Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Παραιτείται ο Πάνος Καμμένος: "Εγώ υπηρετώ τον Ελληνικό λαό και όχι μνημόνια"!

Ομόφωνο ΟΧΙ σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline από όλη τη Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ πρόκειται να εισπράξει ο Αλέξης Τσίπρας και το σύμφωνο κατοχής που φέρνει στη Βουλή.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και οι Βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι αποφασισμένοι να μην υποστείλουν τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα και να μην υπηρετήσουν ένα τρίτο μνημόνιο «μαμούθ» το οποίο έφερε ο Α. Τσίπρας στην Ελλάδα ανεξάρτητα αν ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε ή όχι από τους Ευρωπαίους δανειστές.

Όλοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες πιστεύουν ότι παραβίασε τα συμφωνηθέντα στο Προεδρικό Μέγαρο και οδήγησε κακήν- κακώς την Ελλάδα σε πρωτοφανή διπλωματική και πολιτική ήττα, «Δεν ενδιαφέρουν οι καρέκλες αλλά μόνο το συμφέρον της πατρίδας και του Ελληνικού λαού» είπε ο Παναγιώτης Καμμένος πριν από λίγη ώρα σε στενό φίλο του.

Και συνέχισε «Αύριο αφού συνεδριάσουν οι ΑΝΕΛ θα διευκολύνω τον Αλέξη Τσίπρα υποβάλλοντας την παραίτησή μου και φεύγοντας από το Υπουργείο Άμυνας. Δεν είναι διατεθειμένος να παριστάνω τον Υπουργό σε μια Κυβέρνηση που υπηρετεί τέτοια μνημόνια. Εμείς μπήκαμε σε αυτή τη Κυβέρνηση με σκοπό και στόχο την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Στο τελευταίο τεύχος του crash δηλώσει ότι "αν ο Αλέξης φέρει μνημόνιο εγώ θα φύγω από τη Κυβέρνηση. Πρώτα η Ελλάδα και μετά οι καρέκλες. Οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν τον Ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να αγκαλιαστούμε και να μετέχουμε σε Κυβέρνηση με πιόνια εργολάβων". Σε όλη τη Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ θεωρείται μνημόνια- τερατογένεση το ερωτικό τρίγωνο Τσίπρα, Θεοδωράκη, Μεϊμαράκη.

2 comments:

  1. Το δημοψήφισμα ήταν ύποπτο για τους εξής λόγους,
    1. Η ερώτηση ήταν τέτοια, που το ΝΑΙ, παρέδιδε την Ελλάδα δεμένη χειροπόδαρα στους τοκογλύφους, δλδ στους γερμανούς. Μια παράδοση υπεράνω του συντάγματος. Με δημοψήφισμα, δηλαδή με ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Κάτι το οποίο δεν ανατρέπεται με τίποτα. Σημαίνει οτι τα κλειδιά της χώρας παραδίδονται από τον ίδιο τον ελληνικό λαό, στους γερμανούς!!!
    Την ίδια στιγμή, η ερώτηση, σε περίπτωση ΟΧΙ, άφηνε περιθώρια μικροαλλαγών και ερμηνειών, που θα επέτρεπαν την συνέχιση της διαδικασίας παράδοσης της χώρας, νομότυπα.
    Το δημοψήφισμα δηλαδή ήταν μονά ζυγά δικά μας. Με κέρδη πάρτα-όλα σε περίπτωση ΝΑΙ και με μηδαμινές απώλειες σε περίπτωση ΟΧΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
    Με την κήρυξη του δημοψηφίσματος, ένας ολόκληρος κόσμος, άρχισε την πιο ακραία προπαγάνδα για το ΝΑΙ.
    Σύσσωμοι οι ευρωπαίοι εταίροι(!!!) μας, μας εβαζαν το δίλημμα ή ΝΑΙ ή grexit.
    Εκλεισαν κατ'ευθείαν τις τράπεζες.
    Ολόκληρο το πληρωμένο και ανθελληνικό κύκλωμα των ΜΜΕ, βομβάρδιζε επί 24ώρου βάσεως το μυαλό των τηλεθεατών, σπέρνοντας τον πανικό σε περίπτωση ΟΧΙ.
    Τέτοια προπαγάνδα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ούτε σε περίοδο πολέμου.
    Ολοι ήταν απολύτως σίγουροι για το ΝΑΙ της 5/7/2015. Ακόμη και και πολιτικοί υπέρ του ΟΧΙ, όπως ο Κασιδιάρης, έβλεπαν ΝΑΙ! (δείτε εδώ στο 7':10'')

    Το ΝΑΙ, επίσης, θα αθώωνε ολόκληρο το σύστημα που μεθόδευσε και παρέδωσε την Ελλάδα στους τοκογλύφους.
    Ο σημίτης, ο γιωργάκης, ο καραμανλής, ο σαμαράς, ο βενιζέλος, ο παπακωνσταντίνου, ο τσίπρας, ολόκληρος ο προδοτικός συρφετός, θα έβρισκαν ασφαλέστατη στέγη κάτω από ένα ΝΑΙ του ελλνικού λαού!
    Τη ίδια στιγμή, το ΝΑΙ, θα δημιουργούσε για τον τσίπρα το απόλυτο άλλοθι. Ενώ θα είχε παραδόσει οριστικά την χώρα στους γερμανούς, αυτός θα προβάλλονταν από τα ίδια προδοτικά μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας, σαν μεγάλος ηγέτης, που τόλμησε την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας μας.
    1 από 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. All in one!!
    Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού θα τους κηνυγάει για πάντα. Ενα ΟΧΙ επικό. Ενα ΟΧΙ αντίστοιχο του '40. Ενα ΟΧΙ που έκανε κει συνεχίζει να κάνει τον γύρω της γης. Ενα ΟΧΙ που έκανε τον τσίπρα και την συμμορία του, να χάσουν τον ύπνο τους.
    Οι δηλώσεις Βαρουφάκη (που αν μη τι άλλω, είναι ευθύς και κοντολέμης), είναι αποκαλυπτικές. Παρακαλώ διαβάστε τις
    Λεει συγκεκριμενα:
    .."Μπήκα στο πρωθυπουργικό γραφείο περιχαρής. Πετούσα στα σύννεφα που έσπρωχναν οι άνεμοι του λαϊκού ενθουσιασμού απ' τη νίκη της ελληνικής δημοκρατίας στο δημοψήφισμα. Μόλις μπήκα στο γραφείο ένιωσα αμέσως μια αίσθηση παραίτησης, μια αρνητικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ήρθα αντιμέτωπος με ένα ηττοπαθές κλίμα, το οποίο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβαινε έξω. Εκείνη τη στιγμή αναγκάστηκα να πω στον πρωθυπουργό: αν θέλετε να αξιοποιήσετε την έξαψη της δημοκρατίας έξω από αυτό το κτίριο, μπορείτε να βασίζεστε πάνω μου. Αν όμως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το μεγαλειώδες 'όχι' σε μια μάλλον παράλογη πρόταση των Ευρωπαίων εταίρων μας τότε θα χαθώ μέσα στη νύχτα" αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νύχτα του δημοψηφίσματος".

    Οι δηλώσεις αυτές τα λένε όλα.
    Τώρα ο τσίπρας και η συμμορία του, έχασαν κάθε δυνατότητα νομιμοποίησης μιας επιχείρησης παράδοσης της χώρας με παπατζίδικα κολπάκια. Το ΟΧΙ του κόσμου ήταν τόσο απίστευτο, και δεν άφηνε καμιά αμφιβολία, οτι ο λαός δεν ήθελε καμία συμφωνία.
    Ηθελε την Ελλάδα και ας έτρωγε πέτρες.
    Αρα από δώ και στο εξής, η συμμορία θα έπρεπε να κινηθεί πραξικοπηματικά, καταφανώς ενάντια στην λαϊκή ετυμηγορία.
    Τώρα όμως ολόκληρη η υφήλιος εχει στραμμένα τα βλέμματα εδώ. Κάθε πουστιά στην ερμηνεία του αποτελέσματος θα έχει σαν αποτέλεσμα την παγκόσμια κατακραυγή.
    το hashtag #ThisIsACoup κάνει τον γύρω της Γης με πρωτοφανή ταχύτητα.
    Τώρα οι μάσκες έπεσαν. Το ΟΧΙ θα τους καταπιεί σιγά-σιγά
    Ακόμη και ο σύντροφος του τσίπρα, κωστας αλαβάνος, του έτριψε στα μούτρα την προδοσία κατά της πατρίδας.
    Δείτε εδώ, τι λέει ο πρώην σύντροφος του αλέξη
    Τσιπρα αλεξη, εισαι ενας κοινος εφιαλτης, οργανο ξενων συμφεροντων. Ενας προδότης. Τόλμησες να σχεδιάσεις και να επιχειρήσεις την παράδοση της χώρας σου. Είσαι πλέον ανεπιθύμητος στην χώρα αυτή.
    2 από 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή