Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Οι ... "σύντροφοι"

E λοιπόν είναι σκέτη απόλαυση να βλέπεις τους ανεπάγγελτους συντρόφους του ΚΚΕ να συν - τρώγονται βγάζοντας τα συντροφικά μαχαίρια με τους έταιρους συντρόφους της "πρώτη φορά αριστερά".

Χρόνια κρατάει αυτός ο συντροφικός σκυλοκαυγάς από το εποχή που το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ, γνωστό ως ΚΚΕ εξωτερικού προσπαθούσε να πνίξει το Λενινιστικό και ολίγον ερμαφρόδιτο ΚΚΕ εσωτερικού, από το οποίο ξεπήδησε και ο σκληρός πυρήνας των σημερινών στελεχών του Σύριζα. Έτσι λοιπόν το μαντρόσκυλο του μεταπολιτευτικού συστήματος (βλέπε νυν ΚΚΕ), δεν μπορεί να συγχωρέσει τους πρώην ρεφορμιστές ή ρεβιζιονιστές του ΚΚΕ εσωτερικού, που όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από τις γραφικές κραυγές και τα γαυγίσματα του τύπου "ένα είναι το κόμμα" και "ένα είναι το ΚΚΕ που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει" (και αν λαμώσει το μαχαίρι αρπάζει και το κονσερβοκούτι), αλλά μεταξελλήχθησαν και σε πολυσυλλεκτική πολιτική δύναμη που κατάφερε να καταλάβει και την εξουσία. 

Φαντάζεστε λοιπόν την πίκρα, την απόγνωση αλλά και τον θυμό που πρέπει να έχει σήμερα το κάθε παραδοσιακό στέλεχος του πάλαι ποτέ ΚΚΕ που βλέπει τον συρφετό του Σύριζα στην εξουσία και το κόμμα του να έχει πάρει τον δρόμο του προς την αφάνεια.

Βέβαια, ο σκοπός ύπαρξης του ΚΚΕ δεν είναι η κατάληψη της εξουσίας, αλλά η περιμετρική φύλαξη του μεταπολιτευτικού καθεστώτος που εγγυάται στο "αντισυστημικό" κατά τα άλλα ΚΚΕ την ανάλογη προβολή των εκάστοτε "μαϊντανών" του από όλα τα τηλεπαράθυρα των γνωστών ΜΜΕ και σαφώς την διαφύλαξη των οικονομικο-πολιτικών του προνομίων (κρατικές χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις, βουλευτικές αποζημιώσεις κ.λ.π.). 

Έλα όμως που το ΚΚΕ απέτυχε ακόμη και στο ρόλο του μαντρόσκυλου καθώς στη βουλή βρέθηκαν ανεξέλεγκτες πολιτικές δυνάμεις με πρώτη και καλύτερη την Χρυσή Αυγή...

Πως να πνίξει τώρα κάτι που γιγαντώθηκε, εδραιώθηκε και απειλεί να αναλάβει καθήκοντα αξιωματικής αντιπολίτευσης; 

Ούτε οι πολιτικές διώξεις, ούτε οι δολοφονίες μελών από παρακρατικούς που ποτέ δεν συνελήφθησαν, ούτε η δικαστική ομηρεία των βουλευτών, ούτε οι οχετοί λάσπης από τα ΜΜΕ, τίποτα τέλος πάντων δεν στάθηκε ικανό να αναχαιτίσει αυτούς τους "νεοναζί" της Χρυσής Αυγής που τολμούν να φτύνουν κατάμουτρα το καθεστώς και τα προνόμια που έπρεπε να περιφρουρεί το "τιμημένο" ΚΚΕ. 

Καταλάβατε τώρα γιατί είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ να βλέπεις τα εμπαθή μαντρόσκυλα του ΚΚΕ να γαυγίζουν δεμένα στο φράχτη του συστήματος, ή να περιφρουρούν με τους στυλιαροφόρους τους την Βουλή;

Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου