Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ποιός είναι ο γνήσιος Έλληνας αριστερός


Ο γνήσιος Έλληνας αριστερός, μισεί κατά πρώτον όλους τους Έλληνες που δεν είναι ομοϊδεάτες του. Και δεν διστάζει να ομολογεί φανερά (βλέπε Κανέλη) ότι όταν του δοθεί ευκαιρία , θα ξανασφάξει Έλληνες, με τα κονσερβοκούτια. Μισεί όλα τα Ελληνικά σύμβολα. Μισεί την Ελληνική σημαία, και σε κάθε ευκαιρία την καίει και την ποδοπατεί. Μισεί τον σταυρό, και όταν μπορεί τον βανδαλίζει. Αγωνίζεται να μην υπάρχει το μισητό γι' αυτούς, σύμβολο του σταυρού, στα πηλήκια των ανδρών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Κάνει αγώνα για να καταργηθούν οι θρησκευτικές εικόνες και η πρωινή προσευχή από τα σχολεία. 

Αν μπει σε εκκλησία ζούλα, κοιτάζει να πάρει ότι έχει αξία και να το πουλήσει. Ενώ τρέπετε και σε φρικαλεότητες, για να αποδείξει ότι δεν πιστεύει και δεν φοβάται Θεό. Μισεί την Ελληνική ιστορία, και προσπαθεί να τη αλλοιώσει (π.χ Συνωστισμός στην Σμύρνη – όχι Ποντιακή γενοκτονία) μισεί τις εθνικές εορτές και ζητάει με επιμονή την κατάργησή τους. Μισεί την ορθόδοξη Θρησκεία γενικά, ενώ παραδόξως, είναι ανεκτικός μέχρι θαυμαστής της θρησκείας του Ισλάμ και προσπαθεί να μην υπάρξει κανένα κόλλημα στην ελεύθερη άσκηση της , στην Χριστιανική Ελλάδα. Μπορεί να κλείσουν ένα σχολείο, η ένα νοσοκομείο, αλλά με τα χρήματα αυτά θα τους φτιάξουν μεγαλοπρεπές τζαμί. Φωνάζουν ότι αγωνίζονται για το δίκαιο του εργάτη, αλλά δεν διστάζουν να καλούν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες , για να πάρουν και τις λίγες δουλειές που δουλεύουν ακόμα, Έλληνες. Π.χ. γκαρσόνια, σε εργαστήρια, σε ξενοδοχεία, σε πλοία και γίνονται αλληλέγγυοι με τα αφεντικά, για την μαύρη εργασία που τους παρέχεται.

Όποιος αγωνίζεται για την επιβίωση και των γηγενών Ελλήνων, τον κυνηγάνε με νύχια και με δόντια. Τον λένε φασίστα και ρατσιστή, και δεν διστάζουν να συναινούν στην παραβίαση του συντάγματος, φυλακίζοντάς τους και επιβάλλοντας τους αντισυνταγματικές ποινές. Όπου υπάρχει εργοστάσιο και βιοτεχνία, η κρατικός οργανισμός, δημιουργούν συνεχείς απεργίες, και στάσεις εργασίας, (αν δε, υπάρχουν εργαζόμενοι που τους παρακούουν, τους καίνε ζωντανούς) , μέχρι να πουληθούν τα πάντα στους ξένους, οπότε και ησυχάζουν. Αλλά προ πάντων είναι άκρως φιλάνθρωποι στις απανταχού της γης φιλές, και τις οποίες καλούν να έλθουν και να κατασκηνώσουν στην Ελλάδα. Και επειδή δεν θα χωράμε τόσοι πολλοί, φρόντισαν να βάλουν εξοντωτικά πρόστιμα σε όποιους Έλληνες κάνουν παιδί, οπότε δικαιολογούνται, πως είναι απαραίτητοι οι αλλοδαποί, τους οποίους με νόμο δίνουν Ελληνική ιθαγένεια, γιατί έχουμε υπογεννητικότητα. Πράγμα που παραδόξως ευχαριστεί και τους εχθρούς των Ελλήνων.

Είναι οι ίδιοι που όταν οι Τούρκοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο και τους υδρογονάνθρακές του.  Μας λένε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν αντίρρηση τα Σκόπια να επεκταθούν μέχρι την Θεσσαλία, η Τουρκία μέχρι την Εύβοια, παίρνοντας και την Θράκη μας και την Κρήτη, η Αλβανία μέχρι τον Αμβρακικό, και στο υπόλοιπο να ζήσουν οι καημένοι λαθρομετανάστες, τους οποίους απαγορεύεται να τους αποκαλούμε έτσι. Μόνο που για την περίπτωσή τους, η Ελληνική γλώσσα αυτή την λέξη χρησιμοποιεί. 

Και οι ιθαγενείς τι θα γίνουν; Μα τους ιθαγενείς θα τους σφάξουν σιγά σιγά, και θα πάνε οι νεοάποικοι να καθίσουν στα σπίτια τους. Γιατί είναι καλύτεροι οι Έλληνες από τους Ινδιάνους που μέχρι το 1966 τους σφάζανε οι Αμερικάνοι (βλέπε περίπτωση, broken knee), για να τους πάρουν τον ορυκτό πλούτο που τους ανήκε; Καθήκον του κάθε αριστερού είναι, να καλύπτει και να υπερασπίζεται, κάθε φόνο, κάθε ληστεία, κάθε βασανισμό, σε Έλληνα από τους νέους εποίκους. Αλήθεια θυμάται κανείς από τους αναγνώστες, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που αριστερό κόμμα να καταδίκασε φόνο η ληστεία η βασανισμό Έλληνα από ξένο; Εγώ δεν θυμάμαι, ούτε μία φορά. Για να πειράξει όμως ένας Έλληνας, λαθρομετανάστη; Θα κάψουν κυριολεκτικά τα πάντα.

Τώρα αν μου πείτε ότι στον μεγάλο πόλεμο πλήθος αριστεροί πολέμησαν για την λευτεριά της πατρίδας μας, και αρκετοί πιάστηκαν και πέθαναν μαρτυρικά, Σας λέγω λοιπόν με παρρησία, πως αν ζούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, σήμερα, θα σας είχαν φτύσει κατάμουτρα. Βρε Γιαλαντζί αριστεροί, έχουν οι αριστεροί καταθέσεις στην Ελβετία; Τότε πως Πολλοί σας, έχετε; Έχετε μπει σε κόμματα με ένα τζίν τριμμένο και σήμερα είσθε δισεκατομμυριούχοι; Πολλοί από σας είστε. Έχουν παραλάβει μετά το 74, σχεδόν μηδενικό χρέος και κατάφεραν σε 40 χρόνια, δηλαδή σήμερα, να πουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μαζί, σαν τα παλιά Ρώσικα τσιφλίκια; Μόνο εσείς τα καταφέρατε.

Και τώρα κάνετε συνέδρια για το τι ψέμα να πείτε πάλι στον κόσμο ώστε να σας ξαναφέρει στην εξουσία, ενώ αν είχατε ανθρωπισμό, έπρεπε να φύγετε σήμερα κιόλας από την πολιτική και να μας ζητήσετε μία μεγάλη συγνώμη για το μεγάλο κακό που μας κάνατε. Και μόνο οι 10 χιλιάδες αυτοκτονίες που προκαλέσατε, έπρεπε να σας ωθήσουν να ζητήσετε σήμερα κιόλας την παραίτηση σας.

Και μην μου πείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι μήνες που κυβερνάει. Και το πασόκ αριστερό κόμμα είναι, και οι οπαδοί του σύριζα , από το πασόκ προέρχονται. Αλλά δυστυχώς είστε πολύ χοντρόπετσοι, για τέτοια ενέργεια. Πάντως να είστε σίγουροι πως οι Έλληνες κατάλαβαν την μεγάλη απάτη της αριστεράς, και στις προσεχείς εκλογές θα σας δώσουν τα πραγματικά σας ποσοστά, δηλαδή το 4 τοις εκατό. Οπότε να έλθει στην εξουσία κόμμα, που θα απαλλάξει επιτέλους την Ελλάδα, από την χολέρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου