Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αυτό είναι το 25χρονο κτήνος που κατακρεούργησε την 20χρονη καλλονή στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. (βίντεο)

Πατήστε για μεγέθυνση 
Το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία του 25χρονου βοσκού που την Τετάρτη έσφαξε στη μέση του δρόμου την άτυχη φοιτήτρια νοσηλευτικής καταφέρνοντάς της 35 μαχαιριές, μόνο και μόνο επειδή δεν ενέδιδε στις ασφυκτικές πιέσεις του να συνάψουν σχέση.

O 25χρονος είχε στήσει ενέδρα στο 20χρονο κορίτσι στην καφετέρια που έπινε τον καφέ της. Όταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο μαύρο αγροτικό 4x4, αυτός με ένα μαχαίρι...

κατέβηκε και την έσφαξε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη "οι θανατηφόρες κακώσεις ήταν στο λαιμό, ενώ στο θώρακα είχε μαχαιριές και από μπροστά αλλά και από πίσω. Ο δράστης έβαλε όλη του τη δύναμη στο μαχαίρι, το οποίο εισχώρησε μέχρι και την σπονδυλική στήλη"

Ο Εισαγγελέας άσκησε στον δολοφόνο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα εξαιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, πήγε ο Εισαγγελέας εκεί αφού ήταν αδύνατη η μεταφορά του.

Η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού έγινε την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο Γαρδίκι της Θεσπρωτίας ενώ κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε αυτό το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δικηγόρος έως τώρα δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας.


1 comments: