Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η εταιρεία δεν ανήκει στον Φλαμπουράρη αλλά στον Βουλγαράκη!!! Στο σχήμα και ο Άδωνις!!!

Το protothema.gr προέβη σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη περί ενός έργου αξίας 3,9 εκατομ. που πήρε η εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αυτός ήταν Υπουργός.

Αυτό που δεν αποκάλυψε η εφημερίδα είναι η εταιρεία δεν είναι του κ. Φλαμπουράρη αλλά του Γιώργου Βουλγαράκη ενώ μετοχές φέρεται να έχει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, φίλος του Βουλγαράκη από τα μαθητικά χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης!!!

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Γ. Βουλγαράκης δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Εκεί αποφάσισε να επενδύσει την τεράστια περιουσία που αποκόμισε από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Να θυμίσουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη ότι στο περιβόητο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ο Γ. Βουλγαράκης «ενεπλάκη» διότι η σύζυγός του Αικ. Πελέκη, ανέλαβε τη σύνταξη των συμβολαιογραφικών πράξεων…

Εν πολλοίς, η Κυβέρνηση Καραμανλή, «έπεσε» εξαιτίας αυτού του «τεράστιου» σκανδάλου. Όλες οι κατηγορίες εναντίον του πρώην Υπουργού αποδείχθηκαν έωλες, η Δικαιοσύνη, οι επιτροπές Πόθεν Έσχες, οι επιτροπές της Βουλής, που ξετίναξαν κυριολεκτικά την υπόθεση, δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές και ο ίδιος ο Βουλγαράκης αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική σκηνή.

Για σκεφτείτε τώρα, αν στη θέση του Φλαμπουράρη ήταν ο Βουλγαράκης ή ο Άδωνις, τι θα είχε γίνει σήμερα… Αντίθετα, από το πρωί, οπότε και αποκαλύφθηκε η υπόθεση διαβάζουμε πολλά ωραία και έξυπνα:

  • Ε, και; Τι έγινε δηλαδή; Αν η προσφορά της εταιρείας του ήταν η καλύτερη, ποιος θα έπρεπε να αναλάβει τη δουλειά; Θέλατε δηλαδή να ζημιωθεί το Δημόσιο και να αναθέσει τη δουλειά σε κάποιον ακριβότερο;
  • Το ότι ήταν υπουργός κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης, τι σημαίνει;
Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με την «ιδεολογική υπεροχή της Αριστεράς» και το «ηθικό της άλλοθι».

Το ηθικό άλλοθι της αριστεράς έχει ολωσδιόλου καταρριφθεί. Τα περιστατικά διαφθοράς της παραιτηθείσας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαδέχονται το ένα το άλλο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η υπόθεση Κατρούγκαλου με τα συμφωνητικά απολυμένων, η υπόθεση Μάρδα με τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, η υπόθεση της μητέρας της Κας Κωνσταντοπούλου με το επίδομα ανήλικων τέκνων, η υπόθεση του κ. Π. Πολάκη με το με το μαύρο ταμείο του Δήμου, η υπόθεση Βαλαβάνη και συγγενών της για ανάληψη χρημάτων πριν τα capital controls, το περιστατικό εκτεταμένης φοροδιαφυγής από τον κ. Μητρόπουλο, η υπόθεση του κ. Βαρουφάκη ο οποίος ενοικιάζει εξοχική κατοικία χωρίς να φέρει σήμα του ΕΟΤ, η υπόθεση του κ. Κορωνάκη που «κρύβεται» για να μην υπηρετήσει στο στρατό, η κατοχή offshore από τον κ. Χαϊκάλη χωρίς να το έχει δηλώσει και τώρα η υπόθεση Φλαμπουράρη.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας διόρισε τον ξάδελφό του Γενικό Γραμματέα και εν συνεχεία Βουλευτή και πέρασε το καλοκαίρι σε σκάφος και βίλα επιχειρηματία.

Για σκεφτείτε στις ανωτέρω υποθέσεις να εμπλεκόταν «Δεξιός» πολιτικός. Θα ψάχναμε την ψήφο μας την Κυριακή. Τώρα όμως, όλα καλώς καμωμένα… Τα έκαναν Αριστεροί.

Υ.Γ. Εσείς γνωρίζετε ότι όλες οι «υποθέσεις» του Γ. Βουλγαράκη έχουν τεθεί στο αρχείο γιατί έχει αθωωθεί πανηγυρικά σε όλα; Αυτό, για να ξέρουμε και για ποια «σκάνδαλα της Δεξιάς» μιλάμε…

Υ.Γ.2 Η ανάθεση από μόνη της, δε σημαίνει όντως τίποτα. Απλά κάποτε μας είχαν πρήξει περί νομίμου και ηθικού και έριξαν και μια Κυβέρνηση…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου