Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τόνοι λάσπης από Καρατζαφέρη κατά Χρυσής Αυγής.! (video)

"Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!"

Τολμά και πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που ψήφισε με χέρια και με πόδια την υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, που έσπρωξε τη χώρα στην κόλαση του μνημονίου, που πρώτος στήριξε τον Παπαδήμο και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους νταβατζήδες και το εθνοπροδοτικό κατεστημένο. Και τι δεν είπε στη χθεσινή...

συνέντευξη Τύπου (24 ολόκληρα λεπτά!) στην κρατική τηλεόραση των τοκογλύφων, ο πρόεδρος του απο-κόμματος: Παραδέχτηκε ότι ήταν το αγαπημένο παιδί των νταβατζήδων. Στήριξε την Ντόρα λέγοντας εν πολλοίς ότι ο Κούβελος… αμάρτησε για το παιδί του! Δήλωσε επίσης ότι αυτός ανέδειξε τον Παπαδήμο και δεν το έχει μετανιώσει.

Το σοκ που έχει υποστεί όμως από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής – αυτός και ολόκληρο το σύστημα της προδοσίας που τον ανέδειξε – τον έκανε να ξεπεράσει κάθε όριο. Σε μία θλιβερή και εμετική επίθεση κατά του Κινήματός μας, αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή μόρφωμα και αδιέξοδο, που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός: «Είναι περισσότερο γερμανοί πατριώτες, παρά Έλληνες πατριώτες… Δε λένε τίποτα για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και τις γερμανικές αποζημιώσεις…Οι κάτοικοι τους έχουν απομακρύνει από τον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί τους αισθάνθηκαν ως βρόγχο».

Ας έρθει μία βόλτα από τον Άγιο Παντελεήμονα ο τηλεπρόεδρος ή από όποια άλλη γειτονιά των Αθηνών επιθυμεί. Ας έρθει εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας – μακριά από τα στούντιο των νταβατζήδων – εκεί που ο λαός υποδέχεται και αποθεώνει καθημερινά τους Χρυσαυγίτες. Εκεί όμως δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του, γιατί δεν τον περιμένουν πλέον με τα γιαούρτια, αλλά με τις πέτρες.

Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος της Χρυσής Αυγής ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του. Ας κλαψουρίζει όσο θέλει στην κρατική τηλεόραση ο αποτυχημένος κονφερασιέ. 

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και πολύ σύντομα θα μιλάμε με διαφορετικούς όρους, με όλους αυτούς που πρόδωσαν συνειδητά την Πατρίδα.

Ολόκληρη η συνέντευξη – φαρσοκωμωδία, για όσους έχουν γερά νεύρα, εδώ (από το 12:39' και μετά)


3 comments:

  1. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε πολιτική απόγνωση και έχει καταντήσει γελοίος. Εντελώς γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης έχει να επιδείξει 10 συνεχόμενα χρόνια σκληρούς αγώνες για την πατρίδα στήριζε κάθε φορά όποιο κόμμα απαιτούσε το εθνικό συμφέρον χωρίς να τον ενδιαφέρει κανένα κόστος, είναι και το μοναδικό κόμμα στα δεξιά της ΝΔ που κατάφερε να μπεί δύο φορές με μεγάλα ποσοστά στην βουλή η χρυσή αυγή τί έχει να δείξει την έχουμε δεί πουθενά? Οι δημοσκόποι με τις πληρωμένες φούσκες τους θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν το βράδυ των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετά με την μαύρη προπαγάνδα ο Καρατζαφέρης ήταν αυτός που την περίοδο 2004 - 2007 διέθετε τον μισθό του απο την ευρωβουλή υπέρ των απόρων σε μιά εποχή που δέν υπήρχαν ούτε σκληρά οικονομικά προβλήματα ούτε μνημόνιο, ο Καρατζαφέρης βρισκόταν στην πρώτη γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα και έτρωγε όλα τα μπινελίκια απο τους Πασόκους, ΚΚΕδες, Συριζαίους που τον έλεγαν ακροδεξιό, φασιστόμουτρο την ίδια στιγμή που η χρυσή αυγή έβγαζε πάντα την ουρά της απέξω τί έκανε η χρυσή αυγή όλα αυτά τα χρόνια που εμφανίστηκε απο το πουθενά να μας το παίξει φύλακας των εθνικών συμφερόντων? όσο για το κωλοτούμπας ο Καρατζαφέρης έχει αιτιολογήσει με ατράνταχτα επιχειρήματα οτιδήποτε έχει κάνει έχει αιτιολογήσει γιατί ψήφισε το μνημόνιο Α' και γιατί καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο και το μνημόνιο Β' άν δέν τα ξέρετε ψάξτε να τα βρείτε μακάρι να ήταν όλοι οι κωλοτούμπες σάν αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή