Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Οπαδοί του χάους

Το έχουμε πει πολλές φορές. Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας οδηγεί στην καταστροφή. Όχι μόνο δεν έχει συναίσθηση των ιστορικών στιγμών αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σιχαθεί ο κόσμος τα κόμματα και για να στραφεί σε ακραίες καταστάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ο καλύτερος χορηγός της Χρυσής Αυγής και των κομμάτων της δραχμής. Με τα καμώματά του οδηγεί τους πολίτες σε μια διαρκή απαξίωση της πολιτικής. Οι επιλογές του κατά καιρούς δείχνουν ότι η Αριστερά στην Ελλάδα λειτουργεί προδοτικά. Ήρθε για να αποτελειώσει τη Δημοκρατία. Ρεζιλεύει κάθε θεσμό, λειτουργεί βρόμικα, παίζει παιχνίδια με το πολίτευμα και το χειρότερο; Βάζει φωτιά στην ίδια τη χώρα καθώς επιλέγει να εγκαταλείψει την προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας και να διχάσει τον κόσμο για τα ήσσονος σημασίας θέματα. Η επιλογή του «στρατηγού άνεμου» Βύρωνα Πολύδωρα, του συγγραφέα του «Μπουσίντο» και υπουργό της ζαρντινιέρας έχει ακριβώς αυτό το σκοπό. Να απαξιώσει το πολιτικό σύστημα, να προκαλέσει προβλήματα στη ΝΔ και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες οι οποίες θα οδηγήσουν στα άκρα. Προετοιμασία για την διάλυση της χώρας είναι όλα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ποιος σοβαρός άνθρωπος να θέλει να μείνει στην Ελλάδα όταν η κυβέρνηση ξεθάβει τον Πολύδωρα για το ΕΣΡ αντί να βάλει κάποιον σοβαρό άνθρωπο, γνώστη της αγοράς, έναν εγνωσμένης αξίας καθηγητή ή αν δεν μπορεί να βρει ακόμη κι έναν ξένο; Φέρτε κύριοι του Μαξίμου τον πρύτανη από το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, όχι τον Βύρωνα που έμεινε στην ιστορία γιατί ξανάφτιαξε το σώμα των αγροφυλάκων.

Αλλά και η ΝΔ δεν έχει καθόλου χιούμορ και τακτική. Γιατί δεν προτείνει ο Μητσοτάκης τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ΕΣΡ να προκαλέσει «έμφραγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ; Ή καλύτερα να προτείνει τη Λίνα Αλεξίου, μαμά της Ζωής που ήταν στο ΕΣΡ πριν η κυβέρνηση το διαλύσει. Για να δούμε τότε τι θα κάνει ο Τσίπρας; Θα δεχθεί ή θα αρνηθεί;

Διότι αν θέλουν κάποιοι να ευτελίσουν έναν θεσμό τουλάχιστον ας ξυπνήσει και η ΝΔ και ας κάνει τις δικές της προτάσεις.

Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι αστεία, τα σοβαρά είναι άλλα. Είναι π.χ. ότι καιγόμαστε για τα καλά και στην Αθήνα παίζουν τον παπά. Την ίδια ώρα που ο Ερντογάν λέει ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι τουρκικά στην κυβέρνηση απλά… ψεκάζονται με Καμμένο και Πολύδωρα. Την ίδια στιγμή που έρχονται κι άλλα μνημόνια ο Τσίπρας καλεί έναν «ξεφτισμένο» δεξιό, παλαιάς κοπής να παίξει μπάλα στα τηλεοπτικά. Κι αυτό για να κάνει το χατίρι του πολιτικού του συνεταίρου Κώστα Καραμανλή.

Και την ίδια ώρα που μας ετοιμάζουν κοστούμι Grexit εμείς κάνουμε την… υπέρβαση ασχολούμενοι με το τι κανάλι θα πάρει ο Μαρινάκης και πόσα θα σκάσει ο Καλογρίτσας.

Είμαστε σίγουροι ότι από τη μια ο Μιχαλολιάκος χαίρεται και χαιρετά ναζιστικά κρυφογελώντας για το ανέλπιστο δώρο και από την άλλη οι μπαχαλάκηδες ετοιμάζονται για νέο αντάρτικο πόλης στο όνομα μιας αόρατης επανάστασης.

Μπράβο σας πολιτικοί ταγοί της χώρας. Καταφέρατε να διώξετε άλλες μερικές χιλιάδες Ελλήνων και να στρέψετε τους υπόλοιπους στην απόγνωση.

1 comments:

  1. Ακριβώς όπως το περιγράφεις Αντινιούζζζ φιλαράκι της ντεμέκ ψοφοδεξιάς.
    Έτσι ακριβώς !! όσο χειρότερα τόσον καλλίτερα.
    Η χώρα βυθίζεται από την ψευτοδημοκρατίας σας σε ερείπια.
    Η διαδικασία ξεκίνησε το 1974.
    Συγκυβέρνησις Μπολσεβίκων - Νέας Δημοκρατίας, Προσκύνημα 2005 Αη-Στράτη,
    Μεσίστιες Σημαίες για καπετάν Γιώτη, Κοπάνα απο το εβροκυνοβούλιο το 2007 (θαρρώ αυτή ήταν η χρονιά) για κοινο καταδικαστικό ψήφισμα Φασισμού-Εθνικοσοσιαλισμού-Κομμουνισμού !
    42 Χρόνια φιλάτε οι ντεμέκ ψοφοδεξιοί τις κατουρημένες ποδιές και τα πόδια των Σταλινόπαιδων !!
    Χίλιες φορές να την βυθίσει ένας ιδεολογικώς συνεπής χώρος όπως η αριστερά
    (λέγε με μήτρα του 1917, Μπεναρόγια, Βεντούρα, Κοέν, ΚΚΕ, ΕΑΜ ΕΛΑΣ, ΕΔΑ, ΚΚΕ-Εξ, ΚΚΕ-Ες, ΠΑΚ ΠΑΣΟΚ κε ληπε δΕΙμοκρατηκε δηναμις) παρά μιά ψοφοδεξιά συμμορία.
    Είναι η ύστατη ικανοποίησίς μας !
    Είναι η νέμεσίς σας ο Τσιπρουλίνος και η συμμορία σας.
    Σαλόμ σαλόμ πρακτορίσκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή