Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Το ΚΚΕ που είναι στο απυρόβλητο και η λάθος αντίδραση...


Σε αυτήν την χώρα είναι γνωστό ότι μόνον αν είσαι αριστερός ή δηλώνεις τουλάχιστον έχεις δικαιώματα. Έχεις ακόμα και το δικαίωμα να μην δίνεις λογαριασμό για τα οικονομικά σου, τα έσοδα, τα έξοδα, αλλά και τις αγοροπωλησίες που κάνεις. 

Ζήτησε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Λαγός να πληροφορηθεί και μαζί με αυτόν και εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, σε ποια εταιρία πουλήθηκαν ο ραδιοφωνικός και ο τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ και με τι αντίτιμο, αμέσως όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ, του κόμματος της εργατιάς, στα λόγια μόνον, εξεγέρθηκαν και άρχισαν να φωνασκούν. Όπως ήταν αναμενόμενο ο βουλευτής της ΧΑ αντέδρασε με την σειρά του και στη συνέχεια ξεκίνησε από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων και τους δημοσιογράφους μία επίθεση εναντίον της ΧΑ.

Μίλησαν για φασιστική πρόκληση και για τραμπουκισμούς, δεν είπαν όμως αν πρέπει να ελεγχθούν τα οικονομικά του ΚΚΕ το οποίο δεν δέχεται με την δικαιολογία ότι… θα φακελωθούν αυτοί που συνεισφέρουν με …κουπόνια. Θέλουν, δηλαδή, για αυτούς να ισχύει διαφορετικό καθεστώς από ότι για όλους τους άλλους Έλληνες. Πολύ δημοκρατικό αυτό όντως… 

Θα έπρεπε όμως να ήταν διαφορετική η αντίδραση των βουλευτών της ΧΑ, όχι γιατί κακώς ρώτησαν, αλλά γιατί με αυτό τον τρόπο έχασαν το δίκιο τους, ας άφηναν τους άλλους να φωνάζουν και ο λαός που βλέπει έχει κρίση και καταλαβαίνει. Τώρα όμως έδωσαν μία ακόμη ευκαιρία για επίθεση στο σύστημα, που έχει την δυνατότητα να κάνει το άσπρο μαύρο...

3 comments:

  1. Το αμαρτημα του Αντικομμουνισμου εν Ελλαδι...
    Είναι γεγονος ότι το αμαρτημα του αντι κομμουνισμου διωκεται στην « κατσαπλιαδικη « ελλαδα.» του « ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» Εξ αλλου η σημερινη καταστασις ειναι αποροια και αυτης της δειλιας και λαικισμου που το εξεθρεψε.
    Δυστυχώς , ομολογίες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς κομμουνιστών διανοούμενων επιστημόνων απλών ανθρώπων, που άλλαξαν στρατόπεδο οταν διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την διαστροφή την εγκληματικότητα την εγγενή βία και την βαρβαρότητα του κομμουνισμού δεν είναι δυνατόν ούτε θα πείσουν ποτέ τους εγκλωβισμένους στην ουτοπία του κομμουνιστικού « παραδεισου». Αφου αρνούνται να σκεφθούν η να εξερευνησουν με την λογική ο,τιδηποτε διαφωνεί με τα ιερό κοράνι της κομμουνιστικής θεολογίας. Η ιδεολογικη τους εμμονή είναι ψυχωτική σε σημείο παράνοιας , αφού γεγονότα που εχουν γινει αποδεκτά-ομολογηθεί από την μετα-σοβιετική Ρωσία να μην θεωρούνται αληθή. Είναι τραγική γελοιότης το εδω σταλινικο παράρτημα του ΚΚ.Ρωσσιας , δηλαδή της πολυεθνικής που επτώχευσεν αφού εξόντωσε εκατομμύρια πληθυσμών , κατετσρεψε την γεωργια την βιομηχανία κάθε θεσμο επιστημονικό τεχνολογικό πολιτιστικό αφήνοντας ένα απόλυτο χάος , το ημεδαπό ΚΚΕ να αρνηται ως προπαγανδα . ( Π.Χ Σφαγη στο δασος Κατυν, Λιμος της Ουκραναιας, Δίκες της Μόσχας, και άπειρα άλλα που περιγράφονται εκτενώς στο ανωτέρω πονημα)
    Το χειροτερο όμως είναι ότι το ΚΚΕ δεν αρκείται σήμερα σ αυτήν την άρνηση της αληθείας για την εγκληματική του δράσι ή για τις καταστροφές που προκάλεσε και προκαλεί στην Ελλάδα μέχρι σήμερα. Πεισματικά αρνείται παρεμποδίζει πολιτικοποιεί στοχοποιεί, την ελευθερία εκφράσεως σε οιονδήποτε αποδεικνύει την εγκληματικότητα του ΚΚΕ /Σταλινισμου ή έστω απλώς εκφέρει άλλη άποψι αιρετική. Ὀ μηχανισμός της βίας τίθεται σε ενέργεια .ο διαπράττων το αδίκημα του αντικομουνισμού όπου κι αν εμφανισθή θα συναντήσει «αγανακτισμένους » πολίτες που με κάθε εκνομο οχλοκρατικό μέσο θα τον μειώσουν θα τον εμποδίσουν θα προσπαθήσουν ακόμη και να εξοντωθεί φυσικως .Τα εγκλήματα των αδίστακτων τρομοκρατών με στόχο μόνο προσωπικότητες της αστικής δημοκρατίας και «εχθρούς» του κομμουνισμού το αποδεικνύουν.
    Να θυμισουμε στους ανερυθροιαστους ερυθρους τι εγραφε η Εφημερις Εστια 22.11.1991
    "...Η τελευταια αποκαλυψις ομιλει δι εισπραξιν πεντε δισεκατομμυριων δραχμων κατά τα τελευταια 15 ετη. Η Μοσχα απεστελλε δια του διπλωματικου σακκου της εδώ πρεσβειας της Σοβιετικης Ενωσεως τα κοκκινα δολλαρια, τα οποια παρελαμβανον, υπογραφοντες τας ηδη ευρεθεισας αποδειξεις επωνυμα ηγετικα στελεχη του κομματος. Εν τουτοις τοσον το ΚΚΕ οσον και οι κατονομαζομενοι αποδεκται των δισεκατομμυριων ετηρησαν ευγγλωττον σιωπην... Δεον να σημειωθη ότι το παρ ημιν Κομμουνιστικο κομμα δεν επαχυνετο (η αληθεια είναι ότι τα εχει τα παχακια της η Θεα του Περισσου) μονο δια των δολλαριων αλλα και μεσω αλλων εμπορικων διαυλων και υποπτων τραπεζικων δοσοληψιων. Ο,τι και να ισχυρισθουν τωρα οι πρακτορες και εισπρακτορες του Κρεμλινου δεν θα δυνηθουν να αποσεισουν την σοβαροτεραν κατηγοριαν ότι υπηρξαν πληρωμενοι και ετεροκινητοι
    Περισσοτερα εδώ
    http://gianniotis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3449.html
    Αυτο που διαφωνω πληρως είναι η συμπεριφορα των στελεχων της ΧΑ που δεν ομιλουν αλλα κραυγαζουν και φερονται με τετοιο τροπο ώστε και όταν λενε το σωστο καθιστανται απεχθεις,
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλημέρα μου αγαπητέ Ιάσωνα

    Σωστός!!!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως η χ.α ειναι λιγη για να αντιπολιτευθει το ΚΚΕ.Το να λες την αληθεια την αυτονοητη ή οχι αγαπητοι κυριοι δεν φθανει.Ποιος ειπε οτι εαν εισαι τιμιος αμεμπτος εισαι και ικανος να κυβερνησεις?ποιος το λεει αυτο?Εχουμε στην ιστορια παραδειγματα τετοια?Η εξουσια θελει λαδι για να λειτουργησει.Απλα θελει την σωστη ποσοτητα οπως ενας καλος κινητηρας μια μηχανη.Εδω στην Ελλαδα οι μηχανισμοι της εξουσια απλα μπερδεψαν το λιπαντικο με το καυσιμο.
    Υπερμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή