Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"Πρώτη Φορά Αριστερά" - H μεγάλη των λούμπεν σχολή!


Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην πατρίδα μας η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κυρίως ο ίδιος ο Τσίπρας και οι άσχετοι, ανίκανοι συνεργάτες του, επιλογή του ιδίου, είναι τεράστια. Είναι αδύνατο να επιλυθούν από αυτή την ανίκανη και αντεθνική κυβέρνηση, η οποία συνεχώς προσθέτει και νέα. Το τσουνάμι της καταστροφής που έχει πλήξει την χώρα και το λαό, είναι πρωτοφανές στα μεταπολεμικά χρονικά της Ελλάδος. Όλες σχεδόν οι κοινωνικές ομάδες έχουν ξεσηκωθεί και προγραμματίζουν ακόμη μεγαλύτερες δυναμικές εκδηλώσεις εναντίον της συγκυβέρνησης, η αναλγησία της οποίας είναι πρωτοφανής. Ουδείς ανέμενε, από αυτούς τους ψηφοφόρους που προσδιορίζονται ως δημοκράτες, ότι αυτή η αριστερά, η κυβέρνηση των ανόητων, θα εμφανίσει αυτή την ασυνέπεια και την υποταγή στα ξένα τοκογλυφικά συμφέροντα. Και ακολουθεί αυτή τη πρακτική η αριστερά,προκειμένου ο Αλέξης να παραμείνει για μερικούς μήνες ακόμη πρωθυπουργός και η παρέα του να απολαμβάνει τα αγαθά της εξουσίας, τρώγοντας και διορίζοντας τα δικά τους παιδιά. Οι ράπερ του κόμματος από την άλλη μεριά μέσω ΕΑΜ διορίζουν ακόμη και τους συγγενείς τους. Τώρα όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. 

Ολόκληρη η χώρα έχει ανέβει στα κάγκελα και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, αλλά η κυβέρνηση της πρώτης φορά αριστερά, με φιέστες εορτάζει τον ένα χρόνο της στην εξουσία. Την ίδια ώρα που το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει πεταχτεί στη χαβούζα της ιστορίας, ο ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζει τις ξάπλες και μάσες των στελεχών του στήνοντας πανηγύρια, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού πένεται. Όμως ο απεργιακός τυφώνας που έχει ξεκινήσει θα τους ισοπεδώσει. Διαλύσανε την οικονομία. Υπερφορολογήσανε τη μεσαία και μικρή εισοδηματικά τάξη των Ελλήνων. Καταστρέψανε τον ιδιωτικό τομέα. Επέτρεψαν την αθρόα είσοδο των λαθρομεταναστών με την πολιτική των ανοικτών συνόρων. Παραχωρήσανε την εθνική κυριαρχία σε ξένα οικονομικά συμφέροντα που κυριαρχούν στην ΕΕ. Υπέγραψαν τον αντιρατσιστικό νόμο και το σύμφωνο συμβίωσης. Αποφάσισαν δίχως να ερωτηθούν οι Έλληνες και έδωσαν ιθαγένεια σε αλλοδαπούς. Δεν έκαναν τίποτα για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων ενώ τεχνηέντως την υποθάλπουν. Όποιος αντιδράσει αμέσως του κολλούν τη ρετσινιά του ρατσιστή και τον καταδιώκουν. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν η Έλληνες ότι αυτοί οι γραικύλοι παραχωρούν μεθοδικά την πατρίδα μας σε αλλογενείς; 

Ασφαλιστικό, φορολογικό, αγροτικό, εθνικά θέματα και δεκάδες άλλα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας η κυβέρνηση της αριστεράς μετά από ένα χρόνο στην εξουσία απέδειξε ότι δεν μπορεί να τα λύσει. Αντίθετα τα επιδεινώνει. Και όμως επιμένουν, «Επί ένα χρόνο, ο λαός μας με την κυβέρνησή του, δίνει καθημερινά μάχες για να υπάρξει», αλλά «μάχεται και για τους πιο αδύναμους απ’ αυτόν, τους ξένους, τους πρόσφυγες, τους μετανάστες», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο ένας μετά τον άλλο οι πολιτικοί που εναλλάσσονται στην εξουσία αλλά και οι συνεργάτες τους, αποδεικνύονται ανίκανοι και ξενόδουλοι. Δυστυχώς από το δημοκρατικό τόξο δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός που θα μπορέσει επάξια να εκπροσωπήσει το λαό. Το μόνο που κάνουν είναι να ξεφτιλίζουν τους Έλληνες και να μετατρέπονται σε προστάτες σκοτεινών κέντρων εξουσία υπερασπιζόμενοι τους χρηματάνθρωπους που έχουν υποδουλώσει οικονομικά λαό και πατρίδα. 

Μία χώρα πλούσια όσο καμία άλλη είναι χωρίς εθνική στρατηγική, χωρίς στρατηγικό σχέδιο, χωρίς συμβούλιο εθνικής πολιτικής και παραπαίει κάτω από τις εντολές επίορκων πολιτικών.Όλοι τους σκυφτοί ημέρα και νύχτα για λίγη ηδονή εξουσίας, που τους πετούν σαν ένα ξεροκόμματο οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προκειμένου να συμβάλουν συνειδητά στην καταστροφή της Ελλάδος. Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πολύ σύντομα θα φύγουν ντροπιασμένοι. Η ιστορία θα τους αναφέρει ως ξενόδουλους, που συνέβαλαν στην καταστροφή της Ελλάδος ως σύγχρονοι εφιάλτες.Σύντομα θα ξεριζωθεί η βδέλλα που κάθισε πάνω στο σώμα της πατρίδος επί δεκαετίες, για να διαλύσει τις αξίες και τα ιδανικά της. Θέμα χρόνου είναι να πέσει η σημερινή αλλά και η αυριανή συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου και Λεβέντη, γιατί απλά θα υπηρετούν τους ξένους που λεηλατούν τους Έλληνες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου