Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Ο Εξολοθρευτής 3 μόλις τώρα ξεκίνησε

Από τα πρώιμα χρόνια της ταξικής επανάστασης του Αλέξη στην Γένοβα το 2001 όπου διαδήλωνε εναντίον των ισχυρών του κόσμου με μπλούζα Τσε Γκεβάρα, έως το πρώτο του ταξίδι στην Ουάσιγκτον το 2013 (levy institute) πέρασαν 12 χρόνια. Μετά από την Ουάσινγκτον ακολούθησαν και άλλες συναναστροφές με την παγκόσμια πολιτική ελίτ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Μέσα σε 2 χρόνια και πριν γίνει πρωθυπουργός, πήγε στο Λονδίνο (london school of economics), στο Βερολίνο (συνάντηση με Σόϊμπλε), στο Βατικανό, στο Κόμο (ευρωπαϊκή Μπίλντερμπεργκ), αλλά και στην Μόσχα (μάλλον για ξεκάρφωμα). Στις επισκέψεις αυτές έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις προκειμένου να εξομαλύνει το έδαφος της πορείας του προς την διακυβέρνηση του κράτους, δηλαδή την ανάληψη της διαχείρισης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Το τι έλεγε ο Αλέξης πριν και μετά τις εκλογές αλλά και το τι έκανε τελικά, όλοι το γνωρίζουμε. Αυτό που κατάφερε είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του σε χρόνο ρεκόρ, με ταυτόχρονη απαξίωση της δημοκρατίας και του κορυφαίου θεσμού της λαϊκής έκφρασης, το δημοψήφισμα. Μετά την ξεφτίλα της συγκυβέρνησης που ζητούσε να ψηφίσουμε Όχι και ενώ εμείς ψηφίσαμε Όχι, αυτοί μας αγνόησαν και έφεραν το Ναι και το τρίτο μνημόνιο, προβλέπω το επόμενο δημοψήφισμα να γίνει όχι σε 41 χρόνια, αλλά σε 141 χρόνια και το θέμα του θα είναι το τυλικτό σουβλάκι που προτιμούμε στα συσσίτια. 


Το δίδαγμα που αποκομίζουμε και από αυτή την μεταστροφή - κωλοτούμπα του πολιτικού ανδρός είναι ένα: Οι συναναστροφές αλλάζουν τον άνθρωπο ή αλλιώς όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε και οι κότες. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να έχεις αγαθές προθέσεις και να ξεκινάς με κάποια ιδεολογία, κάποιο σχέδιο δράσης για την έξοδο από τα αδιέξοδα. Ισχύει όμως αυτό για τον Αλέξη; Είχε αγαθές προθέσεις και ποια ήταν η ιδεολογία, το σχέδιο και η προϋπηρεσία του; Την απάντηση μπορεί να δώσει το βιογραφικό του πρωθυπουργού μας, αλλά και η πολιτεία του τους έξι αυτούς μήνες που κυβέρνησε:


  • Ανεπάγγελτος. Μήπως γνωρίζει κανείς που εργάστηκε πριν πολιτευτεί και αφού απεφοίτησε από το πολυτεχνείο;
  • Άπατρις. Αντικατέστησε όπως όλοι οι συνεπείς κομμουνιστές τις λέξεις "πατρίδα και έθνος" με τις λέξεις "χώρα και λαός".
  • Αντιμιλιταριστής. Λούφαρε επιδεικτικά στον στρατό βάζοντας πασοκικό βύσμα. Πρέσβευε τον αφοπλισμό των σωμάτων ασφαλείας, δηλαδή την κατάργησή τους.
  • Άθεος. Το πνευματικό έλλειμμα στην περίπτωση που είσαι συγχρόνως άπατρις και άθρησκος είναι δυσαναπλήρωτο. Ας ήταν τουλάχιστον πατριώτης με έτερο θρησκευτικό προσανατολισμό ή απλά Έλληνας πατριώτης.
Πρωταγωνιστούν Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης δεν μπορούσε να ορθώσει το ανάστημά του επειδή δεν στηριζόταν σε γερές ιδεολογικές βάσεις. Αλήθεια πώς ο Αλέξης θα εναντιωνόταν στο πολιτικό προσωπικό της τραπεζικής τοκογλυφίας σε Ευρώπη και Αμερική; Ο κομμουνισμός που ασπάστηκε ο Αλέξης στην νεανική του ηλικία πτώχευσε, απέτυχε στην πράξη και αποτελεί πλέον μυθιστόρημα. Σήμερα δεν ζούμε πλέον στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης, πόσο μάλλον που η Ελλάδα δεν έχει καν βιομηχανία! Απαιτείται λοιπόν ο κυβερνήτης της Ελλάδας να εμφορείται από ιδεολογία που θα αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση της "ενωμένης Ευρώπης" και της παγκοσμιοποίησης. Ο ηγέτης που θα προστατεύει τον Έλληνα αντί να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες και να καλεί ακόμα περισσότερους αλλοεθνείς με σύνορα ορθάνοικτα. Λένε πολλοί πως ο Αλέξης επιλέχθηκε από τους ξένους επικυρίαρχους για να ολοκληρώσει την δουλειά. Ασφαλώς και εκ του αποτελέσματος ο Αλέξης έκανε καλή δουλειά για λογαριασμό τους έως τώρα και θα συνεχίσει να εργάζεται γαντζωμένος την εξουσία με οποιοδήποτε τέχνασμα. Άλλωστε η αποστολή του δεν τελείωσε ακόμα, η εξολόθρευση της Ελλάδας πρέπει να συνεχιστεί. Η τριλογία του Εξολοθρευτή μόλις άρχισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου