Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

"Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;"

Όχι! Η μανδάμ που βλέπετε στη φωτο από δίπλα, δεν είναι ο κ Λάκης Λαζόπουλους μεταμφιεσμένος στις "Δέκα μικρές Καντίνες".
Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο και δη για καλλιτέχνιδα με εξαιρετική μαστοριά στην υποκριτική τέχνη [πως λέμε: και της κατσίκας ο κώλος, μάστορας είναι;]
Ναι!
Κι εξόν από καλλιτέχνιδα είναι και βουλευτίνα. Του σύριζα, φυσικά...
Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να ψηφίσουν μια τέτοια "μεγκάλη" καλλιτέχνιδα εξόν από τους εκ γενετής συριζαίους;

Α, και κάτι ακόμα...
Η εν λόγω κυρία έκαμε καριέρα στο λεγόμενο υπερκανάλι της πολυδιαπλοκής, το οποίο το κόμμα της το ξεχέζει τρεις φορές την ήμερα, ασχέτως αν οι μισοί συριζαίοι έχουν πιάσει στασίδι στα πάνελ του..
Αλλά τι συριζαιοι θα ήντουσαν αν δεν έφτυναν εκεί που γλείφουν...

Τώρα θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα; Σάμπως και που είναι στη Βο[υ]λή τι παριστάνει;
Ο μόνος ρόλος που έχει παίξει ποτέ ως βουλευτίνα, είναι ο ρόλος της κ. Άφαντης. Άντε να βγει μια στο τόσο, να πετάξει καμιά μαλακία, για να πειστούν οι ψηφοφόροι της, ότι "φλυαρεί, άρα υπάρχει".
Για την ακρίβεια, αν το ελληνόφωνο κοινοβούλιο διέθετε 301 βουλευτές, ήγουν 300 συν την κ. Τάδε, το ίδιο ακριβώς θα έκαμε.
Εξόν και αν γινονταν διαγωνισμος του τυπου: "ποιο εσωρουχο βουλευτινας δεν θα μυριζατε ποτε;" οποτε αυτηνης το βρακι θα εβγαινε πρωτο. Ουτε ο κ. Ψαρριανος δεν θα επαιρνε σνιφια, που λεει ο λογος...

Κι ειναι αληθεια πως δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθω μαζι της, ακομα και αν ανεβαινε στο βημα της Βο[υ]λης και επαιζε τις εννιαμιση εβδομαδες, μαζι με την κ. Κανελη [με ένα λ...]
Συνεβη ομως η εν λογω κυρια να αμολησει μια κουβεντα, απο αυτες που λες: "απο μικρο κι απο γκαβο, μαθαινεις την αληθεια..."
Και μιλαμε τωρα για πολυ βαρια κουβεντα...

Βγηκε λοιπον η κυρια και μας πεταξε στα μουτρα εμας των Ελληνων το εξης αμιμητο...
"Πακιστανός λεει κέρδισε τα 9.500.000 εκατομυρια ευροπουλα στο τζοκερ; Ε λοιπον πολυ το χαρηκα.... Αρα υπαρχει θεος!" 
Μαλιστα!
Το χαρηκε που λες η μανταμ, επειδη τα λεφτα δεν πηγαν σε κανα φουκαρα συμπατριωτη της, που να τον εχει ξεβρακωσει η εφορια αλλα πηγανε σε πακιστανο. Και δη μαυριδερο πακιστανο...
Κι ετσι συμπερανε οτι υπαρχει Θεος!
Και προφανώς θεία δίκη, που τιμωρεί εμας τους άθλιους, επειδη ειχαμε την ατυχια, να γεννηθουμε Έλληνες...

Για δε ρε μισος για τον Ελληνισμο!
Κι οχι τιποτε αλλο, ομως και το μεγκαλο καναλι οπου τα κονομαγε η κυρια και το βουλευτιλικι της, στο αλλο μεγαλο σωου, την Βο[υ]λη των Ελληνων, τα πλερωνουμε εμεις οι μαλακες.
Που αν ξαναγινουν εκλογες, θα παμε να τις ξαναδωκουμε ψηφο!
Οχι ρε πουστη μου... Τελικα δεν υπαρχει Θεος!
Μονο Αλλαχ υπαρχει σ αυτον εδω τον τοπο και μαλιστα ροζ Αλλαχ. Σαν τη ροζ συμμορια που μας εκαμε παιδια ενος κατωτερου Θεου.
Αφεριμ, σουλτανα μ'

"Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;"
Τιτλος ενος απο τα "καλλιτεχνικα" σηριαλ στα οποια επαιξε η κυρια.
Το προβλημα ειναι πως η ατομικη ψυχη καθε ανθρωπου, φερνει μεσα της και τη συλλογικη ψυχη του εθνους, της φυλης του και του πολιτισμου του
Εγκαταλειποντας τη συλλογικη ψυχη, ερημωνεις τη δικια σου.
Τετοιες ερημες ψυχες μας κυβερνανε σημερα.
Ανυδρες και νεκρες, σαν κενοταφια που δεν περιεχουν τιποτα μεσα...
Η μεγαλη πλακα ειναι πως η ειδηση για τον Πακιστανο εκατομυριουχο ητανε τρολια του φεησμπουκ.
Ναι-ναι, τρολια και μπραβο του, οποιανου τη σοφιστηκε.
Ετσι για να ξεμπροστιαστει ο μισελληνισμος των συριζαιων και τα κομπλεξ τους απεναντι σε καθε τι που θυμιζει εναν ανωτερο πολιτισμό. 
Διοτι, ο "πολιτισμός" που πλασαρει η κυρια με τα σηριαλ στα οποια επαιξε, δεν καμει ουτε για Πακιστανους που χρειαστηκαν τρια χρονια για να βγαλουν την πρωτη δημοτικου στην ισλαμαμπαντ...
Κι αν το καλοσκεφτεις, ετσι ειναι ρε παιδια, πως να το κανουμε;
Μισελληνισμός και ανομολόγητος τρόμος, για όλα όσα πρόσφερε η Ελλάδα στην παγκόσμια Γνωστική συνείδηση. Αποστροφή προς κάθε τι που φέρνει μέσα του έναν Προμηθέα Δεσμωτη και εναν Ακαθιστο ύμνο.
Διοτι εδω υφιστανται ξεκαθαρες ποιοτικες διαφορες απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Δεν μπορεί ολοι/ες να ειμαστε ισια κι ομοια, ουτε σε γνωστικό επίπεδο, ουτε σε νοητικό, ουτε σε συναισθηματικό, ουτε σε οραματικό, ουτε καν σε σωματικο.
Όπως υπαρχει ο Πυρρος Δημας που σηκωνει ενα αλογο στους ωμους του, ετσι υπαρχει και ο Τσακαλωτος, που δεν τον βλεπω ικανο να σηκωσει ουτε ενα καρπουζι με τα χερια και με τα ποδια..
Οπως υπαρχει ο Μπραντ Πιτ, που τον παιρνουν ματι οι μισες γκομενες της υφηλιου, ετσι υπαρχει και ο Μητσοτακης, που τον λιγουρευονται ολες οι φαν του δρακουλα.
Οι ανθρωποι δεν ειμαστε ισοι, ειτε σε σωματικες, ειτε σε πνευματικες δυνατοτητες.Κι οπως γεννηθηκε στην Ελλαδα ενας Ελυτης, ετσι γεννηθηκε και καποια Κανελλοπουλου. 
Συνεπως δεν ειμεθα ολοι αξιοι, ωστε να κουβαλαμε τη βαρια κληρονομια του Αισχυλου και την επωδυνη διαθηκη του Κολοκοτρωνη. Ουτε ειμεθα ολοι/ες καταλληλοι για να καρπισει μεσα μας ο πνευματικος σπορος του Σολωμου ή ο αισθητικος σπορος του Νικηφορου Λυτρα.
Καποιοι/ες απο μας φτάνουνε μεχρι Ρεμο και πολυ τους βανω.
Σαν την εν λογω μανδαμ.
Η οποια πιάνει δεν πιάνει τα στανταρντ των αλβανοκογκολέζων. Γι αυτό και κατουρήθηκε από τη χαρά της όταν έμαθε οτι τα μυρια τα τσεπωσε καποιος μελαμψος συμπατριωτης της [πολιτισμικώς εννοω] Ειναι δηλαδη σαν αυτο που λεγουν... Βρηκε η γυφτισσα τη γεννια της κι αναγαλλιασε η καρδια της...

Τωρα θα μου πεις, της την εσκασαν. Τα μυρια τελικα τα τσεπωσε Ελληνας ο οποιος εξον απο ολα τα αλλα μπορει να ειναι και χρυσαυγιτης!
Πικρα ρε πουστη μου!
Κι αντε τωρα να παρει πισω τον λογο της περι Θεου. Διοτι Κυριε, καμεις που καμεις την μαλαγναια σου και μας αφηνεις εκθετες να βγανουμε ολο το μισος που τρεφουμε για την πατριδα μας, καμε το τουλαχιστον στα μουλωχτα, μην εκτεθουμε κι εμεις βουλευτινες γυναικες...
Αλλα τι να βγεις τωρα να πεις στον Θεο και που να σε ακουσει;
Τελικα, σας το λεω και να το ξερετε... Δεν υπαρχει θεος. Διοτι αν υπηρχε, δεν θ' αφηνε ρε γαμωτο, εδω... στη χωρα του Ομηρου, της Σαπφούς και του Περικλη Γιαννοπουλου, να εκπροσωπουν το ποπολο κατι καρακαλτακες σαν και δαυτηνε.
Φωτια θα του εβαζε του μπουρδελου [ξερετε ποιανου μπουρδελου] να το καψει.

Εξον κι αν υπαρχει Θεος αλλα διαθετει και Ουρανιο χιουμορ...

Οι περιφημες καθαριστριες του συριζα.
Η εμπροσθοφυλακη και το συμβολο του πελατειακου κρατους.
Γι αυτες φυσικα και υπαρχει θεος. Τον λενε Καγτρουγκαλο...
Εδω οπως βλεπετε φορανε τα γαντια τους.
Οχι, τις πατσαβουρες δεν τις κρατανε.
Αυτες βρισκονται στα εδρανα της Βουλης...

1 comments: