Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η "κυβέρνηση" (συριζανελ) καταστρέφει τη χώρα!

Τέτοιο πισωγύρισμα, δεν έχει ματαδεί η χώρα. Διαλύουν στην κυριολεξία τα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ και τα σχολεία, καταργώντας την αξιολόγηση, εισάγοντας και θεσμοθετώντας τον κομματισμό και «δικαιώνοντας» τους «αιώνιους» φοιτητές.

Επίσης, στιγματίζουν την αριστεία και διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση, αρχικά με «πλάγιο» τρόπο, αφήνουν τα πανεπιστήμια έρμαια στις διαθέσεις των ορδών της άκρας αριστεράς και φυσικά, τα καθιστούν σφηκοφωλιές εξτρεμιστών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους. Επίσης, τα πανεπιστήμια περιθωριοποιούνται, καθώς η όλη υπόθεση τα απομακρύνει από τα ευρωπαϊκά δεδομένα και κριτήρια. Και χωρίς ανταγωνιστική Παιδεία, απλά δεν πάμε πουθενά…

Κυβέρνηση – ολετήρας λοιπόν. Παντού μεθοδεύσεις ύποπτες και πρακτόρικες, αλλά και προβοκάτσιες. Φεύγουν νέοι επιστήμονες με υψηλή κατάρτιση, όπως γιατροί, μηχανολόγοι και οικονομολόγοι και «δικαιώνονται» ανειδίκευτοι, τους οποίους επί πλέον πληρώνει ο φορολογούμενος, ο οποίος έχει εξαντληθεί από τις συνεχείς φορολογικές επιδρομές. Οι ψηφοφόροι, έδωσαν τα ηνία της χώρας σε κόμματα ολοκληρωτικά, με αντιλήψεις περιθωριακές (δείτε τι έγινε με υποψήφια για δημόσιο πόστο, η οποία τελικά απεσύρθη), που απειλούν ευθέως τις ελευθερίες του κόσμου.

Κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται. Φεστιβάλ υπέρ της χρήσης χασίς στο κέντρο του Συντάγματος, με την ΕΛ.ΑΣ. να σφυρίζει αδιάφορα. ΝΤΡΟΠΗ στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχει εδώ μήπως καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος; Κύριοι εισαγγελείς; Χίλιες φορές ΝΤΡΟΠΗ για τη συναλλαγή πάντως και την ανυπαρξία αντίδρασης από τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας. ΝΤΡΟΠΗ στην Εκκλησία της Ελλάδος που για μια ακόμα φορά, δεν είχε τίποτα να πει. ΝΤΡΟΠΗ γενικότερα για την πνευματική ηγεσία του τόπου, που είναι ΑΠΟΥΣΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ όμως στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, που τοποθετήθηκε κατά της προσπάθειας που καταβάλλεται με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για τη νομιμοποίηση της χρήσης της ινδικής κάνναβης. Διότι πρέπει να χειροκροτούμε όλους όσοι στέκονται όρθιοι σήμερα, εποχή δημιουργίας συνθηκών ολοκληρωτισμού.

Την ίδια ώρα, η αγορά καταστρέφεται μέσω της στάσης πληρωμών προς τους προμηθευτές του Δημοσίου από μια κυβέρνηση που δεν κρύβει την απέχθειά της προς τον ιδιωτικό τομέα. Ναι, είναι η ίδια κυβέρνηση που κυνηγά φορολογικά τις επιχειρήσεις, στις οποίες η ίδια δεν καταβάλλει τις υποχρεώσεις της, εξαναγκάζοντάς τις σε απολύσεις.

Απολύσεις… Για την κυβέρνηση, το 1.500.000 ανέργων του ιδιωτικού τομέα, είναι σαν να μην υπάρχουν. Τους γυρίζει την πλάτη, δεν την ενδιαφέρουν διόλου, αυτό είναι παραπάνω από φανερό. Την ενδιαφέρει μόνο η εκλογική της πελατεία στο Δημόσιο. Ο παραγωγικός κόσμος της χώρας, έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, πως θα μπει στο περιθώριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου