Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Έκλεψε τον κοιμισμένο ...συνταξιδιώτη του.!

Πρωτοφανές θράσος είχε ένας νεαρός αλλοδαπός που ταξίδευε με το τραίνο προς την Θεσσαλονίκη, καθώς δεν δίστασε να βάλει… χέρι στην τσέπη ενός συνταξιδιώτη του που είχε αποκοιμηθεί στο ίδιο βαγόνι! Όμως, δεν κατάφερε να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ο 57χρονος επιβάτης διαπίστωσε όταν ξύπνησε ότι έλειπαν τα 400 ευρώ που είχε στην τσέπη του, αλλά υποπτεύθηκε αμέσως ποιος ήταν ο δράστης! Έτσι, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και μόλις η...

αμαξοστοιχία έφτασε στο Λιανοκλάδι, ο 20χρονος πορτοφολάς συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν τα 400 ευρώ και επιστράφηκαν στον 57χρονο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο Τσιλιβί Ζακύνθου, ένας 28χρονος αλλοδαπός άρπαξε ξαφνικά την τσάντα μιας 62χρονης Βρετανίδας τουρίστριας που περπατούσε αμέριμνη και το έβαλε στα πόδια. Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν πριν εξαφανιστεί, τον συνέλαβαν και βρήκαν τα χρήματα που περιείχε η τσάντα τα οποία αποδόθηκαν στην τουρίστρια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Στην Ηλεία, οι «μακρυχέρηδες» δρουν στις παραλίες και χτυπούν ανυποψίαστους παραθεριστές όταν εκείνοι απολαμβάνουν τη θάλασσα. Στο Κάτω Σαμικό, παραβίασαν την πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου που ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στην παραλία και άρπαξαν ένα πορτοφόλι με 150 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης και δύο κινητά. Στην παραλία των Θινών Βαρθολομιού, άγνωστοι άρπαξαν την ταυτότητα, το δίπλωμα και δέκα ευρώ από την τσάντα μιας νεαρής μόλις εκείνη βούτηξε στη θάλασσα και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου