Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Αποκάλυψη: Με ποιους πήγε ο Παππάς στη Βενεζουέλα;


Είδηση – βόμβα που μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση, κυκλοφορεί στην πιάτσα. Αν αληθεύει μάλιστα τότε κάποιοι θα τρέμουν για τις αποκαλύψεις που έρχονται και η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιηθεί. Γιατί καλές είναι οι ερωτήσεις στη Βουλή, όμως, πρέπει να γίνει και κάτι πιο... δυναμικό για να τελειώνουμε με τους σαλτιμπάγκους της Αριστεράς.

Το θέμα αφορά τον Νίκο Παππά και το ταξίδι του στη Βενεζουέλα με τον δικηγόρο των off shore, τον Κύπριο Αρτέμιο Αρτεμίου. Ο εν λόγω κύριος, μόλις άκουσε τον υπουργό να λέει ότι πήγαν στη χώρα του Τσάβες και του Μαδούρο για να προετοιμάσουν πιθανό ταξίδι του Τσίπρα στη χώρα και για να αγοράσουν από τα βενεζουελάνικα σούπερ μάρκετ αντέδρασε εντόνως. Όπως είναι γνωστό έγραψε στο twitter ότι δεν πήγαν για ντομάτες και πιπεριές ούτε για φασολάκια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι άλλο έκρυβε το εν λόγω ταξίδι.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι το ταξίδι λέγοντας: «Νομίζω ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει, υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα. Τότε, υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό».

Σας αποκαλύπτουμε, κρατώντας κάποια ονόματα για εμάς γιατί είναι... πονηροί οι καιροί, ότι ο κ. Παππάς πήγε στη Βενεζουέλα συνοδευόμενος από μεγάλο επιχειρηματία της χώρας ο οποίος θέλησε να κάνει μπίζνες με τον Τσάβες. Για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετική φωτογραφία την οποία κάποιοι διαθέτουν και θα την χρησιμοποιήσουν λίαν συντόμως στην οποία είναι ο κ. Παππάς, τότε διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Βενεζουελάνοι αξιωματούχοι και ο εν λόγω μεγαλόσχημος επιχειρηματίας που στήριξε την Αριστερά για να γίνει κυβέρνηση.

Δεν ξέρουμε αν έκανε μπίζνες, αυτό που ξέρουμε είναι άλλο και είναι πολιτικής φύσεως.

Συγκεκριμένα, από το 2013, όταν έγινε το ταξίδι, κυκλοφορούσαν οι φήμες πως ο Ούγκο Τσάβες χρηματοδοτούσε αριστερά κόμματα ανά την υφήλιο. Λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε ότι οι Podemos είχαν πάρει τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ για να γίνουν ισχυρό κόμμα στην Ισπανία και να διεκδικήσουν την εξουσία. Οι φήμες, λοιπόν, λένε ότι οι επαφές που είχε και ο ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Τσάβες να περιελάμβαναν και χρηματοδοτήσεις.

Ερώτημα μεγάλο είναι π.χ. τι συμβαίνει με την υπεράκτια εταιρεία της Αυγής κι αν έχει καμιά περίεργη σύνδεση με τις χρηματοδοτήσεις. Όλα θα φανούν, όλα θα βγουν στο φως και κάποιοι καλύτερα να πάνε να κρυφτούν. Έχουν γνώση οι φύλακες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου