Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το κανάλι της Βουλής.!

Δεν το μάθατε; Ε! λοιπόν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το κανάλι της Βουλής και πρέπει να κλείσει.

Οι μπετατζήδες της ενημέρωσης, οι βοθροκαναλάρχες και τα τσιράκια τους που το παίζουν ελεύθερα, ανεξάρτητα, αδέσμευτα, μαχητικά έχουν ξεσηκωθεί και σαν μία χορωδία κακών πνευμάτων, ωρύονται να κλείσει το κανάλι της Βουλής. 
Δεν ενοχλούνται από τις δεκάδες ΜΚΟ που πληρώνονται από τους Έλληνες για να... προσφέρουν το ύποπτο προϊόν τους. Τους ενοχλεί αφάνταστα το κανάλι της Βουλής γιατί μόνο από αυτό οι Έλληνες ακούν τον πατριωτικό, τον εθνικό λόγο της Χρυσής Αυγής. 
Θέλουν να κλείσει ώστε να μπορούν να ελέγχουν τι θα ακούσουμε.

Με πολύ λογισμό και άφθονο λαϊκισμό μας αντιπροτείνουν ότι: τα κρατικά κανάλια θα καλύψουν το κενό που θα αφήσει το κλείσιμο του καναλιού της Βουλής. Ας γελάσουμε! Με το που θα ανεβαίνει στο βήμα η Χρυσή Αυγή οι αριστερόστροφες προοδευτικάντζες της ΝΕΤ, ΕΡΤ, ΕΤ3 θα ρίχνουν διαφημίσεις ή στην καλλίτερη περίπτωση θα κόβουν και θα ράβουν όπως υπαγορεύει η ιδεοληψία τους.

Το κανάλι της Βουλής είναι απαραίτητο στοιχείο της άμεσης δημοκρατίας ώστε ο Έλληνας και η Ελληνίδα να ακούν όλους και τα πάντα για να βγάζουν τα συμπεράσματα χωρίς “βοήθεια” από τους πρόθυμους γνωμοδιαμορφωτές τους (υπο)ταγμένους στην κενότητα, στην εξαπάτηση και στα σκοτεινά κέντρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου