Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ψαριανός: "Αν είχε φιλότιμο, έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί ο Κουβέλης"

Ευθεία επίθεση στον Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, κατήγγειλε πως ο Φώτης Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις, ώστε να διασωθεί η θέση του στην ηγεσία , ζητώντας παράλληλα την άμεση παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος.

Επίσης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την άποψή του ότι ο κ. Κουβέλης «όφειλε... να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος», μετά το αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ.

«Πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλογίζοντας ευθύνες στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, «τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος», ενώ κατήγγειλε ότι ο κ. Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου