Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

"Στα όπλα" ο ..."στρατός κατοχής"


Τους έκοψε την ανάσα η συμφωνία. Έχουμε «Βάρκιζα» είπε η πλατφόρμα. Σχημάτισαν εχθρό στο πρόσωπο των Γερμανών (που δεν ήταν δύσκολο) και «εφιάλτη» στο όνομα του Τσίπρα. Ετοίμασαν αντάρτικο πόλης και κατέβασαν τον «στρατό κατοχής». Το 15% ενάντια στο 85% του λαού!!! Για να μην χαθούν 1.000.000 κρατικές καρέκλες πλέριας σιγουριάς…

Αυτή είναι η αλήθεια των χθεσινών κινητοποιήσεων όπως και να την παρουσιάσει το σύστημα της αριστερής κόκκινης, ροζ και πολύχρωμης προπαγάνδας.

Το «σάλπισμα» της επίθεσης και του νέου διχασμού ακούστηκε προχθές από την αριστερή πλατφόρμα που κατατάσσει τον Αλέξη Τσίπρα στους γερμανοτσολιάδες, τους Μερκελιστές και τους μνημονιακούς.

Να τι λέει η παράγραφος-σάλπισμα της προχθεσινής προκήρυξης «…Αυτή η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή με τη συνδρομή των ψήφων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Δεν θα περάσει, όμως, στο λαό, ο οποίος θα την ακυρώσει στην πράξη με την ενότητα και τους αγώνες του…».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Νεοναζί έσκισαν εντός Βουλής ένα αντίγραφο συμφωνίας γιατί το προαύλιο το είχε πιάσει… ο σύντροφος Στρατούλης.

Ποιον όμως εννοεί λαό η αριστερή πλατφόρμα και για ποιόν λαό σαλπίζει τα σταλινικά και τα λενινιστικά «εγερτήρια» της μιας φωνής με τους Χιτλερικούς;

Όταν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για λαό απευθύνονται (κατά βάση) στους χειραγωγημένους εργατοπατέρες (που παριστάνουν τους συνδικαλιστές) και στο 1.000.000 κρατικούς υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης (650.000) των ΔΕΚΟ, των Δήμων και των κρατικών Εταιρειών (300-350.000) που προστατεύονται από το «σύμφωνο μη επιθέσεως».

Το «σύμφωνο» Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που εφάρμοσαν στον αγώνα δρόμου με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίζουν παρουσία στην Βουλή και εξουσία, υπολογίζοντας ως εκλογική βάση τους κρατικούς υπαλλήλους.

Το «σύμφωνο» που τήρησε πιστά ο Παπανδρέου το 2009, ενώ πετσόκοβε συλλογικές συμβάσεις και συντάξεις για να βρει λεφτά να τους πληρώνει.

Το σεβάστηκε και ο Καραμανλής όταν ξέχασε… να επανιδρύσει το κράτος αλλά, με το Διάταγμα Παυλόπουλου, έχωσε από πόρτες και παράθυρα στα Πανεπιστήμια και στα κρατικά σχολεία 150.000 κομματικούς πελάτες.

Αυτούς που κλήθηκε να περιφρουρήσει ο σύντροφος Μανιτάκης της ΔΗΜΑΡ, »δουλεύοντας» τους «κουτόφραγκους» με την δήθεν κινητικότητα.

Οι όποιες παρεμβάσεις και οι παραβιάσεις του «συμφώνου» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μας στοιχίζουν σήμερα διπλά και τριπλά, αλλά και μια νέα πατέντα μη επιθέσεων… του νέου προστάτη των κρατικών υπαλλήλων συντρόφου Κατρούγκαλου.

Προσέξτε την «ιδιοφυή» πατέντα ΣΥΡΙΖΑ-Κατρούγκαλου.

Το προηγούμενο μνημόνιο προέβλεπε μία πρόσληψη σε κάθε δύο απολύσεις ώστε να ανανεωθεί η δημόσια διοίκηση και να εκσυγχρονισθεί το κράτος με νέα πρόσωπα που να ξέρουν, τουλάχιστον, χειρισμό κομπιούτερ.

Στην θέση των νέων προσλήψεων ο ΣΥΡΙΖΑ επαναπροσλαμβάνει όσους θεώρησε η προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς αντικείμενο εργασίας και με τον τρόπο αυτό φέρνει ίσα βάρκα ίσα νερά το τελικό σύνολο και παρουσιάζει στους δανειστές ισοδύναμα μέτρα…

Δούλεμα δηλαδή μέχρι που δεν παίρνει άλλο αφού οι ιδιώτες ιθαγενείς πληρώνουν με κόψιμο μισθών και συντάξεων.

Αυτόν τον λαό (μαζί με κλακαδόρους και αφισοκολλητές) κατέβασαν χθες και οι πλατφόρμες ενάντια στην «…μνημονιακή λαίλαπα που συνεχίζεται ακόμα και από την «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα, στη λογική της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της κοινωνικής αφαίμαξης» όπως έλεγαν οι κρατικοί υπάλληλοι στις μεταφορές.

Οι κρατικοί υπάλληλοι που απαγόρευσαν άλλη μία φορά στους ιδιωτικούς υπαλλήλους να πάνε στις δουλειές τους με την προφανή «λογική» ότι το μετρό και τα τρένα είναι του παππού τους και τα κάνουν ό,τι θέλουν…

Πρόκειται για την ίδια «κάστα» ολοκληρωτισμού των Φωτόπουλων της ΔΕΗ που κόβουν το ρεύμα γιατί είναι δικό τους… επειδή το φέρνουν από τα χωράφια και από τις στάνες τους…

Αυτοί και οι κρατικοί υπάλληλοι των Δήμων που αρνούνται κάθε αξιολόγηση κινητοποιήθηκαν χθες για να δημιουργήσουν μπάχαλο τις ώρες της συζήτησης για την διατήρηση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας σύμφωνα με την βούληση του 85% του ελληνικού λαού.

Και γιατί να μην κινητοποιηθούν; Υπάρχει κανείς που θα τους απολύσει;

Υπάρχει περίπτωση να μην βρουν τις καρέκλες τους όταν τελειώσουν τις τσάρκες και τα καλαμπούρια στις πλατείες;

Σε αυτόν τον στρατό κατοχής στηρίζονται και θα στηρίζονται οι σταλινικοί της κακιάς ώρας του ΣΥΡΙΖΑ που αρνούνται στον Τσίπρα το δικαίωμα να σταματήσει τους κλόουν της κυβέρνησής του οι οποίοι (δυστυχώς) τον είχαν πείσει ότι στην Ευρώπη κατοικούν ηλίθιοι που χαρίζουν λεφτά στους μπαχαλάκηδες και μπαταχτσήδες Έλληνες για να αγοράζουν Καγιέν και να τα οδηγούν με παντόφλες…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου