Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ο λαθροεποικισμός της χώρας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αλλά οι νεοραγιάδες περί άλλων τυρβάζουν…


Άκρως θλιβερή και απογοητευτική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα καθώς φθάσαμε στο τέλος του 2015. Η μαζική εισβολή λαθροεποίκων από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Χιλιάδες «διασωθέντες» συνωστίζονται στα κέντρα καταγραφής των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι κατόπιν διεκπεραιώνονται στον Πειραιά για να κατευθυνθούν …στις διάφορες πλατείες και τα πάρκα των Αθηνών, αφού οι περίφημοι «χώροι φιλοξενίας» είναι προ πολλού υπερπλήρεις, τα προς βορράν σύνορα κλειστά (από τους Σκοπιανούς) και τα εισβάλλοντα στίφη των τριτοκοσμικών ατελείωτα! Ήδη μόνο σε μία μέρα και συγκεκριμένα το Σάββατο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, στον Πειραιά κατέφθασαν 4.000 μετανάστες! Όμως οι νεοέλληνες-νεοραγιάδες, ενόσω η Ελλάς πλημμυρίζει από τα στίφη του Ισλάμ, ουδόλως ταράσσονται! Έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα που τους απασχολούν όπως π.χ. τα «δικαιώματα» των ξεσαλωμένων κιναίδων οι οποίοι αναίσχυντα απαιτούν (και τελικώς αποσπούν, με την ψήφο των «εθνοπατέρων») νομιμοποίηση της ανωμαλίας των!

Η αποβλάκωση της κοινής γνώμης στο ραγιαδιστάν έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο! Η πυκνότητα των γεγονότων είναι τέτοια που καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο να την παρακολουθεί κανείς, πολλώ δε μάλλον να την σχολιάζει…


Η κατευθυνόμενη συστημική προπαγάνδα των μ.μ.ε. νυχθημερόν φροντίζει να αποσιωπά, να διαστρέφει και να αποπροσανατολίζει… Φρόντισαν σε όλους να γίνει γνωστή η δακρύβρεχτη ιστορία του «μικρού Αϊλάν» και το «δράμα» των «προσφύγων»… Φρόντισαν σε όλους να γίνουν γνωστές οι εικόνες με τους «αλληλέγγυους» «αγιοβασίληδες» που υποδέχονται τους «πρόσφυγες»… Αποσιωπήθηκαν όμως οι εικόνες των Πακιστανών να κάνουν πορεία στο κέντρο του Αγ. Νικολάου Κρήτης κραυγάζοντας «Αλλάχ-ου-ακμπάρ», για να τιμήσουν την γέννηση του …Μωάμεθ!!! Αποσιωπήθηκαν οι εικόνες των κοινών πορειών αναρχοκομμουνιστών και λαθρομεταναστών-εποίκων! Αποσιωπήθηκαν οι εικόνες με τις πλατείες των Αθηνών γεμάτες μετανάστες.

Φροντίζουν επίσης οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης να παρουσιάζουν ως γραφικούς, ανυπόληπτους κλπ, όσους ηγέτες χωρών ή προσωπικότητες της πολιτική ζωής, τολμούν να στηλιτεύσουν την μαζική λαθροεισβολή και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όπως π.χ. ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, ή πιο πρόσφατα ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, ο οποίος στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του είπε μερικές απολύτως αυτονόητες αλήθειες αναφορικά με το μεταναστευτικό τσουνάμι, δεχόμενος κατόπιν συντονισμένα πυρά από σύμπαντα τα μ.μ.ε. του Συστήματος που έσπευσαν να τον παρουσιάσουν ως ακραίο, παράφρονα, αλκοολικό, κλπ.

Τί τρομερό είπε άραγε ο Τσέχος πρόεδρος και εστράφησαν εναντίον του με τόση σφοδρότητα τα παπαγαλάκια της ΝΠΤΤ; Ότι είναι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Ότι είναι δυνατόν να επιδειχθεί συμπόνια απέναντι στους ηλικιωμένους μετανάστες, τους ασθενείς και τα παιδιά, όχι όμως και απέναντι στους νέους άνδρες που, κατά τη δική του εκτίμηση, θα έπρεπε να πολεμήσουν για την ελευθερία των χωρών τους. Ότι η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι, διερωτώμενος γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αφού η φυγή τους, αντικειμενικά, ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος;


armahellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου