Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Πανικός στο ...κονκλάβιο του Περισσού για την κατάρρευση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής

Η αναμφισβήτητη πολιτική (σύντομα και εκλογική) ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ύστερα από την σύναψη του τρίτου Μνημονίου που έκανε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φαίνεται ότι ενόχλησε αφάνταστα, συν τοις άλλοις, και τα πολιτικά απολιθώματα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), το οποίο βλέπει ότι οι Έλληνες Εργαζόμενοι του έχουν στρέψει δια παντός την πλάτη και τάσσονται στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στο ολοσέλιδο άρθρο στην ρυπαρή πατσαβουροφυλλάδα του «Ριζοσπάστη», την περασμένη Κυριακή, είναι έκδηλος ο πανικός των ορφανών του μεγαλύτερου σύγχρονου εγκληματία της ανθρωπότητας, του Στάλιν, για το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ενδυναμώνεται. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο σημείο στο κείμενο αυτό, το οποίο κάτω από τον τίτλο «Δίκη ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πού το πάνε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη;», ξεκινάει ως εξής:
«Προβληματισμό και σωρό από ερωτήματα, πού χρεώνεται και η κυβέρνηση, προκαλούνται από το πώς εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την προσπάθεια που εκδηλώνεται να απομονωθεί ο ναζιστικός χαρακτήρας αυτής της οργάνωσης από τα εγκλήματά της».
Είναι ολοφάνερο ότι οι εγχώριοι απολογητές του μπολσεβικισμού αντιλαμβάνονται την απονομή της Δικαιοσύνης μόνο με τα δικά τους ποταπά μέτρα και σταθμά. Με μια «δικαιοσύνη» εξαρτημένη πλήρως από την κυβέρνηση (θυμηθείτε το τρίγωνο Σαμαράς-Αθανασίου-Ντογιάκος, καθώς και τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου) και με ένα δικαστήριο βγαλμένο από τα πιο αισχρά, ανήθικα και ανέντιμα χρόνια του σταλινικού τρόμου, όπου λυσσασμένοι εισαγγελείς σαν τον περιβόητο Βισίνσκι θα γαυγίζουν επί ώρες και οι άτυχοι κατηγορούμενοι-θύματά τους να «ομολογούν» τα υποτιθέμενα εγκλήματά τους είτε μέσω της επίδρασης των ψυχοφαρμάκων που τους έδιναν, είτε από τα επακόλουθα των ανηλεών ξυλοδαρμών.

Μάλιστα, λίγο παρακάτω, κάποια «Δημοκρατική Συσπείρωση» (προφανώς κάποιο μετωπικό σχήμα του ΚΚΕ), όπως πληροφορούμαστε από τον «Ριζοσπάστη», «κατ’ επανάληψη έχει επισημάνει ότι το κλίμα ανοχής και εξωραϊσμού που καλλιεργείται για τη Χρυσή Αυγή αντικειμενικά δίνει αέρα στα πανιά της για νέα εγκλήματα “γιατί ο ναζισμός ως βαθιά αντιδραστικό ρεύμα στην υπηρεσία του κυρίαρχου συστήματος δεν μπορεί να επιβιώσει πολιτικά παρά μόνο με τη διάπραξη εγκλημάτων σε βάρος των λαών, όπως έχει αποδειχτεί και ιστορικά, με τραγικό τρόπο στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας”».

Θα συμφωνήσουμε ότι, πράγματι, το κλίμα ανοχής και εξωραϊσμού που καλλιεργείται για το ΚΚΕ αντικειμενικά δίνει αέρα στα πανιά του για νέα εγκλήματα κατά της Πατρίδας και του Λαού. Γιατί ο κομμουνισμός, ως βαθιά αντιδραστικό ρεύμα στην υπηρεσία του κυρίαρχου συστήματος δεν μπορεί να επιβιώσει πολιτικά παρά μόνο με την διάπραξη εγκλημάτων σε βάρος των Λαών, όπως έχει αποδειχθεί Ιστορικά, με τραγικό τρόπο, τόσο στην Ευρώπη (1944-1990), όσο και στην Χώρα μας(1944-1949).

Κλείνοντας αυτήν την πληρωμένη απάντηση, απέναντι σε μια ακόμη επίδειξη πολιτικής αλητείας και θρασυδειλίας από τους καπιταλιστές-κομμουνιστές του ΚΚΕ, τους πληροφορούμε ότι προκαλούν τον γέλωτα όταν αυτές τις ημέρες ομιλούν για τις περιπτώσεις των Ζαχαριάδη και Πλουμπίδη, τους οποίους οι ίδιοι επί δεκαετίες έλουζαν με τους χειρότερους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά Αξιοπρέπεια και ΚΚΕ είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου