Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Σύντομα και στην Ελλάδα; Τα αραβικά η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στη Σουηδία!


Στην τελική του φάση μπαίνει το σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες με σκοπό την εξάλειψη της εθνικής συνείδησης και την δημιουργία πολυφυλετικών κοινοτήτων εντός των χωρών της Ευρώπης.

Ο εποικισμός της Ευρώπης από τους χιλιάδες λαθροεισβολείς θα δημιουργήσει ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στις πολιτισμικές αξίες της Γηραιάς Ηπείρου και θα την οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή. Ειδικά οι πιο ευάλωτες χώρες, δηλαδή αυτές που ήταν ανοικτές προς τους λαθρομετανάστες, μη έχοντας υψηλό επίπεδο εθνικής συνείδησης, όντας επιπροσθέτως χώρες με υψηλό δείκτη αθεΐας, θα «γευθούν» τα αποτελέσματα του λαθροεπικισμού στο μέγιστο βαθμό.
Ένα παράδειγμα αποτελεί και η Σουηδία, καθώς σύμφωνα με τον γλωσσολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης Mikael Parkvall, τα Αραβικά πλέον έχουν γίνει η δεύτερη δημοφιλέστερη γλώσσα στη Σουηδία. (δείτε σχετικά).
Αν και το Σουηδικό κράτος δεν επιθυμεί να δημοσιεύσει τα επίσημα στατιστικά, τα Αραβικά αυτή την στιγμή είναι η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στη Σουηδία αν όχι και πρώτη!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Parkvall στο σουηδικό ραδιόφωνο, ανέφερε πως στην τελευταία γλωσσική έρευνα που διεξήχθη στην χώρα το 2012, περίπου 200.000 άτομα δήλωσαν πως η φινλανδική αποτελεί την μητρική τους γλώσσα (τότε δεύτερη γλώσσα στη Σουηδία), σε σύγκριση με 155.000 που ήταν εγγεγραμμένοι ως ομιλητές της αραβικής.

Από τότε, όμως που αυξήθηκε δραματικά η αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών, θεωρεί πλέον πως η Αραβική ίσως έχεις τους περισσότερους ομιλητές στην χώρα. Μόνο πέρυσι στη Σουηδία έφθασαν πάνω από 163.000 λαθρομετανάστες, κυρίως από την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
«Λόγω της μεγάλης εισροής λαθρομεταναστών πέρυσι, τα αραβικά αναμένεται να ξεπεράσουν τα Φινλανδικά και να γίνουν η πιο δημοφιλής γλώσσα της χώρας», δήλωσε ο Mikael Parkvall.
Η Σουηδία δεν διατηρεί επίσημες στατιστικές για την γλώσσα, αλλά ο Parkvall βασίζει τη γνώμη του επί διαφόρων ερευνών και πληροφοριών που διατίθενται από τις δημόσιες αρχές, όπως το Διοικητικό Συμβούλιο της Σουηδίας για την Μετανάστευση. Η επίσημη θέση είναι ότι οι στατιστικές για τη γλώσσα είναι ανεπιθύμητες, δεδομένου ότι δεν είναι μια »πολιτικά ορθή» στάση.
Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερα ΜΜΕ στη Σουηδία έχουν σκοπό να μεταδίδουν πλέον και στα αραβικά, με το σουηδικό Radio να έχει ήδη δρομολογήσει ένα νέο αραβικό talk-show, ενώ η σουηδική τηλεόραση (SVT) έχει ξεκινήσει μια σειρά από δελτία ειδήσεων στα αραβικά. Παράλληλα αραβικές εφημερίδες ξεφυτρώνουν σε όλη τη χώρα.
Η τάση αυτή φαίνεται πως πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και μια σειρά από κράτη-μέλη μέσω των εφημερίδων ή ιστοσελίδων έχουν σκοπό να μεταδίδουν τις ειδήσεις τους στα αραβικά, με σκοπό να… αισθάνονται οι λαθρομετανάστες σαν στο σπίτι τους.

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Η ΕΡΤ ΜΙΛΑΕΙ ΑΡΑΒΙΚΑ

Έτσι λοιπόν με… στόχο την ενημέρωση των λαθρομετανστών που πέρασαν παράνομα την στην Ελλάδα, η ΕΡΤ μεταδίδει καθημερινά δελτίο ειδήσεων στα αραβικά.

Τόσο στην τηλεόραση, όσο το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, υπάρχουν ειδικές προσαρμοσμένες ειδησεογραφικές ενότητες στα αραβικά με όλες τις εξελίξεις από τα μέτωπα της κρίσης αλλά και τις πληροφορίες που αφορούν τους λαθροεισβολείς που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους!
Επομένως δεν είναι υπερβολή να συμπεράνουμε ότι οι τραγικές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στη Σουηδία δεν απέχουν πολύ και από την Ελλάδα. Ήδη έχουμε δελτία στα αραβικά. Λαθρομετανάστες κάνουν ελέγχους σε οδηγούς φορτηγών, κλείνουν δρόμους εμποδίζουν την εύνομη συνοχή της κοινωνίας και καταστρέφουν την ήδη διαλυμένη οικονομία της χώρας μας.
Πόσο απέχουμε λοιπόν από τα να δούμε σε λίγες δεκαετίες τα αραβικά να είναι η δημοφιλέστερη γλώσσα στην Ελλάδα ; Πόσο μακρυά είναι η στιγμή που τα αραβικά πλέον θα διδάσκοντα στα ελληνικά σχολεία ; Φαντάζεστε επίσης σε λίγα χρόνια μετά την πρωινή θρησκευτική προσευχή να ακολουθεί προσευχή για τα μουσουλμανάκια με αποσπάσματα από το κοράνι;

Είδαμε πρόσφατα να παρελαύνει μια μαθήτρια με μαντήλα δίπλα από την ελληνική σημαία.
Με λίγα λόγια η ισλαμοποίηση της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει και ο χρόνος κυλά αντίστροφα..

1 comments:

  1. Prwton mia glwssa p me dieukolunei na epikoinwnw me tosa dis kosmou einai polu pio xrhsimh k omorfh edw p ta leme apo gallika h germanika(alla ksexasa oti h ellada einai to tsiflikaki twn germanwn pleon) deuteron t na milas aravika dn se kanei mousoulmano k triton uparxoun atheoi k evraioi sta sxoleia alla k pali lene xristianikh proseuxh opote as lene k korani k torrah dn vlepw to provlhma.den einai oi araves p eferan thn ellada sth thesh p einai shmera auto einai to gegonos

    ΑπάντησηΔιαγραφή