Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ωραιόκαστρο: ένα κάστρο εθνικής αντιστάσεως στον λαθροεποικισμό και την ισλαμοποίηση.

Το τελευταίο διάστημα, κάθε όριο έχει ξεπεράσει η ασύδοτη βία και η ωμή τρομοκρατία που ασκεί ένα, επί σειρά δεκαετιών εκκολαπτόμενο, αφημένο – σκοπίμως – να δρα απολύτως ανεξέλεγκτο, εντός καθεστώτος πλήρους ατιμωρησίας, παρακράτος αναρχοσυμμοριτών. Οι αποθρασυνόμενοι αναρχοσυμμορίτες έχουν ξεσαλώσει εντελώς, καλυπτόμενοι, όπως πάντα, πίσω από την «στοργική» προστασία του (αλωμένου – και τύποις πια – από την αντεθνική αριστερά) επισήμου κράτους – το οποίον αυτοί οι (αυτοαποκαλούμενοι) «αναρχικοί» υποτίθεται πως, ως δήθεν «αντιεξουσιαστές», «αντιμάχονται» – απολαμβάνοντας όμως εκ παραλλήλου, την καθολική ανοχή ή και υποστήριξη του διεφθαρμένου δημοσιογραφικού εσμού των μ.μ.ε. που μονίμως γλείφουν και καλοπιάνουν τους αλητήριους ακροαριστερούς κουκουλοφόρους.

Δολοφονικές επιθέσεις εναντίον πολιτών (όπως η πρόσφατη άνανδρη επίθεση ομάδος αναρχολέτσων, εφοδιασμένων με λοστούς και στυλιάρια, εναντίον διαμαρτυρομένου κατοίκου του Ωραιοκάστρου, τον οποίο περικύκλωσαν ενώ βρισκόταν μόνος του πεσμένος στο έδαφος χτυπώντας τον με δολοφονική μανία στο κεφάλι, με παρούσες αστυνομικές δυνάμεις, πλησίον!) βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Στο πρόσφατο αυτό περιστατικό είναι που χαρακτηριστικώς, για μια ακόμη φορά, αποκαλύπτεται η διατεταγμένη αντεθνική υπηρεσία των παρακρατικών αυτών συμμοριών ως βραχίονος της κυβερνώσας ανθελληνικής αριστεράς και ως στρατευμένου μοχλού της Ν.Π.Τ.Π. (Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων) και παραλλήλως, η αισχρά αποπροσανατολιστική και διαστρεβλωτική προπαγάνδα των μ.μ.ε.. Σε συνάρτηση με το τελευταίο συμβάν, αξίζει να ακούσει κανείς την παρακάτω αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη που βάζει σε κάποια τάξη τα πράγματα, αναφορικά με τα πρόσφατα επεισόδια στο Ωραιόκαστρο, σε πλήρη αντίθεση προς την εμετικώς μεροληπτική, εις βάρος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων πατριωτών, τηλεοπτική προπαγάνδα. (ηχητικό εδώ)

Στο πολύπαθο Ωραιόκαστρο, οι ντόπιοι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση προσπαθώντας να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν εναντίον των τετελεσμένων βημάτων ισλαμοποιήσεως που το αντεθνικό καθεστώς επιβάλλει (και) στην περιοχή τους, χρησιμοποιώντας ως «Δούρειο Ίππο» τα λεγόμενα «προφυγόπουλα». Οι Έλληνες βρίσκονται εκεί αντιμέτωποι όχι μόνο με τα ΜΑΤ αλλά και με μία, περιφερομένη ανά την επικράτεια, παρακρατική δύναμη κρούσεως αναρχοαλητών, οι οποίοι εκδηλώνουν σαφώς ανθελληνική στάση και απροκαλύπτως δολοφονική διάθεση εναντίον όσων εκφράζονται, μετριοπαθώς έστω, εθνικώς, τους οποίους συλλήβδην στοχοποιούν ως “φασίστες”. Αυτές οι δολοφονικές συμμορίες “αναρχικών”, όλως περιέργως, έχουν εξασφαλισμένη την ανοχή και της αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών καθώς και τις “θωπείες” τόσο του πολιτικού όσο και του δημοσιογραφικού κατεστημένου.

Οι δυνάμεις της δημοσίας τάξεως (της “προστασίας του πολίτη” όπως τώρα πομπωδώς λέγονται) είναι προκλητικά απούσες και αδρανείς (λαμβάνουν εντολές δραστηριοποιήσως μόνο όταν πρόκειται να στραφούν εις βάρος Ελλήνων πατριωτών) και το ακόμα χειρότερο, η δικαστική εξουσία, αντί να φροντίσει να προστατεύσει τους αμυνομένους και απειλουμένους Έλληνες, σπεύδει μόνον να «διερευνήσει αν στο Ωραιόκαστρο διαπράττονται αδικήματα με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο»!!! Οργουελικό το σκηνικό!

