Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ναι... Διαπράξαμε εθνική αλητεία σε βάρος των παιδιών μας!

Ναι, διαπράξαμε την εθνική αλητεία σε βάρος των παιδιών μας, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση ποιού; 
Γίναμε ως λαός κρατικοδίαιτοι με τα προνόμια και τα πλέγματα ασφάλειας που απολάμβανε κάθε μονιμοποιημένος δημόσιος υπάλληλος με πρωταγωνιστές που ακολουθούσαν και εφάρμοζαν τα πρότυπα ποιανού; 
Ο εκάστοτε δανειστής αγνοούσε μέχρι πρότινος την αντι-παραγωγική τακτική των δανειζόμενων και πότε την ανακάλυψε; 
Τράπεζες και πιστωτικοί οργανισμοί σφάζονταν στην ''ποδιά της Μαρίας της Πενταγιώτισας" ποιος θα την πρωτοδανείσει. Έκλεινες το τηλέφωνο στον πράκτορα της τράπεζας που σου πρότεινε διακοποδάνειο και αμέσως σου έπαιρνε τηλέφωνο πράκτορας από άλλη τράπεζα για να σου διαφημίσει το δικό του διακοποδάνειο που είχε ακόμη καλύτερους όρους και δυσανασχετούσε επειδή δεν κατάφερε να σε πείσει. 
Αγρότες και τσομπάνηδες που δεν ήξεραν να βάλουν την υπογραφή τους, ξάπλωναν πάνω σε παχτωλούς χρημάτων από μαϊμού επιδοτήσεις ξεγελώντας τους "κουτόφραγκους''. 
Η διάχυση της διαφθοράς της αρπαχτής, του βολέματος στο δημόσιο και της ρεμούλας είχε ποτίσει το μεδούλι της ελληνικής κοινωνίας με την ανοχή και την προτροπή ποιανού;
Παίρναμε χρήματα για να πάψουμε να παράγουμε για να κερδίσουν ποιοί; 
Τρώγαμε το καλοτιγανισμένο τυρί της παγίδας, παίζαμε περιουσίες στα χρηματιστήρια με τους υπουργούς να μας διαβεβαιώνουν ότι η ζωντάνια του χρηματιστηρίου είναι ο καθρέπτης της οικονομίας μας. 
ΟΧΙ κύριοι... 
Ο κουτοπόνηρος ελληνάκος, ο άξεστος νεο-ραγιάς ήταν το τέλειο θύμα στα νύχια των αρπακτικών που με την βοήθεια και συναυτουργία της ελληνόφωνης πολιτικής συμμορίας των τελευταίων δεκαετιών κατάπιε αμάσητο το δόλωμα και τώρα δεν μπορεί να απαλλαγεί από το αγκίστρι. 
Πολύ ευχαρίστως να δεχτώ ότι πριν οι ''κουτόφραγγοι '' και τα αφεντικά τους αποφασίσουν να μας πηδήξουν παρά φύση, φρόντισαν να μας ταΐσουν, να μας διασκεδάσουν και να μας μεθύσουν, όπως ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο του καλού ''εραστή ''.

Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου