Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το βασίλειον του Λαϊκισμού...και του Κρατισμού!

Αρνούνται ο,τι υπάρχει.. εξηγουν ο,τι δεν υπαρχει!!! 

Από τον Ιάσωνα

Ίσως πρέπει κάποιος να μας το πη και να μας το ξαναπεί μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε.. 
Η τροικα, (ΔΝΤ, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή) ήλθαν μετά την χρεοκοπία της Ελλάδος. Μετά δηλαδή την άρνησι του οιουδήποτε... (συμπεριλαμβανομένων των φίλων, του τσιριζα - των συνομωσιολόγων -των ψεκασμένων- και των ελληναράδων, δηλαδή των Ρωσσων και των Κινεζων ή και αρειανών πιθανώς) να δανείσουν την χρεοκοπημένη Ελλάδα.. Δηλαδή αγαπητοί συμπολίτες η κρίσις έφερε την Τρόικα στο Ελλάντα μα όπου ανθει η φαιδρά πορτκαλέα και όχι η Τρόικα την κρίσι, Αυτή την τεκμηριωμένη πραγματικότητα που ζούμε, ο λαϊκισμός μάς απαγορεύει να την αποδεχθούμε.

Βεβαίως η κρίσις υπήρξε αποτέλεσμα του κρατισμού και του προστατευτισμού. Ενός σοβιετικού γραφειοκρατικού τρόπου διακυβερνήσεως της Ελλάδος στηριζόμενο σ ένα πελατειακό κράτος συντεχνιών, τερατογόνου δημοσίου τομέως και μιας ολιγαρχίας κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών. Απίθανες και αμέτρητες ρυθμίσεις επέβαλαν τα συμφέροντα αυτά στους μικρό- πολιτικούς μας με αντάλλαγμα την «ιερά» ψήφο και ουσιαστικά κατέστησαν την Ελλάδα ένα τριτοκοσμικό κράτος διευθυνομένης οικονομίας όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία, ο μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας διώκεται, στην χώρα μας ως (ανύπαρκτη-πλέον) μάστιγα..

Όμως αξίζει ο κόπος να σταθούμε λίγο στην μετάβασι προς την χρεοκοπία.

Κατά την διάρκεια της μεταπολιτεύσεως οι δημόσιοι υπάλληλοι από 210χιλαδες εκτινάχθησαν στο ένα εκατομμύριο μερικές δεκάδες χιλιάδες. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν τα έτη αυτά περίπου 5270 απεργίες (παγκόσμιο Ολυμπιακό ρεκόρ αδύνατον να καταρριφθεί παρά μόνο αν απεργήσουν οι κινεζοι!!!) που στοίχισαν πάνω από 190 δις ευρω.

Επιπλέον οι αδικαιολόγητες και δικαιολογημένες απουσίες των κηφήνων αυτών (περίπου 25% όταν ο μεσος κοινοτικος είναι της ταξεως του 6,26%!!!) στοίχισαν άλλα 150 δις ευρω ενώ το αντίστοιχο κόστος της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα (7% ετησίως του ΑΕΠ, υπερδιπλάσιος του κοινοτικού) αθροιστικώς για τα ετη μεταπολιτεύσεως υπελογίσθη στο ποσό των 129 δις ευρω. (τα ανωτέρω στοιχεία από το άρθρο του Κου Παπανδρόπουλου θα τα δείτε ---> εδώ).

Ήδη αν αθροίσετε τα ποσά αυτά (130 Δις οι απεργίες για ψύλλου πήδημα του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, 150 δις ευρώ οι απουσίες και 129 δις ευρώ η γραφειοκρατία-πολυνομία-γρηγορόσημο) αισίως φθάνουμε τα 469 δις ευρω !! Και αυτά χωρίς να συνυπολογίσουμε τις ζημίες και τις επιπτώσεις στην παραγωγική οικονομία, στον τουρισμό, στην βιομηχανία στα έξοδα των νοικοκυριών που υφίσταται τις συνέπειες των απεργιών των σκασιαρχείων των κηφήνων και της γραφειοκρατίας . 

Αυτή την τερατώδη καταστροφή της Ελλάδος οι συντεχνίες, το ΚΚΕ, το Τσιρυζα, οι συνδικαλιστές και τα περισσότερα Τηλεοπτικά και έντυπα Μέσα παρουσιάζουν ως «αγώνες» και «κεκτημένα» ενώ πρόκειται περί της δολοφονίας και των δολοφόνων της Οικονομίας της Ελλάδος.. 

Προκειμένου λοιπόν να διασωθεί από την κρίσι ο κατ εξοχήν υπαίτιος, δηλαδή ο καρκινικός δημόσιος τομέας του ενός και πλέον εκατομμυρίων δημοσίων υπάλληλων κατεστράφη ο ιδιωτικός τομέας. Έχασαν την εργασία τους περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ιδιωτικοί υπάλληλοι ώστε να μην απολυθούν οι ψηφοφόροι «μας»… και χάσουμε κι «εμεις» το ψωμάκι μας, ή το ...«παξιμαδακι» του ο Κος Τζαμτζης μας. Ολίγες καθαρίστριες και οι σχολικοί σύμβουλοι χρησιμοποιηθήσαν ως «στάκτη» στα μάτια της Τρόικα και οι απολύσεις σταμάτησαν εκεί.

Επιπροσθέτως της θυσίας του ιδιωτικού τομέως στο μολοχ του πελατειακού κράτους, μια κομμουνιστική υπερ φορολογησι των ήδη αγρίως φορολογούμενων μικροϊδιοκτητών που θα ζήλευε και το ΚΚΕ-Τσίριζα, επεβλήθη ώστε να ισοσκελισθή η δαπάνη της μή απολύσεως των προνομιούχων του δημοσίου κηφηναριού και μάλιστα τόσον επιτυχώς ώστε να δημιουργηθεί και πλεόνασμα!! Που ούτε η ...Τρόικα δεν ητο δυνατόν α το πιστέψει!!!

Όμως το εν δυνάμει όφελος που πιθανόν να εισπράξη ο ελληνικός λαός τώρα που η τελευταία δόσι  θα σημάνει και τον περιορισμό της Τρόικα και των μεταρρυθμίσεων θα είναι ακριβώς ότι θα επιτύχει το νομοσχέδιο που φέρεται την Κυριακή προς ψηφισι. Εστω και τσεκουρωμένο προς ικανοποιησι των «εκλεκτών-υπερασπιστών» των αγελαδοτρόφων, και «οπαδών» του θηλασμού των μαστοφόρων, αφού μόνο αυτό είναι γαλα ημέρας.. Ακριβώς δε επειδή αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία εκλεγμένη κυβέρνησις - υπό το βάρος της απειλής διακοπής της δόσεως -, να επιβάλλει μέτρα κατά των συντεχνιών όπως είναι οι φαρμακοποιοί, η ευγενής τάξις των οδηγών ταξι και φορτηγών, η επιβολή των προτάσεων του ΟΟΣΑ ( δείτε ---> εδώ ).

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο ο «γενικός «ξεσηκωμός, η καταστροφολογία, η συνομωσιολογία οι παραιτήσεις των γαλάζιων αρχισυνδικαλισταρχών και των πρασίνων ανταρτών.

Οι οπισθοφυλακές του κρατισμού οι άνθρωποι της «επανάστασης που χάθηκε» το συντεχνιακό καθεστώς, οι προνομιούχοι μιας εποχής, οι «θεσμοθετημένοι» μονοπωλιακώς δικτάτορές μας που ηδονίζονται να μας βλέπουν στημένους στην ουρά (π.χ πότε για να πάρουμε το φάρμακο μας ή για να μάθουμε αν το πλοίο μας θα φύγει) και να επιβεβαιώσουν την «εξουσια» τους δίδουν την τελευταία κοινοβουλευτική τους μάχη.. 
Εύχομαι και ελπίζω να ηττηθούν χάριν της ελευθερίας και της πραγματικής προοδου..

2 comments:

  1. Λάθος είναι οι σχολικοί σύμβουλοι, επρόκειτο για σχολικούς φύλακες που απολύθηκαν. Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε δικιο. Αυτους σκεπτομουν - τους φυλακες..- οταν εγραφα το κειμενο, αλλα στην οργη μου εγραψα συμβουλους
      .
      Ευχαριστω για την διορθωσι και ζητω συγνωμη απο το ιστολογιοα και οσους το διαβασουν για το λαθος μου.
      Ιασων

      Διαγραφή