Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

gianniotis: "Κύριε Σαμαρά, ο Κυριάκος θα πληρώσει την δική σου βεντέτα με το ...Μητσοτακέϊκο;"


Κύριε Σαμαρά ...Καλή σου μέρα.! 
Με το "καλημέρα" στο τιμόνι της χώρας και με αφορμή την "τριπλής" κοινής αποδοχής επιλογή κάποιων προσώπων που απαρτίζουν την κυβέρνησή σου, απέδειξες ότι το πάλαι ποτέ Μητσοτακικό σύνδρομο, δεν μπόρεσες να το ξεπεράσεις, παρά την σημαντική κομματική στήριξη και βοήθεια που έλαβες από την συγκεκριμένη οικογένεια. 
Άφησες εκτός κυβέρνησης τον Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι λόγω έλλειψης ικανοτήτων και προσόντων υποθέτω, αλλά επειδή...
φέρει το όνομα του προσωπικού και υπέργηρου ...εχθρού σου. 
Πόσο ελάχιστος και μίζερος κατάντησες. Αν άφηνες - όπως και πολύ καλά έκανες - την Ντόρα εκτός κυβερνητικού σχήματος θα σου έλεγα "μπράβο", αλλά φαίνεται πως το πολιτικό δίπολο που σε στηρίζει σου επέβαλαν "πολιτικό" ...εμπάργκο, ώστε το όνομα "Μητσοτάκη" θα αποτελεί μόνο αριθμητικό νούμερο μέσα στη βουλή και τίποτε περισσότερο. 
Κύριε Σαμαρά, ο Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, καίτοι θα είχε κάποιους λόγους ενδεχομένως να το κάνει, εν τούτοις ουδέποτε σε υπονόμευσε προσωπικώς, ούτε όταν βρισκόσουν στην αντιπολίτευση, ούτε και τώρα που με την αμέριστη βοήθειά του σου έδωσε τον τίτλο του πρωθυπουργού. 
Κάποιοι φίλοι, ελαφρά τη καρδία προφανώς, θα βιαστούν και θα με χαρακτηρίσουν "Μητσοτακικό". Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Με έχουν χαρακτηρίσει και χειρότερα. 
Κύριε Σαμαρά, δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το πεπόνι... 
Δικό σου και το δικαίωμα στην επιλογή των υπουργών καθώς και των λοιπών συνεργατών σου. 
Όμως... Πες μου σε παρακαλώ, για να μην τρελαθώ, τί βρήκες - για παράδειγμα - στο πρόσωπο του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και τον τοποθέτησες σ' ένα τόσο καίριο πόστο σαν και αυτό του υπουργού της Εθνικής Άμυνας;
Να υποθέσω ότι του βρήκες τα σχετικά με την άμυνα της χώρας αντίστοιχα προσόντα;
Όχι αγαπητέ μου κ. Πρόεδρε. Ένα πτυχίο ...φαφλατά έχει ο εκλεκτός σου και το οποίο απέκτησε με τα απανωτά γλειψίματα ως μαθητούδι στα γαλάζια θρανία.
Απέδειξες πράγματι πως είσαι κατά της ...οικογενειοκρατίας. Το λέω αυτό επειδή -λανθασμένα - πίστευα ότι η Κυρία Όλγα του Κεφαλογιάννη για παράδειγμα και την οποία υπουργοποίησες, καταγόταν από υψηλό ...τζάκι. 
Φαίνεται πως έσφαλα. 
Κύριε Σαμαρά, μέσα στο κυβερνητικό σου σχήμα έχεις συμπεριλάβει και κάποιους που έχουν συγγράψει ανθελληνικά ...συγγράματα. Προφανώς αυτοί θα πρέπει να έχουν περισσότερα "Ελληνικά" προσόντα από τον Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θα τα πούμε μ' αυτούς, ...προσεχώς.
Επανέρχομαι...
Κύριε Σαμαρά, νομίζω πως οφείλεις να ευχαριστήσεις δημοσίως τον Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παρά την όση πικρία που γεύθηκε από την απαξίωσή σου προς το πρόσωπό του, σου ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter "κάθε καλό στη νέα μας κυβέρνηση".
Να υποθέσω ότι διέκρινες κάποια ανωτερότητα στο μήνυμά του;
Α, μπα, δεν το πιστεύω. Πού καιρός για τέτοιες ...λεπτομέρειες.!

gianniotis

2 comments:

  1. ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ....
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ.....ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΛΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ Ο ...ΡΑΠΑΝΟΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ.....
    ΩΧ !!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα...οταν γυρισε και ειδε αυτος που προδωσε το 93 την ΝΔ τι σόϊ κυβερνηση εφτιαξε με το ΠΑΣΟΚ τοτε του εφυγε ο αμφιβληστροειδής! Ο "λαοπροβλητος" πρωθυπουργος του 18% της 6ης Μαϊου που πηρε λιγωτερες ψηφους και χαμηλωτερο ποσοστο απο τον Κωστικα τον Οκτωβριο του 2009. Εβγαλε ολα τα κρυφα οπλα της ΝΝΔ τον Λυκουρεντζο-ΔΗΑΝΑ(!), τον τεραστιο Παναγιωτοπουλο-Πιτσες ο Λεβεντης(!!!!) και φυσικα τον κ. "ολα-ολα-ολα ή τιποτα" που λεέι και ο Καρβελας. Α και τον Ευριπιδη που εχει διαπρεψει μονο ως φαν του Ραφηνατου. Αμ τον Τζαβάρα που τον βαζεις; ΟΥΚ της κυβερνησης ο Τζαβαρας. Μιλαμε σκιαχτηκαν και οι Τουρκοι και η Μερκελοφατσα με αυτην την κυβερνηση. Καλη δραχμουλα πατριωτες...και μην ξεχνατε πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αλεξης ο ροζ...α...και πουσαι κυρ-Αντωνη:εκεινη η μονη εξεταστικη που θα γινοταν για να δουμε πως μπηκαμε στο μηνμονιο, τι απεγινε;γαργάρα ήδη; Γιγαντα Αντωνη που σε στηριζουν το ΠΑΣΟΚ και οι Αριστεροι. Ουτε μια τοση δα αυτοδυναμιουλα δεν καταφερες που τοσο την ηθελες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή