Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Συνεχές εθνικό/φυλετικό έγκλημα: φάμπρικα παρανόμων αγοροπωλησιών βρεφών από αθιγγάνους σε οικογένειες Ελλήνων!

Δεν θα πάψουμε να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με το κρισιμότατο πρόβλημα της – εντός διαστήματος ολίγων ετών – δημιουργίας μειονοτήτων στην Ελλάδα, συνεπεία της αθρόας εποικιστικής εισβολής απροσκλήτων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που διασχίζουν καθημερινώς τα σύνορα και οι οποίοι, εγκαθιστάμενοι στην χώρα, συντελούν στην πρόκληση συνεχών προβλημάτων που σχετίζονται με κάθε είδους παραβατικότητα και τελικά με την αποσύνθεση του εθνικού χαρακτήρος και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος.

Ωστόσο, πέρα από τους την κλιμακούμενη εισροή ασιατών και αφρικανών εποίκων, υπάρχει μία προ πολλού υφιστάμενη μειονότητα που συνιστά δημογραφική βόμβα που δυναμιτίζει τα εθνολογικά θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για μια πραγματική μάστιγα για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο επειδή τα μέλη της συγκεκριμένης «μειονότητος», η οποία με «πολιτικώς ορθή» ορολογία χαρακτηρίζεται «ευπαθής κοινωνική ομάδα», έχουν ανεξέλεγκτα παράνομη δράση αλλά και λόγω της ανικανότητος της πολιτείας να αποτρέψει τις πράξεις αυτές ή τουλάχιστον να τις περιορίσει. Πρόκειται για την κοινότητα των «Ρομά» (όπως τους αποκαλούν εσχάτως, καίτοι ανέκαθεν ήταν σ’ όλους γνωστοί με τα προσωνύμια «Γύφτοι», «Κατσίβελοι», «Αθίγγανοι», κλπ). Πρόκειται δηλαδή για τους απογόνους κάποιων κεντροασιατών εποίκων, των μεσαιωνικών χρόνων, οι οποίοι, συν τω χρόνω, όχι απλώς εδραιώθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν, αλλά με την εγκληματική ανοχή του κράτους ισχυροποίησαν την θέση τους και δημιουργούν συνεχώς νέες «εστίες» εγκλημάτων και κάθε λογής παραβατικότητος.

Μεταξύ των επικερδών προσφιλών τους δραστηριοτήτων περιλαμβάνεται και το παράνομο εμπόριο – διακίνηση βρεφών που εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο κέρδος. Το παράνομο «αλισβερίσι» λαμβάνει χώρα μεταξύ της Ελλάδος και της γειτονικής Βουλγαρίας, λόγω της μικρής απόστασης (λιγότερα μεταφορικά έξοδα). Το κόστος της συναλλαγής μειώνεται αρκετά καθώς δεν απαιτούνται ιδιαίτερες διαδικασίες σε επίπεδο τυπικών εγγράφων, για να ολοκληρωθεί. Η συγκεκριμένη «φάμπρικα» ξεκίνησε να λειτουργεί την δεκαετία του ’90 όταν η κατάρρευση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη «άνοιξε» τα σύνορα και κλιμακώθηκε με την ένταξη της Βουλγαρίας (χώρας με ευάριθμη μειονότητα αθιγγάνων) στην €.€. το 2007. Προκύπτει λοιπόν ότι η κατάργηση των συνόρων για την διεύρυνση του καπιταλιστικού συνεταιρισμού – αποκαλούμενου Ε.Ε. – επέφερε πολλά δεινά που ίσως δεν μπορούν να αντιληφθούν οι αποχαυνωμένοι μαζάνθρωποι οι οποίοι έχουν υποστεί την κατάλληλη «ορθοπολιτική» πλύση εγκεφάλου του Συστήματος με συνέπεια να παπαγαλίζουν τις καραμέλες περί της επίδειξης της απαιτούμενης «ανεκτικότητας» και «ευαισθησίας» προς τις διάφορες «μειονότητες». 

Φυσικά οι διακινητές είναι οι μόνοι που βγαίνουν κάθε φορά κερδισμένοι, (όπως συμβαίνει και στο ζήτημα της διακινήσεως των προσφύγων) διότι όταν π.χ μια αθίγγανη αποφασίσει να πουλήσει το βρέφος της, έρχεται σε επαφή με μεσάζοντες της ίδιας της της «φυλής» και αφού συμφωνήσουν κάποια τιμή με τον αγοραστή, κρατούν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της δοσοληψίας – συνήθως και με την απειλή βίας. Έχουν διαπιστωθεί πάρα πολλές περιπτώσεις παρόμοιων κρουσμάτων λαθραίας διακινήσεως-σωματεμπορίας βρεφών από αθιγγάνους, όσο και αν φαίνεται σε όλους αδιανόητο να μπορεί κανείς να πουλήσει το παιδί του για 1.000 έως 3.000 €, μόνο και μόνο για να αγοράσει μια τηλεόραση ή για να θρέψει τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν μείνει πίσω. Παρά το εξωφρενικό του πράγματος και το γεγονός ότι διάφορες αποκαλυπτικές αναφορές έχουν δει το φως της δημοσιότητος, οι αρχές παραμένουν απαθείς. Γιατί άραγε; Η εξήγηση είναι απλή: διότι αφορούν την «ευαίσθητη» όσο και ασύδοτη αυτή κοινωνική ομάδα, τα μέλη της οποίας, όλως περιέργως, καίτοι δεν εργάζονται, μπορούν εντούτοις να επιβιώνουν χωρίς πρόβλημα! 

Σ’ αυτό έρχεται να προστεθεί και η εγκληματική ανοχή των χωρών που εμπλέκονται, η ισχύουσα νομοθεσία των οποίων απαιτεί την επ’ αυτοφόρω σύλληψη των δραστών με τα χρήματα της εμπορίας ανά χείρας! Κάτι που είναι απολύτως απίθανο να συμβεί, αφού δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι κάποια χρήματα αποτελούν προϊόν παράνομης δοσοληψίας. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι οι διάφοροι μεσάζοντες και διακινητές όχι μόνο να μη τιμωρούνται αλλά τουναντίον, να ξεφεύγουν και μάλιστα έχοντας καρπωθεί το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και αποκτώντας την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ώστε να με την πρώτη ευκαιρία να επαναλάβουν την παράνομη πράξη.

Το πρόβλημα αυτό, όπως και άλλα παρόμοια, σχετίζεται άμεσα με την πλήρη αντιστροφή αξιών που έχει επέλθει εντός της κοινωνίας, με την έξαρση του ατομικισμού και την απερίσκεπτη εισδοχή στον κοινωνικό ιστό, αμφιβόλου φυλετικές προελεύσεως «μειονοτήτων» που εκτός του ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε θετικό, συνεχώς διαβρώνουν τους εναπομείναντες συνεκτικούς δεσμούς, παρασύροντας το υπόλοιπο σώμα συνεχώς προς τα κάτω.

Από την άλλη πλευρά τώρα πια εκδηλώνονται ως «τιμωρία από την θεία πρόνοια» οι συνέπειες του προβλήματος που αφορά την υπογεννητικότητα και καταδυναστεύει κυρίως τις λευκές κοινωνίες, τις φερόμενες ως φιλελεύθερες-«ανεπτυγμένες» κοινωνίες που δεν μπορούν οι ίδιες να επιβιώσουν από μόνες τους, επειδή η φυσική τους συνέχεια αποκόπτεται σταδιακά και το μέλλον τους φαντάζει πια πολύ αμφίβολο. Σε αυτό το σημείο επομένως κάνει την εμφάνιση της η «παρεξηγημένη» μειονότητα που χρησιμεύει ως δεκανίκι για τις οικογένειες που μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο και χωρίς να κουραστούν καθόλου έχουν στα χέρια τους ως δικό τους ένα παιδί το οποίο μεγαλώνει ως «Έλληνας» αν και από φυλετικής-εθνολογικής απόψεως είναι απολύτως ξένο με την ελληνική εθνική-φυλετική υπόσταση. πρόκειται για ένα εθνικό έγκλημα πρώτου μεγέθους που πρέπει να σταματήσει άμεσα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου