Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Νέους καταυλισμούς λαθροεποίκων ετοιμάζουν σε όλη την επικράτεια!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδος «Πρώτο Θέμα», το οποίο βασίζεται σε εσωτερικό έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού το οποίο επικαλείται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝ(θ)ΕΛ ετοιμάζει 40 νέους χώρους για την εγκατάσταση μεταναστών σ’ όλη την επικράτεια, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους περίπου ισάριθμους ήδη υπάρχοντες!


Αυτό αποτελεί έμμεση ένδειξη για την αναμονή, από την πλευρά της πολιτικής εξουσίας, της αφίξεως νέου μαζικού κύματος αλλοφύλων λαθροεποίκων που αναμένεται πιθανότατα ότι θα εκδηλωθεί κατά την διάρκεια του θέρους, με δεδομένη άλλωστε την δυσλειτουργία υλοποίησης της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας για το μεταναστευτικό, της οποίας η de facto κατάρρευση θα δώσει το έναυσμα για την προώθηση μίας νέας ανθρωποθάλασσας αφροασιατών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά! Ήδη, αναφορές από νησιά του ανατολικού Αιγαίου πληροφορούν για σταδιακή αύξηση αφίξεων λαθροεποίκων ύστερα από ένα ολιγόμηνο διάστημα σχετικής «νηνεμίας».

Επειδή, καθώς έχουμε κατ’ επανάληψιν επισημάνει, το ζήτημα άπτεται της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής υπάρξεως, αφού ευθέως απειλούνται, σε δημογραφικό επίπεδο, τα θεμέλια της εθνολογικής βάσεως του Ελληνισμού, εναπόκειται πλέον στην φιλοπατρία των Ελλήνων ή όσων, εν πάση περιπτώσει, αισθάνονται ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως εναπόκειται στην σθεναρή παλλαϊκή κινητοποίηση, σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, η προβολή αντιστάσεως στον ραγδαίο, δια της λαθρομεταναστεύσεως, πληθυσμιακό αφελληνισμό της χώρας.

Για τον λόγο αυτό αναδημοσιεύουμε τον χάρτη με τα υπάρχοντα και τα νέα σημεία εγκαταστάσεως καταυλισμών λαθροεποίκων σε όλη την επικράτεια, ώστε να οι απανταχού πατριώτες να σπεύσουν να οργανωθούν και να δραστηριοποιηθούν προς αντιμετώπιση αυτών των δυσμενέστατων για την πατρίδα εξελίξεων.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Ο χάρτης που δημοσίευσε το “Πρώτο Θέμα” βάσει
του εσωτερικού εγγράφου του Γ.Ε.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου