Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σκοπευτικό όπλο που κατείχε νόμιμα έφερε ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη

Στην προσαγωγή του 25χρονου Αλέξη Κασιδιάρη, αδερφού του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία, προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, για παραβίαση των όρων άδειας οπλοφορίας.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αλέξης Κασιδιάρης δεν ενεπλάκη ποτέ με αλλοδαπό που τον… κοίταξε περίεργα, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα
Η πραγματικότητα είναι ότι ο ανθυπολοχαγός που υπηρετεί με απόσπαση στη Ρεντίνα...  (για εκπαίδευση) εντοπίστηκε να φέρει πιστόλι που κατέχει νόμιμα για χρήση σε σκοπευτικό σύλλογο, σε χρόνο και τόπο όμως που δε δικαιολογούσε τη μεταφορά του
Ο Αλέξης Κασιδιάρης βρέθηκε με φιλική του παρέα, για την ακρίβεια με έναν συνάδελφό του και μία φίλη τους, σε φαστφουντάδικο.
Όταν πήγε να πληρώσει, αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή, διέκρινε το σκοπευτικό όπλο, ένα πιστόλι, 9 χιλιοστών, μάρκας «CZ», και έτσι προχώρησε σε έλεγχό του. 
Βρήκε ότι κατείχε το όπλο νόμιμα αλλά εκτός των κανονισμών που επιβάλλεται στα μέλη των σκοπευτηρίων. Θα έπρεπε δηλαδή να βρίσκεται είτε στο σπίτι του κατόχου είτε στο σκοπευτήριο.
Ο αδελφός Κασιδιάρη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί.
Ο αρχηγός ΓΕΣ διέταξε ΕΔΕ και ο στρατιωτικός εισαγγελέας έχει αναλάβει την έρευνα.

1 comments:

  1. o αστυνομικος με τοσους μαφιοζους και πακιστανοαλβανους.....ελεγξε τον σωστο ανθρωπο.....
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΚΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή