Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Το γουρουνί μελάνι...


Πήραν φωτιά οι Συριζαίικες δημοσιοκαφρικές πένες και γλώσσες. Ξέρατε εσείς ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος 4ου Ράιχ της Γερμανίας μετά από αυτό που κατάφερε ο Τσίπρας να κάνει στην Ελλάδα; Ξέρατε εσείς ότι ο Τσίπρας την "έφερε" στους Γερμανούς υπογράφοντας υποτέλεια μόνο και μόνο για να δουν οι υπόλοιποι λαοί τι στήνει η κακιά Γερμανία; 

Ξέρατε εσείς ότι πραξικόπημα δεν διέπραξε ο Τσίπρας μεταλλάσσοντας το 61% του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ για 3ο Μνημόνιο, αλλά το έπραξαν οι Θεσμοί στραγγαλίζοντας την ελληνική δημοκρατία με απειλή Grexit; 

Ένα μεγάλο παλαμάκι στους δημοσιοκάφρους της αριστεράς που όχι μόνο δεν ντρέπονται που ακόμη γράφουν, αλλά αλλάζουν την ιστορία για το παντεσπανάκι τους, που όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι χοντρό και δεν δίνεται με 60ευρα σε ΑΤΜ με θερμοκρασίες υπό σκιάν στους 80ο Κελσίου. 

Παλιά οι "έντιμοι" αρχισυντάκτες κλασσικών εφημερίδων της δεκαετίας του '80 έδιναν εντολή στους συντάκτες να αλλάξουν τα μελάνια και να βάλουν στις γραφομηχανές τα κίτρινα. Τώρα οι "έντιμοι" αρχισυντάκτες δίνουν διαταγή τα μελάνια να είναι ροζ. Τόσο ροζ που να θυμίζει το γουρουνί του Γκαίμπελς. 

Μόνο τα γουρουνί μελάνια μπορούν να μετατρέπουν την υπερψήφιση μετά χαχάνων και παλαμακισμών των 251 Έλληνων βουλευτών για πλήρη παράδοση της χώρας στους θεσμούς ως πραξικόπημα. Ή έχουν εγκεφαλικό βλάψιμο οι βουλευτές που ψήφισαν την παράδοση της χώρας και χαίρονται ή απλά είναι ευρωτσολιάδες. 

Το πιστόλι στον κρόταφο δεν το είδαμε πουθενά, αλλά είναι ορατό μόνο στους αριστερούς δημοσιοκάφρους που με τιμή μπορούν να υπογράφουν ως προπαγανδιστές της κατοχικής κυβέρνησης. Πού είσαι Γκαίμπελς για να δεις τα παιδιά της "ανατροπής".

Τσιμουδιά για το ξέπλυμα των προηγούμενων κυβερνήσεων από την κυβέρνηση ΣυριζοΑνέλ. Όλοι άνετοι, αδελφομένοι σχεδιάζουν την νέα εποχή της Ελλάδας ως επαρχία με τις εκλογές που θα έρθουν όταν μπει η τελευταία υπογραφή στην ολοκληρωτική παράδοση. Διότι αν και οι δημοσιογράφοι επιμένουν να το ονομάζουν Μνημόνιο 3 δεν είναι Μνημόνιο. Θα ήταν Μνημόνιο αν υπήρχε ίχνος ανεξάρτητης πολιτικής ηγεσίας. Αλλά τούτοι εδώ το πρώτο που πέρασαν ήταν να ψηφίσουν ΝΑΙ σε μια δανειακή σύμβαση από τον ESM και σε μια άνευ όρων Συμφωνία με τους θεσμούς χωρίς να ξέρουν τι διάολο θα έχει αυτή η Συμφωνία μέσα. Υπέγραψαν λευκή επιταγή. Απλά μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα νομοθετούν τους μνημονιακούς όρους που δεν πρόλαβε να νομοθετήσει ο Σαμαράς. 

Ο νέος μακελάρης Τσίπρας ολοκληρώνει τις ατέλειωτες εργασίες του προηγούμενου, όπως και ο Σαμαράς ολοκλήρωνε το μακελειό του Παπανδρέου. Ο Τσίπρας όμως το πήγε παραπέρα το θέμα: Υπογράφει Συμφωνία δηλαδή πολιτική και δικονομική διαχείριση των ξένων σε εθνικά θέματα.

Όμως η αδέσμευτη δημοσιογραφία της χώρας δεν βρίσκει τίποτε το μεμπτό στην προδοσία της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού παρά μόνο ότι ο λεβέντης μας, ο άσπιλος, ο αμόλυντος Αλέξης είχε να επιλέξει μεταξύ καταστροφής και ολοκληρωτικής καταστροφής. Επέλεξε το δεύτερο διότι με το πρώτο θα είχε πρόβλημα η μέχρι τον Ιανουάριο εχθρός Γερμανία η οποία μέσω των εφημερίδων της την τελευταία εβδομάδα χαρακτηρίζουν τον Τσίπρα ως βασιλιά! 

Ναι, Βασιλιάς Αλέξιος ο Τσιπρορούφας. Άλλη γερμανική εφημερίδα τον λέει "Ο μέγας μεταρρυθμιστής της Ελλάδας". Μέσα σε ένα μήνα ήρθαν οι αριστεροί Έλληνες(;) δημοσιογράφοι να συμφωνούν μέχρι γουρουνί τελείας με τους φιλοΣοιμπλεϊκούς Γερμανούς συναδέλφους τους. Βρε, λες και γράφουν τα θέματα στην ίδια γραφομηχανή, τέτοια σύμπνοια απόψεων.

Κατά τα άλλα οι αριστεροί δημοσιογράφοι επιμένουν ότι η αίσθηση των λαών της Ευρώπης για την νέα Χιτλερική Γερμανία έγινε εξαιτίας του Αλέξη! Ίδρωσε το παιδί για να σώσει τους λαούς από την ναζιστική Γερμανία που τον αποκαλεί "δικό της παιδί". 

Ο ευρωπαϊκός κόσμος το' χει τούμπανο κι εσείς κρυφό φανάρι, δημοσιογραφάκια του γουρουνί μελανιού. 

Άντε τώρα να συμπλεύσετε με τους άκρως μνημονιακούς συναδέλφους σας, που τους βρίζατε μέχρι τον Ιούλιο. Θα σάς μάθουν και νέα κόλπα μετατροπής της καταστροφής σε ανάπτυξη. Της υποταγής σε Συμφωνία. Αν και εδώ που τα λέμε εσείς κατά βάθος είσαστε πάντα υπέρ του μνημονίου πριν αυτό ξεκινήσει με τον Παπανδρέου. Ετοιμάζατε 5 ολόκληρα χρόνια τα άρθρα ψυγείου με τον "τυχαίο" διορισμό του Αλέξη ως πρωθυπουργό ή Βασιλιά της Ελλάδας όπως γράφουν οι Γερμανοί αρθρογράφοι.

Τα στερνά μετρούν τα πρώτα και στα στερνά υποδείξατε ότι ο "Μπάμπης" του Σκάι μπροστά σας είναι παρθένα κορασίδα. Τουλάχιστον αυτός τίμησε το μεροκάματό του χωρίς κωλοτούμπες ενώ εσείς ξεπεράσατε και τα προγνωστικά του μέντορά σας Γκαίμπελς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου