Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έδεσαν χειροπόδαρα πατέρα και γιο με ειδικές ανάγκες.!

Ξεπέρασαν κάθε όριο τα μέλη της συμμορίας ληστών που εισβάλλουν εδώ και καιρό στα σπίτια της δυτικής Φθιώτιδας. Στη νέα επιδρομή τους, έφτασαν στο σημείο να βασανίσουν έναν άρρωστο άνθρωπο και τον υπερήλικα πατέρα του για να αρπάξουν τις οικονομίες τους!

Οι τρεις κουκουλοφόροι που έχουν κάνει επανειλημμένα ληστείες στην περιοχή, εισέβαλαν αυτή τη φορά στο σπίτι ενός 85χρονου στο Περιβόλι Σπερχειάδας και ξύπνησαν βάναυσα τον ίδιο και τον 55χρονο γιο του, ο οποίος είναι... άτομο με ειδικές ανάγκες. Οι δυο από αυτούς τους κράτησαν ακίνητος με την απειλή πιστολιών, ενώ ο τρίτος κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό στο γέροντα και ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα!

Ο ηλικιωμένος τους έδειξε πού φύλαγε γύρω στα 1.000 ευρώ και οι δράστες άρπαξαν ακόμη και το βιβλιάριο καταθέσεων που είχε. Αμέσως μετά, φίμωσαν και έδεσαν χειροπόδαρα πατέρα και γιο χωρίς να σεβαστούν την κατάσταση του 55χρονου και τους πέταξαν σαν σακιά στο δάπεδο! Έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου για να μην μπορέσουν να καλέσουν βοήθεια και χάθηκαν στο σκοτάδι. Ο 85χρονος κατάφερε να λυθεί λίγο αργότερα και κατέφυγε στο σπίτι ενός γείτονα που τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών απέβησαν άκαρπες για μια ακόμη φορά.

1 comments: