Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Λάβροι κατά Χρυσής Αυγής οι ..."προοδευτικοί" Χανιώτες του Pasokιστάν.

Όταν ενοχλούνται οι ερυθροπράσινοι και ..."προοδευτικοί" Χανιώτες, εμείς οι απλοί θνητοί πρέπει να σιωπούμε. Κοινώς να βγάζουμε το σκασμό.
Η Χανιώτικη λαθρολαγνεία "ενοχλήθηκε" από την στάση της Χρυσής Αυγής, όσον αφορά το μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική κοινωνία και δεν είναι άλλο από αυτό της λαθρομετανάστευσης.
Και προκειμένου να υπερασπισθούν τα λαθρο-φέρματα και όχι τους...
Έλληνες συμπολίτες τους, οι "προοδευτικοί" Χανιώτες είναι -λέει- αποφασισμένοι να φτιάξουν ένα ..."ισχυρό ανάχωμα" απέναντι στη Χρυσή Αυγή, κι' όλα αυτά για να αποτρέψουν ενδεχόμενες επιθέσεις σε βάρος των λαθρο-εποίκων "φίλων" τους.  
"Αντιφασιστική Πρωτοβουλία". Έτσι ονόμασαν το ...προοδευτικό "ανάχωμα", η πρώτη συνέλευση του οποίου πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες με την συμμετοχή πολλών εκπροσώπων, επίσης προοδευτικών Σωματείων, Συλλογικοτήτων και πολιτών οι οποίοι απερίφραστα "καταδίκασαν" τις ..."δολοφονικές" (τις ποιές;) επιθέσεις των Χρυσαυγιτών κατά τριών αλητήριων λαθρο-φερμάτων.
Φυσικά ούτε λέξη για τους φονιάδες λαθρο-εποίκους οι οποίοι δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή για μόλις ...πέντε ευρώ.! Προφανώς, τόσο θα "κοστίζει" η ανθρώπινη ζωή στην "πατρίδα" τους.
"Θα παλέψουμε για να βρεθούν και να καταδικαστούν οι δράστες" τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους και συνεχίζουν:
"Δεν θα επιτρέψουμε στην ναζιστική και φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής να σκορπά το θάνατο και να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών συμπολιτών μας. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και την αποφασιστικότητά μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει την πρόσβαση στις υπηρεσίας υγείας, παιδείας σε κανέναν εκ των αλλοδαπών συμπολιτών μας. Καλούμε όλους τους Κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και την νεολαία της πόλης μας να στηρίξουν την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία".
___________
g: Πέστε μου (για να μην τρελαθώ), αυτές οι δηλώσεις ανήκουν σε Έλληνες ή σε ...ανθέλληνες;

2 comments:

  1. ναι κάνανε συνέλευση τού ενός ατόμου. ωραία. είναι υπερβολικοί στους χαρακτηρισμούς τους, μπορεί κάπου μια φορά να έγινε κάποιος ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ μεταξύ μελών τής Χρυσής Αυγής και λαθρομεταναστών, δεν θα το κάνουμε και θέμα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή