Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Παλαιό - Νέο ή Σωστό - Λάθος η επιλογή;

Από τον Ιάσωνα

Ο,τι εκπροσωπει το Συριζα, το ΚΚΕ, ο Λαφαζανης, η Χρυση Αυγη (Λεννινισμος - Σταλινισμος - Εθνικο Λαικος Φαιος Μπολσεβικσμος) είναι ό,τι διαχρονικα εχει καταδικασθη στην μνημη των ανθρωπων ανεξιτηλα φρικη και αποτροπιασμο..

Η ιστορια εχει καταγραψει τις «επιτυχιες» των εγκληματικων ολοκληρωτικων συμμοριων που εφηρμοσαν με θρησκευτικη προσηλωσι «ισις» τις μισητικες ανελευθερες πολεμοχαρεις κατακτητικες διδυμες ιδεολογιες τους. Ενα κολοσσιαιων διαστασεων ολοκαυτωμα 150 εκατομμυριων αθωων. Σε 100 εκατομμυρια εχουν υπολογισθη με τραγικη λεπτομερεια τα θυματα των κομμουνιστικων καθεστωτων (ιδε μαυρη βιβλος του Κομμουνισμου) και 50 εκατομμυρια εκεινα του Β' παγκοσμιου πολεμου που ξεκινησε την 1η Σεπετεμβριου 1939 με της ευλογιες της συμμαχιας Ερυθρο-Φαιο Μπολεσεβικισμου (Χιτλερ-Σταλιν, συμφωνο Φον Ρομπεντροπ –Μολοτωφ) της 23ης Αυγουστου 1939.

Στις ανεπαναληπτες αυτές «πειραματικες» ανθρωποθυσιες δεν συμπεραλαμβανονται τα παραπλευρα θυματα. Η πεινα, η οικονομικη καταστροφη, η δουλοποιησι των ανθρωπων, μεχρι την αυτοκαταρρευσι του σταλινισμου ως καθεστωτος και ιδεολογηματος την 6ην Σεπτεμβριου 1991 με την διαλυσιν της Σοβιετικης Ενωσεως. Ουτε εχει συνυπολογισθει το υπερογκο κοστος που κατεβληθη από τα ελευθερα δημοκρατικα εθνη της Δυσεως (Ευρωπη –ΗΠΑ) ώστε οι μετα-Σοβιετ κοινωνιες υποδουλων και οι οικονομιες τους να επιβιωσουν και ενσωματουθουν στην σημερινη Ευρωπη. Οτι δανειζουν αυτα τα μετα Σοβιετ κρατη σημερα την Ελλαδα - Νεα Σοβιετια, αποδεικνυουν που οδηγει η Ελυθερια και που κρατισμος…

Βεβαιως παρακολουθουμε το περισσο θρασος. Την αναιδεια του καταγελαστου απειρου πωποτε ασκησαντος επαγγελμα νεου, του οποιου η δημιουργικη πολιτικη πληρους απραξιας, οδηγησε την χωρα σε μια πρωτοφανη οικονομικη επιβαρυσνι δισεκατομμυριων, και ο οποιος «γενομενος καπετανιος χωρις ποτε να εχη πιασει κουπι» αφου διαιρεσε τους Ελληνες σε προδοτες και πατριωτες, για να «κανει ένα συμβιβασμο χωρις να συμβιβαστη!!!» αφ εαυτου αναιρουμενος και, διαψευδομενος εκ των τετελεσμενων γεγονοτων που ο ιδιος δημιουργησε γκρεμιζοντας κάθε υποσχεσι του. Εγινε «σοφοτερος» και ανεκαλυψε τελικως τελικη «λυσι»..
«Γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο Του παλιού, του καταδικασμένου, αυτού που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί..» 
Όμως κε Τσιπρα μονο φανατικοι με ιδεοληψια ΙΣΙΣ γκρεμιζουν τα παλαια επιτευγματα. Οι αιωνες σεβασθησαν την Ακροπολι. Γενεες σε ολο τον κοσμο τιμουν και διδασκονται Σωκρατη Πλατωνα Αριστοτελη. Δεν γκρεμιζουν οι ανοικτες ελευθερες κοινωνιες τις πολιτισμικες αξιες-δημιουργιες του Παλαιου Δεν είναι οι ιακωβινοι. Ουτε οι γκιλοτινες ή οι σφαγεις του ΙΣΙΣ που φερνουν το σωστο επειδη είναι «νεοι». Οι συνδημιουργοι της όποιας κοινωνιας συνεχιζουν να προοδευουν επειδη διορθωνονουν τα λαθη όχι για τι είναι παλαια ή νεα Αλλα γιατι είναι λαθη. Δεν καταργουν την αριστεια, δεν περιοριζουν την παιδεια αλλα επενδυουν επαινουν προωθουν την αμιλλα που γεννα τα καλλιτερο, την πραγματικη προοδο. 

Όχι την οπισθοδρομησι στο λαθος, την αποτυχια την καταστροφη που εγγυωνται τα εναπομειναντα κουρελια της τυφλης δογματικης ιδεοληψιας σας, όπως η Β ΚΟΡΕΑ, η Βενεζουελα...

Ελπιζω να βρεθη καποιος συνεργατης σας, να σας εξηγηση ότι είναι το λαθος που διορθωνουμε και ότι το σωστο δεν κρινεται από την ηλικια του αλλα πο την ορθοτητα του.
____________________
Σημ. gianniotis: 
Το γκεσέμι του Αλεξάκη, αυτός δηλ. ο γιαλαντζί ήρωας της αριστεράς (του κώλου) κ. Γλέζος, και πλείστα όσα απόβλητα της ιδίας συνομοταξίας του, είναι εκφραστές του ..."νέου"; Δε γαμιόμαστε λέω εγώ!!!

ΥΓ- Ζητώ συγγνώμη από τον αρθρογράφο κ. Ιάσωνα αλλά και από τους αναγνώστες για την απρέπειά μου, αλλά αυτό το νεοανακαλυφθέν και εμετικό "φρούτο" του Παλαιού και Νέου, εξάντλησαν την ψυχραιμία μας, αλλά όχι και την υπομονή μας...

1 comments:

  1. Αγαπητε κε Γιαννιωτη,

    Η αγανακτησις σας ειναι τοσο δικαιολογημενη που δεν χρειαζεται να ζητατε συγνωμη επειδη την εκφρασατε.

    Η υποκρισία, η αλαζονεια , τα ψευδη το θράσος της ερυθράς & ροζ πουα κουκουεδίας είναι απαράμιλλη .Εκτος συναγωνισμου Ολυμπιονικες υβρεων και ψευδων.Διατροφης και ψυχωτικης εμμονης.

    Εκατομμύρια νεκρών και χαμένων ανθροπο-ωρων διεθνώς για να φθάσουμε στον 21ο αιώνα, εδω στην Νεα Σοβιετία, με μπεμπεκους ναρκισσους τσιπρα -βαρουφακη , φρουτα-μαρμελαδε- στρυχνινες Ζωης φωτιου ραχηλ και " καινοτομους" με συνδρομα " λαφαζανη" που θεωρουν πρωτοτυπια στην εποχη μας ττην κυβερνησι των βουνων του αθλιοτατου ΕΑΜ- ισως και τις πηγαδες ΄και τα κονσερβοκουτια!!!!ν

    Θα ελεγα κε Γιαννιωτη οτι και λιγα ειπατε..

    Εδω στη Νεα Σοβιετια, " νεο" ειναι οτι ειναι αριστερο.Δηλαδη καθυστερημενο και αποτυχημενο

    Αφου ο " σοφος" ελληνικος λαος , αποδεχετια την "νεα λογικη" τσιπρα οπου καταρριπτεται η αριστοτελειος Λογικη.,δηλαδη οτι ενα πραγμα μπορει να ειναι ή " α" ή α ή " οχι α.¨"

    Στο Ελλαντα= νεα Σοβιετια, Μπορει ενα πραγμα να ειναι και " α" και " οχι α" .Και " εγκυος" και " μη εγκυος'

    Καθ οτι " α" = καναμε συμβιβασμο , και " οχι α" = δεν συμβιβαστηκαμε κατα την Τσιπρειο Λογικη ισχυουν και τα δυο.. και οι νεοελληνες ψηφοφοροι με λογικη ελεφαντα το αποδεχονται...


    ...

    Ας ειναι καλα οι Νεοελληνες, που ψηφισαν τετοια εσπεροειδη
    ..
    Ιασων
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή