Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ως εδώ... Η πολιτική αλητεία έχει και τα όριά της!

Ως εδώ!!! 

Η γελοιοποίηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ είναι εμφανής. Ημέρα με την ημέρα επιβεβαιώνουν με το χειρότερο τρόπο ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τσούρμο τσαρλατάνων που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την ήδη γονατισμένη χώρα από τα μνημόνια. Καταφέρνουν καθημερινά νέα χτυπήματα (με νέα μνημόνια) στην ταλαιπωρημένη Ελλάδα και σιγοντάρουν τον “ακήρυκτο” οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον της οι διεθνείς κερδοσκόποι και τα γεράκια της Ευρώπης και της Αμερικής. 

Η κυβέρνηση αυτή είναι μια θλιβερή παρένθεση στην πολιτική ιστορία της χώρας και ως τέτοια θα καταγραφεί. Ένα μπουλούκι ανίκανων να κυβερνήσουν, να διοικήσουν, να ηγηθούν, να καθοδηγήσουν, να οργανώσουν, να εκτελέσουν, να προνοήσουν, να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα της. Δεν μπορούν να το πράξουν διότι αποτελούν μέρος του ίδιου προβλήματος.

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται! Η κυβέρνηση δυστυχώς αποτελείται από ένα τσούρμο ψεύτες που ο λόγος τους δεν έχει καμία βαρύτητα και αξία. Οι ίδιοι οι βουλευτές και οι υπουργοί έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια με τα ψέματα που αράδιασαν προεκλογικά στον κόσμο. Με περίσσιο θράσος ψηφίζουν νομοσχέδια και καταθέτουν τροπολογίες που δεν έχουν καμία σχέση με τις προεκλογικές τους εξαγγελίες. Στην πραγματικότητα ψηφίζουν τα τελείως αντίθετα με αυτά που υποστήριζαν. 

Η πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! Ή έκοψαν κάβο ή εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία με οδυνηρές συνέπειες για την χώρα. Ασφαλώς δεν υπάρχει ούτε ένας που να πιστεύει ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης και οι βουλευτές έχουν στο σύνολό τους παραφρονήσει. Η υποψία της κερκόπορτας επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Αυτή η κυβέρνηση θα είναι η ταφόπλακα στην χώρα αν δεν ανατραπεί άμεσα. 

Τάξανε λαγούς με πετραχήλια για να αρπάξουν δόλια την εξουσία και να φέρουν εις πέρας τις εντολές των σκοτεινών κέντρων που υπηρετούν. Καταστρέφουν την οικονομία της χώρας βήμα-βήμα και μαζί την ελληνική κοινωνία που ασφυκτιά. Διαλύουν κάθε υγιή διοικητικό ιστό και καταργούν κάθε έννοια κράτους με συνέπεια την κατάρρευση της χώρας στο σύνολό της. Καταργούν, με το έτσι θέλω, κάθε απομεινάρι νομιμότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης, ισοπολιτείας, δημοκρατίας, ελευθερίας, αυτοδιάθεσης, ανεξαρτησίας….. 

Όχι, αυτό που συμβαίνει δεν είναι εφιάλτης που θα εξαφανιστεί με το φως της ημέρας. Μήτε σενάριο χολιγουντιανής ταινίας με happy end. Δεν είναι φκιασίδι της αχαλίνωτης φαντασίας που πλάθει ιστορίες που περιπλέκονται με τους μύθους. Δεν είναι σίγουρα μανία καταδίωξης που διακατέχει τους Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλά ούτε και επιθετική διάθεση έναντι των ξένων. Αν μη τι άλλο, δεν είναι παραισθήσεις ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος κυριολεκτικά σύρεται σαν πρόβατο στην σφαγή. 

Είναι η σκληρή πραγματικότητα και ο απόλυτος εξευτελισμός που βιώνει ένας υπερήφανος λαός, ο ελληνικός, ο οποίος οδηγείται δόλια στο κρεβάτι του Προκρούστη. Με αχίλλειο πτέρνα το φιλότιμο του Έλληνα και φαρμακερό βέλος το δημιούργημα του χρέους και την αποπληρωμή του, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα της χώρας, στο σύνολό του, καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους. 

Ότι οικοδομήθηκε με κόπους και θυσίες γενεών Ελλήνων, πολλοί από τους οποίους προσέφεραν ακόμη και την ζωή τους για την ευημερία της πατρίδος, βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο. Ένα ασκέρι κανιβάλων επιχειρεί να κατασπαράξει τους πάντες στον βωμό της όποιας νέας τάξεως πραγμάτων την οποία έχει νοσηρά επινοήσει. Η λέξη γενοκτονία αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Όταν οι νοικοκύρηδες και ιδιοκτήτες εξαλειφθούν τότε τα όρνεα θα πάρουν την θέση τους. 

Η Ελλάδα έχει απίστευτο φυσικό πλούτο που θα ζήλευαν οι περισσότεροι επίδοξοι σωτήρες της. Είναι επίσης το ονειρεμένο εξοχικό της Ευρώπης. Το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δεν αντέχουν στην ιδέα ότι οι Έλληνες δύναται να είναι ιδιοκτήτες της περιουσίας τους πρέπει να εξηγηθεί με όρους ψυχιατρικής. Ή στην βάση της λογικής των ελεύθερων γαιοκτημόνων και των δούλων τους. Από την άλλη, η χώρα, με ευθύνη των πολιτών, έχει ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό που κατάφερε με την στήριξη της πλειοψηφίας του λαού (δυστυχώς) να εδραιωθεί τις τελευταίες δεκαετίες και να καταστρέψει την Ελλάδα. 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση (δίχως καμία εξαίρεση) έχουν περάσει την θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού και το μόνο που απομένει είναι να σπρώξουν την χώρα στο κενό. Η κυβέρνηση εγκληματεί και η αντιπολίτευση συμπράττει και συναινεί στο έγκλημα κατά της χώρας. Το παιχνίδι είναι στημένο και το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό για τους Έλληνες. Πολιτικά τρωκτικά έχουν καταστρέψει το δέντρο. Αφού κατέκλεψαν πρώτα την χώρα, ύστερα ως πιστοί λακέδες στους ευεργέτες τους (αυτούς που τους επέτρεπαν να κλέβουν με σκοπό την χειραγώγηση τους), την υπερχρέωσαν με οικονομικές πρακτικές που θυμίζουν προτεκτοράτο. 

Η κυβέρνηση διαλύει τα πάντα και η αντιπολίτευση σιωπά. Εργασιακά, μισθολογικά, συνταξιοδοτικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα δεκαετιών καταργούνται με διαδικασίες που θυμίζουν άλλες εποχές. Ακόμη χειρότερα, εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα αναστέλλονται ή επαναπροσδιορίζονται (δηλαδή καταργούνται). Η απόλυτη διάλυση της χώρας που ακούει τα εμβατήρια καθώς το πλοίο βυθίζεται. Έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και την χώρα ξέφραγο αμπέλι. 

Πολιτικοί νάνοι, άθλια υποκείμενα, καιροσκόποι, απάτριδες, κλέφτες του ποινικού δικαίου, δοσίλογοι, προδότες, ανίκανοι, ανάξιοι, αποβράσματα της κοινωνίας, αχαΐρευτοι, ανεπάγγελτοι, λακέδες, ερπετά, αρπακτικά και κάθε λογής εκτρώματα της φύσης συμπληρώνουν την ομάδα του ελληνικού πολιτικού προσωπικού που έχει επικρατήσει σε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο. Αν ψάχνει κάποιος για εξαιρέσεις, τότε αυτές δεν θα πρέπει να αριθμούν πάνω από τα δάχτυλα της μίας χειρός. 

Η ευθύνη του ελληνικού λαού είναι προφανής. Είναι η κρίσιμη ώρα της αυτοκριτικής και της συλλογικής δράσης. Δεν υπάρχει χρόνος για ολιγωρία και αδράνεια. Ο ελληνικός λαός πρέπει να διεκδικήσει αυτό που επιχειρούν να του στερήσουν : την ίδια του την ύπαρξη. Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να το πράξει καθώς η θηλιά σφίγγει συνεχώς στον λαιμό του. 

Λαϊκός ξεσηκωμός από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και απεργία διαρκείας σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες είναι η μόνος τρόπος να αποτραπεί η διάλυση της χώρας. Ας νεκρώσουν τα πάντα οι πολίτες με τις απεργίες τους, πριν οι νεκροθάφτες του ελληνισμού προλάβουν να κηδεύσουν την Ελλάδα και τον πληθυσμό της. 

Ενωμένοι οι Έλληνες, πέρα από κομματικά λάβαρα και αγκυλώσεις, δίχως επαγγελματικές ταμπέλες και διαχωρισμούς, παραμερίζοντας σκοπιμότητες και συντεχνιακά συμφέροντα, με μπούσουλα το εθνικό συμφέρον, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, την πίστη στην ελευθερία και την δημοκρατία, την δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, μπορούμε να σταματήσουμε την λαίλαπα που απειλεί να μας αφανίσει. 

Ας αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Έλληνας είναι συνώνυμο του αέναου αγώνα του ανθρώπινου είδους για επιβίωση και ευημερία. Ο άνθρωπος που ποτέ στο πέρασμα των αιώνων δεν έπαψε να παλεύει με τις αντιξοότητες για να βελτιώσει την ζωή του και που δεν έπαψε να αγωνίζεται και να διεκδικεί το δικαίωμα στην ζωή και την ελευθερία. 

Γενική Πολιτική Απεργία τώρα!!! 

1 comments:

  1. Με μία προφητεία του ο γέροντας Παΐσιος μιλάει για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είναι καθρέπτης της κοινωνίας,για τον αφανισμό της Τουρκίας καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα ο οποίος μάλιστα δεν είναι πολιτικός.

    «Η Ελλαδα καταντησε σκισμενο πουκαμισο και αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον διαβολο. Ειμαστε ενας οχλος πια …..προβατα διχως ποιμενα ….δεν ξερουμε που να παμε Δεν γνωριζουμε που ειναι το φως και που το σκοταδι. Ζουμε τους εσχατους καιρους, την εποχη του αντιχριστου οπου η εμφανιση του θα γινει αμεσως μετα το τελικο χαραγμα που ερχεται συντομα.

    Οι υπηρετες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοι που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες ,αλλα και ανθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοουν και δεν εχουν μεσα τους Θεο.

    Οι Ελληνες επεσαν θυματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη. Ο Ελληνας ,ο καθενας μας ξεχωριστα θα πρεπει να μετανοησουμε για οτι εχουμε πραξει και δεν ειναι αρεστο στον Θεο,να πολεμησουμε τον εγωισμο μας και την αμαρτια,που μας καθηλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγει στην καταστροφη ,να μεταλαβουμε σωμα και αιμα Κυριου ,ζωντας κατοπιν την κατα Θεω Ζωη.

    Μετανοια χρειαζεται και για τις επιλογες που καναμε στα πολιτικα προσωπα ,διοτι αυτες οι επιλογες ολων των περασμενων ετων οδηγησαν την Χωρα στην σημερινη της καταντια…

    Ο καθρεπτης της κοινωνιας ειναι η Ελληνικη βουλη κι αν δεν μετανοησει ο Ελληνας και δεν το αλλαξει αυτο, οι Ελληνες θα χαθουν. Ειναι εσκεμενη η στηριξη των μεταναστων για να εξαφανισουν το Ελληνικο Εθνος απο προσωπου γης αφου οι διωξεις των μεταναστων, ειναι πλεον πολυ λιγοτερες απο τις διωξεις των ιδιων των Ελληνων πολιτων ,απο το Ελληνικο κρατος.

    Μεγαλο ρολο στην συνεχιση της πτωσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκουτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματησουν να το κοιτουν…ολοι … ακομα και τα παιδια μας γιατι απο αυτο παιρνουν ολα τα μυνηματα που ο αντιχριστος θελει να μεταφερει σε εσας και τα παιδια σας η ειδωλολατρια του χρηματος και της σαρκας περνουν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδια μας, που απο μικρα γινονται λατρεις αυτου του τροπου ζωης…

    Ο πολεμος θα γινει και οι Ελληνες δεν θα πρεπει να τον φοβουνται γιατι θα ειναι απο Θεω… Υπαρχουν αξιωματικοι που εχουν καλεσμα απο τον Θεο και ειναι ευλογημενοι να πολεμησουν σαν Ηρωες. Η Τουρκια θα αφανιστει και οι τουρκοι μαζι της το 1/3 της χωρας θα σκοτωθει το 1/3 θα βαφτιστουν χριστιανοι και οι υπολοιποι θα χαθουν στα βαθη της χωρας.

    Ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει …ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος…

    Οι συνθηκες θα επιτρεψουν στον κοσμο να τον αναδειξει πολυ γρηγορα… και επειδη θα θεσει σαν κορωνα της πολιτικης του τον Χριστιανικο πολιτισμο θα ενωσει ολους τους Ελληνες και θα αναδειξει με τις πραξεις του τη αναγγεννηση του Ορθοδοξου Χριστιανισμου σε ολο τον κοσμο.

    Αν ο Ελληνας μετανοησει και ανακοψει την αποστασια απο τον Θεο που εχει ξεκινησει σαν εργο του αντιχριστου ,ζησει ενωμενος κατω απο τον χριστιανικο πολιτισμό, και διωξει μακρια την λατρεια του χρηματος και της σαρκας τοτε ο Θεος θα δειξει αμερηστο ελεος και θα σηκωθουμε ορθιοι.»

    http://anekshghta.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή