Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τέλος στον έκφυλο μικροαστισμό!

Ή αλλιώς: Το ανθρώπινο φιλολαϊκό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα!
Προσοχή… ακολουθεί παραλήρημα!!!

Η Πρώτη Φορά Αριστερή κυβέρνηση που θριάμβευσε τον περασμένο Ιανουάριο, αν και πιο πούρα, πιο ενθουσιώδης από την Δεύτερη, αφού σε αυτήν συμμετείχαν οι ορίτζιναλ αγωνιστές του Δραχμαζάνη, τελικά δεν έκανε πολλά πράγματα στο πολιτικοϊδεολογικό κοινωνικό επίπεδο, μιας και ήταν φουλ απασχολημένη διεξάγοντας σκληρές διαπραγματεύσεις (λέμε τώρα) με τους κακοί τοκογλύφοι.

Και βέβαια οι σκληρές αυτές διαπραγματεύσεις, κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, με μπροστάρη τον Δρα Μπαρουφάκη, και στη συνέχεια τον ίδιο τον Τσε Παπάρα, είχαν ως αποτέλεσμα στο τέλος να νικήσουμε, και να πετύχουμε να επιβάλουμε στους δανειστές ένα νέο μνημόνιο-συμφωνία, αυτή τη φορά με επίκεντρο τον άνθρωπο και με κοινωνικό πρόσημο, όρθιοι και όχι σαν εκείνα τα αιμοβόρικα που υπέγραφαν στα τέσσερα ο μασόνος Σαμαράς και ο κρυφοεβραίος Μπένι, που θέλανε να μας υποδουλώσουν αφού…

Και εκεί που θα περίμενε κανείς ότι απαλλασσόμενος ο Σύριζα από τα εσωτερικά του βαρίδια που θέλανε επανάσταση εδώ και τώρα, και από τις υπονομεύσεις της ζουρλής, της Ραχήλ, και των άλλων σαμποτέρ της ήπιας αλλαγής, εκεί δηλαδή που όλοι νομίζαμε ότι θα ξεδίπλωνε ένα πιο συντηρητικό όραμα, και μια πιο συμβιβασμένη χλιαρή νερωμένη πολιτική… κάτι σαν το Πασόκ του ’81, έγινε το θαύμα, και ο νέος αγριεμένος Σύριζα που προέκυψε στις 20 Σεπτέμβρη αποδεικνύεται πιο… μπολσεβίκικος κι από το ΚΚΕ! Πιο πρωτοπόρος κοινωνικά και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Γιατί το λέω αυτό; Διότι όπως προκύπτει γενικώς, αφού η κυβέρνηση έλυσε επιτυχώς το δημοσιονομικό ζήτημα του νέου μνημονίου, και τα λεφτά που μας χρωστάνε οι ξένοι οσονούπω θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή, άρχισε επιτέλους να ασχολείται και με το κοινωνικό φιλολαϊκό πρόσωπο της, αυτό για το οποίο την ψηφίσαμε.
Έτσι, σε λίγο θα αρχίσουν να μοιράζονται τα (περσινά) επιδόματα θέρμανσης, καθώς και τα (προπέρσινα) επιδόματα πολυτέκνων κλπ. Διότι σε αυτά τα ζητήματα η κυβέρνηση δεν αστειεύεται. Όπου είναι να βοηθηθεί ο λαός δεν την σταματάει τίποτα. Ανθρωπισμός πάνω απ όλα, που λέει και η Τασία!
Όπως για παράδειγμα στο θέμα του προδοτικού ΕΝΦΙΑ, που ο αρμόδιος υπουργός υποσχέθηκε να τον καταργήσει, ή τουλάχιστον να τον αλλάξει (όνομα).

Ή το ζήτημα των συντάξεων, όπου ο μπον βιβέρ πλην όμως βέρος κομμουνιστής Κατρούγκαλος υποσχέθηκε να μην αφήσει ποτέ να πέσουν κάτω από 300 ευρώ τον μήνα. Για να μην αναφερθώ και στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και των κόκκινων δανείων, όπου το κυβερνητικό επιτελείο πάλεψε και κέρδισε, πείθοντας μέχρι και τον τραπεζίτη τοκογλύφο Σάλα να κάνει πίσω και να συνταχθεί με το μέρος του κοΖμάκη. 

Έτσι, κανείς πια δεν θα χάνει το σπίτι του (εκτός κι αν βγάζει πάνω από 10.000 ευρώ τον χρόνο οικογενειακό εισόδημα, είναι δηλαδή εύπορος και προνομιούχος).
Ή το ακανθώδες εκείνο ζήτημα με το βοδινό κρέας, που οι κακοί τροϊκανοί θέλανε να το φορολογήσουν, αλλά ευτυχώς βρέθηκε ο φίλος του λαού και καλοφαγάς Φίλης, που έβαλε μπροστά την κοιλιά του και είπε: «ΟΧΙ… ως εδώ». Δεν άφησε δηλαδή να περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των τοκογλύφων, και σαν γνήσιος αριστερός αγωνιστής αποφάσισε να τα βάλει με τους ντόπιους μιλιονέρηδες, που ρουφάνε το αίμα του εργάτη και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά κολέγια, ΙΕΚ, και φροντιστήρια ξένων γλωσσών, για να τα διδάσκουν εκεί πώς να πατάνε την εργατιά. Αυτούς θα πρέπει να φορολογήσουμε, είπε, για να μάθουν να παίζουν με τον λαό!
Μάλιστα, στο ζήτημα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, ήταν κάθετος. Να φορολογηθούν σκληρά, τόνισε, μέχρι να τα κλείσουμε οριστικά, αφού για τον Σύριζα αποτελούν άντρα και εκτροφεία πρακτόρων… γενίτσαρων. Ακούς εκεί τα ελληνόπουλα να μιλάνε … ξένα!
Στο ίδιο πνεύμα και ο υπουργός Μεταφορών & Υποδομών, που αν και παλιός πασόκος, εν τούτοις έχει από καιρό δει το φως, και ναι μεν παραχωρεί τα αεροδρόμια στους γερμαναράδες, κλαίγοντας όμως δε, και με πονεμένη την ψυχή του, όπως ξεκαθάρισε (κλαψουρίζοντας) προχθές σε συνέντευξη…

Και όσο για τους σύγχρονους μαυραγορίτες, αυτούς δηλαδή που κρατάνε τα σπίτια τους κλειστά και δεν τα νοικιάζουν, για να προκαλέσουν τεχνητή ζήτηση στην ιερή κατοικία, και άρα να αυξήσουν τα άνομα κέρδη τους, την ώρα που οι άστεγοι και ανέστιοι πρόσφυγες πολέμου υποφέρουν στα λασπωμένα χωράφια, η κυβέρνηση θα τους στρώσει και αυτούς!
Ήδη, όπως ακούγεται, ετοιμάζεται (ανθρωπιστικό) νομοσχέδιο, βάσει του οποίου σε όλα τα δηλωμένα ως ανοίκιαστα σπίτια των κερδοσκόπων θα τοποθετούνται οικογένειες μεταναστών και προσφύγων, και το συμβολικό μίσθωμα που θα ορίζεται κεντρικά με ΠΝΠ, και θα καταβάλουν οι δυστυχισμένοι συνάνθρωποί μας στα κοράκια, θα επιδοτείται από το (φερέγγυο) κράτος. Με έναν σμπάρο δηλαδή, δυο τρυγόνια!Και λύνεται το ζήτημα της στέγασης των προσφύγων, και αναγκάζονται οι άκαρδοι ιδιοκτήτες να πληρώνουν επιτέλους φόρους ενοικίου για τα ακίνητά τους. Και αν τυχόν δεν καταβάλλονται τα ενοίκια, τότε οι σπιτονοικοκύρηδες θα μπορούν να απευθύνονται στην άγρυπνη ελληνική Δικαιοσύνη, και να βρίσκουν το «δίκιο» τους.
Όσοι δε πρόσφυγες δεν προλάβουν να εγκατασταθούν σε κάποιο άδειο ακίνητο, θα φιλοξενούνται στα νέα (ανθρώπινα) κέντρα κράτησης που θα δημιουργηθούν ανά την Ελλάδα, με μεγαλύτερο και πιο ανθρώπινο εκείνο που θα δημιουργηθεί στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Έναν χώρο που οι σαμαροβενιζέλοι ήθελαν να τον ξεπουλήσουν στους εργολάβους για να φτιάξουν πισίνες, βίλες, και μολς… την ώρα που οι Μουσουλμάνοι αδελφοί μας θαλασσοπνίγονται, και κοιμούνται οικογενειακώς στον δρόμο.

Κάτι ανάλογο (με τα ακίνητα) επιφυλάσσει η κυβέρνηση και για τα άλλα κοράκια, εκείνα που κρατάνε τα χρήματα και τις λίρες τους σε σεντούκια, σε απορροφητήρες, και σε γλάστρες, ή ακόμη και σε θυρίδες, υπονομεύοντας τόσο την οικονομία μας όσο και το τραπεζικό σύστημα, χώρια το μέλλον της πατρίδας.
Για αυτό, και με βάση έναν νέο νόμο που είναι στα σκαριά, καλά θα κάνουν να τα επιστρέψουν στις τράπεζες (για να κουρευτούν κι αυτά) ή να τα δηλώσουν, έτσι ώστε να φορολογηθούν ανάλογα. Αλλιώς, όταν οι αρμόδιοι κάνουν ντου (νόμιμα) στα σπίτια και βρουν κρυμμένο ρευστό, μαύρο φίδι που τον έφαγε, αυτόν τον λωποδύτη που δεν το είχε δηλώσει (μάλιστα συμφωνεί με το σκεπτικό του νόμου και ο Βαρεμένος).
Εν ολίγοις, όλοι αυτοί οι εχθροί του λαού και της εργατιάς, νόμιζαν ότι θα την γλιτώσουν. Ε λοιπόν όχι. Όλοι θα συνεισφέρουν, θέλουν δεν θέλουν, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Αλέξης να ορθοποδήσει η χώρα.
Θα πληρώσουν μάλιστα και τέλη κυκλοφορίας όλοι εκείνοι οι τσαμπατζήδες που τόσα χρόνια δεν πλήρωναν, με το πρόσχημα ότι τα δικά τους αμάξια ΔΕΝ ρυπαίνουν! Τι μας λέτε καλέ;
Και για να μη βγει κανείς και πει ότι οι συγκεκριμένοι γιωταχήδες υφίστανται διακριτική δυσμενή μεταχείριση, επειδή τάχαμ δήθεν δεν είναι ψηφοφόροι του Αλέξη, θα αυξηθεί παράλληλα και ο φόρος των καυσίμων, έτσι ώστε να πληρώσουν και όλοι ανεξαιρέτως οι εποχούμενοι, που σήμερα αρέσκονται να βολτάρουν με τα εργαλεία τους την ώρα που η υπόλοιπη Ελλάδα χειμάζεται!
Συμπληρωματικά θα φορολογηθεί, λένε, και η χρήση του φέισμπουκ, αφού εκεί μέσα κάνουν την φιγούρα τους ανεβάζοντας φωτογραφίες και σέλφις με τα ι.χ τους και με τα γκομενάκια τους, όλοι αυτοί οι έκφυλοι μικροαστοί και εχθροί της επανάστασης.

Τέλος, επειδή έχουμε καλομάθει ως λαός, επειδή έχουμε κιοτέψει, ακριβαίνουν και τα εισιτήρια στα ΜΜΜ, για να πάψουμε επιτέλους να είμαστε μαλθακοί, και να αρχίσουμε να περπατάμε… να ξαναγίνουμε δηλαδή σαν τους Σουλιώτες, που όταν τους πρωτοείδαν οι φλούφληδες οι Ευρωπαίοι περιηγητές είχαν να λένε για την κορμοστασιά τους και την άψογη φυσική τους κατάσταση.

Όσον αφορά σε κάτι άλλες συκοφαντίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία τα μίσθαρνα όργανα του Σαμαρά, ότι δήθεν η κυβέρνηση θέλει να φορολογήσει τα κατοικίδια… αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. ΔΕΝ θα φορολογήσει τα κατοικίδια (ανεξαιρέτως).

Θα φορολογήσει μόνο τα σκυλάκια, και μάλιστα μόνο όσα είναι πάνω από 5 κιλά, αφού υποδηλώνουν πολυτελή διαβίωση για τους μπουρζουάδες ιδιοκτήτες τους.
Και πάλι καλά να λένε όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες που ταΐζουν και συντηρούν κοπρόσκυλα την ώρα που τα παιδάκια των προσφύγων (και όχι μόνο) λιποθυμάνε από την πείνα, διότι αν επικρατήσουν οι μαοϊκές απόψεις (ναι υπάρχουν και τέτοιες μέσα στον Σύριζα) τότε η κυβέρνηση ίσως αναγκαστεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της εξίσου κομμουνιστικής Κίνας, που πριν αλληθωρίσει προς τον καπιταλισμό, επί δεκαετίες ολόκληρες απαγόρευε την παρακμιακή κατοχή σκύλων ως κατοικίδια, επειδή αυτό δήλωνε μικροαστισμό, και επέτρεπε την εκτροφή τους μόνο ως τροφή για τα δημόσια και δωρεάν λαϊκά εστιατόρια... μόνο ως πηγή πρωτεΐνης δηλαδή.
Βέβαια εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε άφθονες αδέσποτες γάτες, οπότε δεν υφίσταται ζήτημα εξεύρεσης πρωτείνης για τα λαϊκά στρώματα, και άρα το πολύ πολύ να τις φορολογήσουμε και αυτές αν παραστεί ανάγκη… μόνο όταν αρχίσει ο κοΖμάκης να τις κυνηγάει για να τις φάει δηλαδή…
ΣΥΡΙΖΑ Ολέ λέμε… και τέλος στις μικροαστικές συνήθεις (ι.χ, κατοικίδια, λεωφορεία, φέισμπουκ, κλπ)

Strange Attractor

1 comments:

  1. Ωπα την έχω βάψει , εκτός από σκύλο ,πολύ μεγάλο σκύλο , έχω και χελώνα και επειδή ως γνωστόν το καβούκι της χελώνας είναι το σπίτι της και άρα ήδη έχει πρώτη κατοικία , βλέπω η δικιά μου κατοικία να θεωρηθεί ως δευτερη για την χελώνα και ως έχουσα και κατέχουσα θα χρεωθεί με τεράστιους φόρους
    Ενίοτε δε φιλοξενώ και άλλα σκυλιά
    Με βλέπω να πληρώνω και πρόστιμο για αδήλωτα καταλλύματα
    Υ.Γ. τα σαμιαμίδια πιάνοντται ως κατοικίδια ?
    Με εκτίμηση Κυριακή Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή