Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Νέα Δεξιά: Να ασχοληθούν με παραγματικά προβλήματα κι όχι με το "μαγείρεμα" του εκλογικού νόμου

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις γύρω από τον εκλογικό νόμο, εξέδωσε η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Γερογιάννης (φωτο):
"Την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δυσκολεύονται να μαγειρέψουν έστω και τα γεμιστά της κυρά Θεανώς, αφού μισθοί και συντάξεις «πέρασαν» από τον κυβερνητικό κόφτη και απανωτά λουκέτα μπήκαν στην αγορά, το μόνο «μαγείρεμα» που ανησυχεί κυβέρνηση και κόμματα, είναι αυτό του εκλογικού νόμου και της καρέκλας...
Το νομοσχέδιο των αρχιμαγείρων της εξαπάτησης του ελληνικού λαού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που οδηγεί σε πολιτική αστάθεια τον τόπο, σιγοβράζει και ψήνεται υπό την επίβλεψη του «sous-chef» Λεβέντη και με την κατάλληλη βοήθεια των «λαντζέρηδων» των άκρων.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, με πολιτική υπευθυνότητα, πατριωτισμό και δίχως καιροσκοπισμό διαφωνεί κάθετα με κάθε απλή αναλογική που θα φέρει κυβερνητική αστάθεια.
Απαιτεί να αφήσουν τώρα τα «μαγειρέματα» μείωσης του πλαφόν του 3% ώστε να καταφέρουν να σερβίρουν το γνωστό «Καμμένο» πιάτο, στο επόμενο κυβερνητικό τσιμπούσι και να ασχοληθούν σοβαρά με τα αληθινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που υποφέρουν".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου