Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Πάνο Καμμένε, κόψε την πλάκα...

Αποκάλεσε ο υπουργός - στοχαστής -παρατηρητής Γιάννης Μουζάλας τα Σκόπια ως Μακεδονία και σα να τσίμπησε μύγα τα οπίσθια του Πάνου Καμμένου άρχισε να φωνάζει διαδικτυακά ζητώντας την παραίτηση του υπουργού.

Ωστόσο αναρωτιέμαι, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης έκανε λόγο για Μακεδονία και ελληνο-μακεδονικά σύνορα στη σλοβακική Πράβντα, αποκάλυψη που κάναμε στη Freepen.gr και είχαν δημοσιεύσει και άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, πού ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο μέγας αυτός θεματοφύλακας του έθνους και των παραδόσεων;

Ας μη μας διαφεύγει πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ξυδάκης αποκαλεί τα Σκόπια, Μακεδονία ενώ αποτελεί στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επιπρόσθετα ως φανατικός των media ο Πάνος Καμμένος δεν έχει αντιληφθεί ότι ένα κρατίδιο το οποίο βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης έχει μετατραπεί χάρη στην ανύπαρκτη μεταναστευτική κυβερνητική πολιτική σε σημαντικό γεωπολιτικό παίκτη που δίνει την εικόνα ενός κράτους που λειτουργεί ενώ παράλληλα όλα τα μεγάλα διεθνή δίκτυα τα αποκαλούν ως Macedonia;

Ποιος ευθύνεται για αυτό; 
Δεν ευθύνεται η κ. Χριστοδουλοπούλου με το "δήλωσε πρόσφυγας και έξι μήνες παραμονή δώρο;". Δεν ευθύνεται ο κ. Καμμένος όταν απειλούσε πως θα γεμίσει τζιχαντιστές την Ευρώπη; 
Δεν ευθύνεται ο πολιτικός του εταίρος, Αλέξης Τσίπρας με τη θάλασσα που σύνορα δε γνωρίζει;

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις μιας ανίκανης κυβέρνησης, πρωταγωνιστούντος του κ. Καμμένου τα Σκόπια αναδείχθηκαν διεθνώς ως Macedonia και ξαφνικά ο ΥΠΑΜ εθίχθη από έναν συμπαθή κύριο που φορά μαντήλια, κάνει διαπιστώσεις και παριστάνει τον υπουργό.

Λυπάμαι αλλά δεν τον πιστεύω.

Και κάτι ακόμη. Καλό θα είναι ο Πάνος Καμμένος να μαζέψει κάτι...κανόνια του, τα οποία είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, παρενοχλούν, προσβάλλουν, συκοφαντούν ανθρώπους και ενδεχομένως εκφοβίζουν. Το έζησα προσωπικά ο ίδιος και το κατήγγειλα με πρόσφατο κείμενό μου, διαπίστωσα πως το βίωσε και ο Σάββας Καλεντερίδης με ένα ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο που πιθανώς ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας. Το διαδικτυακό bullying πρέπει να σταματήσει από όσους κάποτε το έπαιζαν αντιστασιακοί και σήμερα έχοντας μια ζεστή μετακλητική καρεκλίτσα στο υπουργείο τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα. Δικαίωμα τους.

Δικαίωμα όμως δικό μας να γράφουμε ότι νομίζουμε και όπως κρίνουμε. Άλλωστε δεν εξαναγκάζουμε κανέναν ούτε να μας διαβάσει, ούτε να ασπαστεί με το ζόρι ότι λέμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου