Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ντυμένοι μασκαράδες οι δράστες του Μετρό;

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού του Μετρό στο Αιγάλεω προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Όπως αναφέρει το "Έθνος", η αντιτρομοκρατική ξεψαχνίζει τα ευρήματα ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό.
Λέγεται πως το γενετικό υλικό που έχει βρεθεί παραπέμπει σε άτομο που και στο... παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία για παρόμοια υπόθεση.
"Στο τεράστιο οπτικό υλικό που έχει συλλεγεί εξετάζονται τώρα οι διαδρομές κάθε επιβάτη του τελευταίου συρμού, προκειμένου να ελεγχθεί το αν και το κατά πόσο έχει σχέση με την υπόθεση", αναφέρει μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι λόγω των αποκριών, πληροφορία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αντιτρομοκρατική.
Την Πέμπτη η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τον εκρηκτικό μηχανισμό στον συρμό του Μετρό.
Στις φωτογραφίες απεικονίζονται η συνδεσμολογία και το μπετονάκι με το εύφλεκτο υγρό αλλά και η πράσινη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν ο μηχανισμός
Υπενθυμίζεται ότι ο μηχανισμός βρέθηκε στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο-Αιγάλεω και έφτασε στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω την 17:18 ώρα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου.
Η ΕΛ.ΑΣ. προτρέπει όσους εκ των επιβατών αντιλήφθηκαν ο,τιδήποτε σχετικό με τον μηχανισμό ή με τα άτομα που τον μετέφεραν, να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνικές γραμμές 170, 1014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου