Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

gianniotis: Αυτός ο Pasokάνθρωπος, έχει το θράσος και μας κουνάει ...δάκτυλο.!

Αυτός ο ελεεινός Pasokάνθρωπος (μισός pasok και μισός άνθρωπος), αυτός ο "συνταγματολόγος" που συνειδητά παραβίασε κάθε έννοια δικαίου, αυτός ο "μέγας" εφευρέτης  των ...χαρατσίων που έφερε τον Έλληνα στα όρια της εξαθλίωσης, αυτό το "πράγμα" που ηγείται του  "Ελληνικού" σοσιαλιστικού ...κινήματος (έτσι το λένε ακόμη), αυτός που είχε αρχικά αναλάβει το ρόλο νομικού συμβούλου του αρπακολατζή Ανδρέα και από το πουθενά βρέθηκε στο τιμόνι του Pasok, αυτός ο πολιτικός φαφλατάς, δυο βδομάδες πριν τις...
εκλογές απευθύνεται αλαζονικά στους ανεγκέφαλους πράσινους αφισοκολλητές και κατηγορεί ανοιχτά και χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για ...λαϊκισμό και ψεύτικες υποσχέσεις, και ότι το πρόγραμμά της οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.!
"Με τις προτάσεις του ο κ. Σαμαράς καθιστά αδύνατη την όποια συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, διότι έχει επιδοθεί σε μια λαϊκίστικη και ακατάσχετη παραχολογία", δήλωσε ο ηγέτης του Pasokικού κινήματος Κος Βαγγέλης Βενιζέλος (κατά κόσμον Κος ...Τούρκογλου*).
Ποντάρει στην αμορφωσιά των πράσινων χαϊβανο-ψηφοφόρων και εμφανίζεται σίγουρος ότι το Pasok θα βελτιώσει κατά πολύ τα τα ποσοστά του στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου και ότι ο ίδιος προσωπικά, θα αποκτήσει ...ρυθμιστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.  
Δεν μπορεί... Αυτός ο άνθρωπος κάτι παίρνει.!
Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα θα μεταβεί στην γενέτειρά του, όπου ΘΑ ανακοινώσει το ...νέο "πρόγραμμα" για την ...νέα γενιά και ..."νέο" πρόγραμμα για τους ...νέους αγρότες.
Εκεί θα ανακοινώσει και την ύπαρξη ενός ..."νέου" Pasok, απαλλαγμένο από τις ...κρατικίστικες αντιλήψεις του παρελθόντος και τους λεγεωνάριους της αλήτικης Τσοχατζοπουλικής κάστας των τρωκτικών και ...λυκανθρώπων. 
Αυτός ο άνθρωπος που ευθύνεται για τις εκατοντάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, για το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, για την οικονομική καταστροφή και την περιθωριοποίηση της χώρας μας...
Αυτός ο άνθρωπος μέσα από την δεινή πολιτική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ίδιος και το "κίνημά" του, έχει το θράσος να μάς κουνάει δάκτυλο μπρος στα μάτια μας...
Φαντασθείτε τον και ως ...κυβερνήτη.!
__________________________

* The New Greek Government — Embassy Athens (Greece) 
Reference id: 09ATHENS1535 
Origin: Embassy Athens 
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC 
WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT 
1. (SBU)... 
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost. 

4 comments:

  1. Ο πρώτος νόμος τού PASOK ήταν να βγαίνουν οι βιαστές και οι φονιάδες από την φυλακή.Ο νόμος Καστανίδη. Ο Καστανίδης θα δικαστεί για αυτά; Θα εκτελεστεί; Ή θα την γλυτώσει σαν τον τζέφρυ; Όποιος φεύγει από το PASOK γίνεται λευκό το ποινικό του μητρώο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όπως τα λέει ο προηγούμενος! Πέσαμε όλοι με τα μούτρα να κατασπαράξουμε τον Βενιζέλο επειδή αυτόν βλέπουμε αυτή την στιγμή πρόεδρο του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ και ξεχάσαμε πολύ γρήγορα τον μεγάλο ένοχο της καταστροφής τον Τζέφρυ που την κοπάνησε λίγο πρίν την ώρα της κρίσης του αφού ολοκλήρωσε το έργο του και κάνει ύπουλα όνειρα να μας ξανακυβερνήσει για να επαναλάβει τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο hγέτης ενός κόμματος ασκεί κριτική και επί των "συντρόφων" του και ΔΕΝ παραμένει μόνο σ΄αυτή. Καταδικάζει και τις ατασθαλίες των ...στελεχών του και τους στέλνει "σπίτι" τους με συνοπτικές διαδικασίες.
    Αυτός είναι ο ρόλος του ηγέτη.
    Ο Καστανίδης όχι μόνο αποφυλάκισε τους φονιάδες κλπ παραβάτες του ποινικού δικαίου, τους διόρισε μάλιστα και στο Δημόσιο.

    Δείτε κι' εδώ ---> http://www.gianniotis.blogspot.gr/2010/03/pasok_07.html

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το ΦΕΚ το θυμάμαι μαζί με εκείνο για την εισαγωγή στα σχολεία τής Μογγολικής γλώσσας τών προσωρινών μας γειτόνων.

      Όταν λοιπόν έδειχνα αυτά τα ΦΕΚ το 2009 και μιλούσα για εγκληματίες και δοσιλόγους, ο περισσότερος κόσμος συνοφρυώνετο και μου λέγανε "ε βρε παιδί μου ίσως το σκεφτόντουσαν κάπως διαφορετικά, ξέρεις, ίσως δεν εννοούσαν αυτό ακριβώς" και τέτοια, σήμερα ωστόσο έρχονται οι ίδιοι και μου ανεμίζουν στα μούτρα φωτοτυπίες τού ΦΕΚ...

      Βλέπεις δεν παίζει άλλος διορισμός και μπορούμε τώρα με μένος να τους διαολοστέλνουμε....όξω κοπρίτες...και εσείς πρέπει να απελαθείτε μαζί με τους λαθροεισβολείς όπως και εκείνοι που έδιναν δουλειές στους λαθροεποίκους..

      Σε μία με δύο εκλογές οι Έλληνες που θα πρέπει να μείνουν εντός συνόρων θα ταυτίζονται με τους ψηφοφόρους τής Χρυσής Αυγής.

      Διαγραφή