Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αναρχικοί και έγκλημα πάνε χέρι-χέρι

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν όσοι εξ ημών υποστηρίζαμε πως ο αντιεξουσιαστικός χώρος έχει στενές σχέσεις με το έγκλημα. Από τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, μέχρι και την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου, με το αζημίωτο πάντα.

Και όλα αυτά τα κάνουν οι αντιεξουσιαστές κακοποιοί, με την κάλυψη των «συντρόφων» τους, οι οποίοι τους παρέχουν κρησφύγετα και οπλισμό και γενικότερα, «επιμελητεία». Και θυμηθήκαμε επίσης ποια... είναι η λογική των αριστερών: ότι ναι μεν «επανάσταση», αλλά η ντόλτσε βίτα και αυτή καλή είναι.
Γιωτόπουλος, βίλες στους Λειψούς και βάλτε... Και το λέμε αυτό γιατί οι δράστες ετοιμάζονταν να πάνε και... διακοπές, αφού είχαν ντύσει πέντε σπίτια στα μαύρα. Περιμένουμε τώρα τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των δραστών, για να ξέρει η κοινωνία με ποιους έχει να κάνει.

Πέντε ζωές για τη ντόλτσε βίτα των αριστεριστών

Πέντε ζωές πήραν λοιπόν, λένε οι κυπριακές διωκτικές αρχές. Και ο εισαγγελέας μπούκαρε σε «κατάληψη» στη Βαλτετσίου. «Κατάληψη» από αυτές που η ΕΛΑΣ θα έπρεπε να είχε εκκενώσει αμέσως, αλλά να, φώναζε η αριστερά! Η οποία μέχρι πριν λίγο κυβερνούσε μόνη της και που «ήθελε» και «θέλει» τους «ένοπλους συντρόφους» (όπως τους αποκαλούσαν επί δεκαετίες) ανενόχλητους.

Και ορίστε πλέον οι αποδείξεις για το τι πραγματικά συνιστούν οι «καταλήψεις» αυτές του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αριστεριστών: άντρα κακοποιών, που δεν έχουν τρέφουν κανέναν απολύτως σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Σημειώνουμε εδώ πως τα πέντε θύματα των αντιεξουσιαστών στην Αγία Νάπα της Κύπρου, είχαν βληθεί με σφαίρες και στο κεφάλι και στο στήθος.

Μηδενική ανοχή

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως κάτι αλλάζει στην προσέγγιση της ΕΛΑΣ. Μηδενική ανοχή στο έγκλημα, είναι άλλωστε το μότο της νέας κυβέρνησης, αν και οι τρομοκράτες, από την πρώτη στιγμή, έδειξαν πως θα επιμείνουν (βλ. επίθεση στο κτήριο της Microsoft). Έχουν άλλωστε διαχρονικά, πολιτική και νομική κάλυψη, από αριστερούς κύκλους. Όμως, πλέον δεν παίζουν μόνοι τους. Η ΕΛΑΣ, έχοντας στο πλευρό της την κοινωνία, λέει όχι στο έγκλημα και στην τρομοκρατία. Πήρε και το σχετικό ΟΚ. Και οι σφαίρες των κακοποιών στα Πετράλωνα, ανταποδόθηκαν, όπως και στην Κηφισιά.

Διότι το έγκλημα, μόνο με σθεναρή αντιμετώπιση καταστέλλεται. Ελπίζουμε πάντως και σε ανταπόκριση από τη Δικαιοσύνη. Διότι, δεν μπορεί ένας σεσημασμένος μεγαλέμπορος ναρκωτικών, ο οποίος έχει συλληφθεί και για αντιεξουσιαστική δράση, να κυκλοφορεί έξω και να ταξιδεύει αεροπορικώς και με άνεση, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Καιρός λοιπόν να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους λαθρομετανάστες κακοποιούς αλλά και τους αντιεξουσιαστές δολοφόνους. Και να το ξαναπούμε και ας γινόμαστε βαρετοί: πρέπει να επιταχυνθεί ο χρόνος απονομής Δικαιοσύνης. Διότι, χάνονται ζωές.

Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου