Τρίτη 27 Μαΐου 2014

...the ridiculous

Ο Τσίπρας τον έβγαλε από την μέση τον Γλέζο πολύ έξυπνα και με το αζημίωτο βέβαια. Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή, ο Γλέζος μόνο προβλήματα δημιουργούσε στον Τσίπρα. Μία με τα όσα έλεγε για την επερχόμενη αρπαγή των καταθέσεων των Ελλήνων με τη μορφή τάχα δανείου εάν ο Τσίπρας κυβερνήσει, μία με την ουδετερότητα του απέναντι στη Χρυσή Αυγή, ε, δημιουργούσε προβλήματα..

Έτσι λοιπόν πονηρά τον επέλεξε για το ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής ώστε να... απαλλαγεί από αυτόν. Και βέβαια και ο Γλέζος δεν είχε και λόγο να αρνηθεί και τα 20 χιλιάρικα το μήνα ως Ευρωβουλευτής.. Δεν είναι και άσχημα.... Να κάθεσαι σπιτάκι σου και να τσακώνεις τα 20 χιλιάρικα είναι σούπερ, μιας και στην Ευρωβουλή δεν πρόκειται να πατήσει ούτε για λεπτό το πόδι του.

Είναι γνωστόν τοις πάσι πως ο Γλέζος δεν έχει ανεβεί ποτέ στη ζωή του σε αεροπλάνο μιας και είναι ο μεγαλύτερος του φόβος κατά δική του δήλωση.. Πως θα πηγαίνει ένας 94χρονος από την Αθήνα στις Βρυξέλλες χωρίς αεροπλάνο; Με αυτοκίνητο; Θέλει Δύο συνεχείς μέρες ταξίδι και άλλες δύο να ξαναγυρίσει. Εύκολο για έναν 94χρονο; Μπα, δεν νομίζω... Με τραίνο; Θέλει κοντά 3 μέρες και 3 να γυρίσει με τις ανταποκρίσεις... Με πλοίο; Θέλει κοντά στη βδομάδα και δεν υπάρχουν και δρομολόγια... Μιλάμε δηλαδή και για γαμώ τις αντιπροσωπεύσεις του Ελληνικού λαού στην Ευρώπη θα μας κάνει ο πρώτος σε ψήφους Έλληνας ευρωβουλευτής και ο ΣΥΡΙΖΑ...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου