Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άτακτη υποχώρηση Αθανασίου: Αναβάλλει την συζήτηση για το "αντιρατσιστικό" έκτρωμα

Πατήστε για μεγέθυνση 
Ύπουλα, στο Β' θερινό τμήμα της Βουλής, και με φόρα προερχόμενη από την απύθμενη αλαζονεία επιχείρησε η Χούντα Σαμαρά να περάσει το νομοθετικό έκτρωμα το οποίο η ίδια ονομάτισε "αντιρατσιστικό", όμως οι εντονότατες αντιδράσεις συλλόγων, φορέων, ιεραρχών και του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή (η μοναδική πολιτική δύναμη που αντέδρασε στο «αντιρατσιστικό» τερατούργημα) την υποχρέωσε να το αποσύρει και να αποχωρήσει με την ουρά στα σκέλια!

Το σάλπισμα της άτακτης κυβερνητικής υποχώρησης έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης.. Χ. Αθανασίου, ο οποίος ενημέρωσε μέσω εγγράφου τον Πρόεδρο της Βουλής: «Λόγω εκτάκτου κωλύματός μου, παρακαλώ να αναβληθεί η συζήτηση των ανωτέρω σχεδίων νόμων και να προσδιορισθεί νέα συζήτηση το συντομότερον δυνατόν, και αν είναι εφικτό τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου».

Εκ του εγγράφου που απέστειλε ο Χ. Αθανασίου εξάγεται το συμπέρασμα πως η συζήτηση για το ανθελληνικό νομοσχέδιο αναβάλλεται για μια εβδομάδα. Η χρήση όμως του όρου «αν είναι εφικτό», θέτει σε αμφιβολία το σύνολο του αντεθνικού επιχειρήματος και το εάν αυτό θα συζητηθεί εν τέλει στο Β' θερινό τμήμα, ή αυτό θα συμβεί στην Ολομέλεια ή τέλος, εάν θα αποσυρθεί προς το παρόν και ενόψει του ενδεχομένου προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Είχε προηγηθεί της αναβολής της συζήτησης, η ρήξη στο εσωτερικό της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά με 38 βουλευτές της ΝΔ να δηλώνουν πως δεν θα το ψηφίσουν εάν δεν υπάρχει ρητή αναφορά στις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής. Ακολούθησε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλου η οποία κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο, αποδεικνύοντας πως το εσωτερικό της ΝΔ ήταν εξόχως ρευστό με κίνδυνο σταθερότητας για το σαθρό κυβερνητικό οικοδόμημα.

Με απλά λόγια, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βρέθηκε προ φοβερού διλήμματος καθώς θα έπρεπε είτε να ικανοποιήσει τα διεθνή αφεντικά που απαιτούν την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» είτε να διατηρήσει την συνεκτικότητα της κυβέρνησης τροποποιώντας το νομοσχέδιο ή αποσύροντάς το.

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά καθώς φαίνεται, δεν αναβάλλει τη συζήτηση επί του εκτρωματικού νομοσχεδίου, αλλά μάλλον αναβάλλει την απόφαση επί του διλήμματος το οποίο την ταλανίζει. Σαμαράς και Βενιζέλος δηλαδή, επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο, προκειμένου με πυροσβεστικές κινήσεις να επιχειρηθεί η επίτευξη της σύμπλευσης σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τούτο για την ώρα βεβαίως, φαντάζει αδύνατο, μιας και οι διαφωνούντες βουλευτές έχουν κατανοήσει πως τυχόν αλλαγή της στάσης τους θα σημάνει και το πολιτικό τους τέλος.

Ενδεικτική του αρνητικού κλίματος η οποία έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία για τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι και η δημόσια αποκήρυξη από Ιεράρχες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, στις οποίες τον έθεσαν προ των ευθυνών του. Το εγχείρημα υπήρξε μεν αιφνιδιαστικό και ύπουλο, αλλά προσέκρουσε σε ατσάλινο όγκο αντιδράσεων οι οποίες οδήγησαν τον Σαμαρά στην δυσάρεστη για εκείνον απόφαση της αναβολής.

Αξίζει να επισημανθεί, η υστερική αντίδραση Σύριζα στην αναβολή της συζήτησης του νομοθετικού εκτρώματος. Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «η συγκυβένηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θέλει να στείλει διαφορετικά μηνύματα στην κοινωνία: ότι η πάταξη του ρατσισμού είναι πολυτέλεια, αν όχι ανεπιθύμητη, γι' αυτήν, και μπορεί να αναβάλλεται διαρκώς». Το τερατούργημα λοιπόν της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά το οποίο βεβηλώνει τη μνήμη εκατομμυρίων Ελλήνων, Μικρασιατών και Ποντίων, θυμάτων Γενοκτονιών και το οποίο εισάγει στην Ελλάδα τα αδικήματα γνώμης δια των οποίων ποινικοποιείται η ελευθερία έκφρασης, βαφτίζεται από τους διεθνιστές του Σύριζα ως «πάταξη του ρατσισμού»! Δεν αρκείται όμως εκεί: οι αρνητές των Γενοκτονιών ελληνικών πληθυσμών και προστάτες των λαθρομεταναστών προτρέπουν εμμέσως τους οπαδούς τους στην επιβολή της θέσης του κόμματος-συμμορία, με τον γνωστό τρόπο της αριστεράς, την βία. Επί λέξει αναφέρει η επαίσχυντη ανακοίνωση: «Εναπόκειται πλέον στο αντιρατσιστικό κίνημα, στις δυνάμεις της Αριστεράς και της δημοκρατίας, σε κάθε ευαίσθητο πολίτη να παλέψουν ενάντια στον ρατσισμό και για την άμεση θέσπιση ενός αποτελεσματικού αντιρατσιστικού νόμου».

Ο Ελληνικός Λαός, σύλλογοι Ποντίων και Μικρασιατών θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και διαρκή επαγρύπνηση. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει αποδείξει πως κάθε της κίνηση είναι αντεθνική και εκπορεύεται από κέντρα εκτός Ελλάδος που αποσκοπούν στην επιβουλή των εθνικών μας συμφερόντων και στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όπως έπραξε κατά το παρελθόν, θα σταθεί μπροστάρης στον Αγώνα της προάσπισης των Εθνικών Δικαίων, ενάντια στη Χούντα των Μνημονίων και στα ανθελληνικά κόμματα της αριστεράς. Το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα συνιστά την κρατική επιβολή του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, στοχεύει δε στον αφελληνισμό της Πατρίδος μας και στην παράδοση της χώρας σε σιωνιστές και λαθρομετανάστες.

Στον Εθνικό Αγώνα, ούτε βήμα πίσω!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου