Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κύριε Καμμένε, είσαι συνυπεύθυνος για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Δεν είσαι "προϊόν" πολιτικής παρθενογένεσης (βίντεο)

"Ακραίους" και όχι δουλέμπορους βλέπει ο Πάνος Καμμένος ως υπεύθυνους για τα γεγονότα στη Μανωλάδα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος (που παρακολουθεί το κόμμα του να έχει πάρει τον κατήφορο) για τα θλιβερά γεγονότα στην Μανωλάδα, που είναι αποτέλεσμα της ασύδοτης μαύρης εργασίας των δουλεμπόρων και των επαγγελματιών αντιρατσιστών, θεωρεί υπευθύνους τους... "ακραίους". Μάλιστα, με αντιρατσιστικό οίστρο ανάλογο του πολιτικού του συνεταίρου Σύριζα,...
καταγγέλλει την δημοσιοποίηση των θέσεων των... "ακραίων", αναφερόμενος ευθέως στην μηδαμινή εμφάνιση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ.

Ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικός, γιατί υπήρξε υπουργός της κυβερνήσεως Καραμανλή, υπεύθυνος για το Λιμενικό Σώμα. Επί των ημερών του έμπαιναν καραβιές λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, από τους οποίους πολλοί πήγαν σίγουρα και στη Μανωλάδα.


Ο συνυπεύθυνος λοιπόν Πάνος καλύτερα να μη μιλάει και να μην ξεχνά ότι δεν προέρχεται από πολιτική παρθενογένεση, αλλά από το συνένοχο για τη λαθρομετανάστευση κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Την οποία λαθρομετανάστευση θυμήθηκε - όσο θυμήθηκε - όταν αποφάσισε να κάνει κόμμα και να βγει στις ρούγες για ψήφους.

6 comments:

  1. Ντροπή σας να τα βάζετε με τόν καμένο μια ανεξάρτητη φωνή στο κυ-νοβούλιο όσο για τήν πτώση θα δούμε
    Είστε εμπαθείς σας διαγράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε μη μου το κάνεις αυτό.
      Μη με διαγράφεις, θα μου ξινίσει ο τραχανάς...

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. Να ταν μόνο ο Καμμένος καλά θα ήταν ρώτα Γιαννιώτη πρώτα τους σημερινούς χρυσαυγίτες που το παίζουν αθώες περιστερές πόσοι απο αυτούς ήταν φανατικοί υπερασπιστές της ΝΔ όταν τα έκανε αυτά ο Καμμένος σαν υπουργός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να ρωτήσω αγαπητέ μου;
      Υπάρχει πολιτική παρθενογένεση;
      Όλοι από κάπου προέρχονται. Ο Καμμένος μετά από 23 χρόνια βουλευτής της ΝΔ κατάλαβε ότι διαφωνεί με την ...παράταξή του;
      Εν προκειμένω, με τον Σαμαρά διαφωνεί και το διαλαλεί σαν ...πραμάτεια.
      Ο Τσίπρας από το πουθενά, μάντρωσε τα νεοπασόκια που δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα βολέματος και το "παίζει" εν δυνάμει πρωθυπουργός; (μη χέσω)!!!
      Γι' αυτό δεν έφτασε το κλεφτο-Pasok στα τάρταρα;
      Το ποσοστό της Χρυσαυγής προέρχεται από αγανακτισμένα - κυρίως - πράσινα κομματόσκυλα, παρά από δεξιούς που κρατάνε έστω αυτό το 25%.
      Πού πήγε το 47% της πράσινης τσογλαναρίας; Δεν αναρωτήθηκες ποτέ σου;
      Φυσικά και η Χρυσαυγή έχει πρώην θερμοκέφαλους και φανατικούς υποστηρικτές της ΝΔ. Αλίμονο! Πού το βρήκε το 12%; Από την ΕΠΕΝ του 0,3%.
      Είπαμε...
      Ο Έλληνας ψηφοφόρος πρώτα πρέπει να περνάει από τεστ νοημοσύνης και μετά να πηγαίνει στην κάλπη. Τελικά έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν και μ' αυτά τα ραμολιμέντα θα πορευθούμε! Βλέπεις η Ελλάδα δεν έβγαλε έναν ηγέτη με αρχίδια. Έναν Ερντογάν λχ. Τρώνε σφαλιάρες από από τον γυφτοσκοπιανό και ασήμαντο Γκρουέφσκι και κάθονται σαν κότες και υποτακτικά γιουσουφάκια....
      Άστα ρε φίλε. Είμαστε καταδικασμένοι από χέρι. Τουλάχιστον ας υπάρχει μέσα στη βουλή ένα αμιγώς καθαρόαιμο Ελληνικό κόμμα τύπου Χρυσής Αυγής, αν και γι' αυτή έχω την εντύπωση ότι ...βολεύτηκαν.
      Όλα τα άλλα είναι πολιτικά παρτάλια που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.
      .......

      gianniotis

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Γιαννιώτη απο πού βγάζεις το συμπέρασμα οτι η Νέα Δημοκρατία κρατάει τα ποσοστά της πιστεύεις πραγματικά κάποιες ελάχιστες δημοσκοπήσεις που την δείχνουν στο 30%? Αυτοί οι δημοσκόποι είναι εγκάθετοι και πληρωμένοι απο την Συγγρού δέν λέω φαντασιόπληκτοι επειδή βγάζουν τα νούμερα σκόπιμα, άλλες δημοσκοπήσεις την δείχνουν γύρω στο 18% αλλά πάντα το μάξιμουμ μέχρι δύο μονάδες κάτω απο τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ χαμηλότερα. Τα πραγματικά ποσοστά της απο ανεξάρτητους δημοσκόπους όπως Πανάς είναι μεταξύ 15 - 18% έχει χάσει περίπου την μισή της δύναμη σε σχέση ακόμα και το 2009. Πού λοιπόν πήγαν αυτοί? ΠΑΣΟΚ αποκλείεται, ΣΥΡΙΖΑ απίθανο άν πρόκειται για δεξιούς απομένουν λοιπόν μόνο ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή δέχεται απο πάρα πολλές πηγές το παλιό ΛΑΟΣ όπως συμφωνώ και το ΠΑΣΟΚ σε πολλές περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και να 'χουν τα πράγματα φίλε μου, η ΝΔ παρά τα πλείστα όσα, και την αποχώρηση Καμμένου κρατάει ένα ποσοστό, έστω κι' αυτό που λες. Προσωπικά, δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Είναι όλες στημένες. Προ ημερών το BBC είχε την Χρυσαυγή στο 20% όπερ σημαίνει πως παίρνει απ' όλους. Ακόμα και από ψευτοκομμουνιστές. Όλα είναι μια μαθηματική εξίσωση την οποία ο καθένας λύνει απ' τη σκοπιά του και την ερμηνεύει κατά το δοκούν. Σημασία έχει ότι η ΝΔ δέχθηκε πολλά "κτυπήματα" τα οποία της προκάλεσαν φοβερές διαρροές. Καρατζαφέρης, Καμμένος, Νικολόπουλος, Ντόρα κ.λ.π. Η συνεργασία της με το Pasok και την ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να την είχαν ρίξει κάτω του μηδενός, αλλά όπως βλέπεις, ένα μεγάλο το ποσοστό των ψηφοφόρων της δεν μετακινήθηκε εν αντιθέσει με το Pasok που έφυγε για τον Καιάδα και προς πάσα ...κατεύθυνση.

      Καλό απόγευμα

      gianniotiw

      Διαγραφή