Δολοφονικές επιθέσεις από συμμορίες αναρχοαλητών έφθασε να διενεργούνται ανεμπόδιστα, υπό το φως του ηλίου, όχι μόνον εναντίον απλών πολιτών, αλλά ακόμα και εναντίον αστυνομικών, όπως λόγου χάρη συνέβη προσφάτως στα Ιωάννινα, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης προς τιμήν των Μπιζανομάχων (των ηρωικών μαχητών που, στις αρχές του 20ου αιώνος, πολέμησαν για την απελευθέρωση της Ηπείρου) όπου κάποιοι φουκαράδες αστυνομικοί εστάλησαν από την υπηρεσία τους, χωρίς καθόλου εξοπλισμό, ως πρόβατα επί σφαγήν, για να δέχονται ροπαλιές στα κεφάλια τους από τα ρόπαλα των αναρχοαλητών.

Δεν είναι όμως μόνον οι δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις των παρακρατικών αναρχικών, είναι επίσης και οι, εκ μέρους αυτού του συφετού, καθημερινοί εμπρησμοί λεωφορείων (που έχουν γίνει πια ρουτίνα…), οι καθημερινές καταστροφές ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αστικών συγκοινωνιών και οι λοιποί βανδαλισμοί που συμπληρώνουν την οικτρά εικόνα ενός καταρρέοντος κράτους που (συνεχίζει να) σπαταλά πακτωλούς χρημάτων (χρεωκοπημένο ον) για να αποκαθιστά τις ανυπολόγιστες ζημίες και τις καταστροφές που διαπράττουν καθημερινώς, ως χόμπυ «επαναστατικής γυμναστικής», τα διάφορα ρυπαρά κοπρόσκυλα της αριστεράς.

Η παρατήρηση όλων αυτών των δεδομένων αποκαλύπτει την βαθυτάτη σήψη μίας εκ βάθρων παρηκμασμένης κοινωνίας, η οποία έχει εθιστεί σε έναν ιδιότυπο μιθριδατισμό και δι’ αυτού, στην κοινωνική απάθεια και την ανοχή στην ασυδοσία, την αλητεία και την ανωμαλία!

Πίσω από την εμετική προπαγάνδα περί της υποδοχής των «προσφυγόπουλων» στα ελληνικά σχολεία και περί της ανάγκης τους τάχα να «μορφωθούν» και να «ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία», κρύβεται μία επικινδυνοτάτη προοπτική, την οποία οι ανθέλληνες εξουσιαστές την γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και φροντίζουν να την προωθούν με κάθε τρόπο, παρά τις τοπικές αντιδράσεις. Αυτό που ίσως αγνοούν πολλοί Έλληνες, είναι ότι, όπως έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια, διά της φοιτήσεως σε ελληνικά σχολεία, τα παιδιά αλλοδαπών εποίκων θεμελιώνουν δικαίωμα αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας (με την οποία πλέον ταυτίζεται θεσμικώς η υπηκοότης)!!! Τα παιδιά, επί παραδείγματι, των Αλβανών (και εν γένει του βαλκανικής προελεύσεως μεταναστευτικού ρεύματος των δεκαετιών του ’90 και ’00) που φοιτούν ή έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία, αποκτούν ήδη μαζικώς την ελληνική ιθαγένεια (οπότε και αποκτούν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να θέτουν υποψηφιότητα και να καταλαμβάνουν πολιτικά αξιώματα, να στελεχώνουν τον ελληνικό στρατό, ακόμα και τις στρατιωτικές σχολές αξιωματικών!!!). Το ίδιο επιχειρείται τώρα να συμβεί και με τα εξ ανατολών εποικίζοντα αλλόφυλα στίφη – πράγμα απολύτως ολέθριο – χρησιμοποιώντας ως “Δούρειο Ίππο” τα παιδιά, για προφανείς λόγους επικλήσεως των αισθημάτων αφελούς οίκτου των αδαών και ανενημερώτων Ελλήνων, τους οποίους παγιδεύουν ψυχολογικώς, θέτοντάς τους διάφορα πονηρά ψευτοδιλήμματα.

Αξιοποιώντας ως δόλιο προπαγανδιστικό τέχνασμα την άποψη περί της δήθεν «ανάγκης» για «ενσωμάτωση» των «προσφυγόπουλων» (από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντες, Μαρόκο, κλπ) στην ελληνική κοινωνία, τα παιδιά αυτά λειτουργούν ως μοχλός για την νομιμοποίηση και μονιμοποίηση της εγκαταστάσεως των λαθροεποίκων γονέων τους στην Ελλάδα, για την άλωση εν τέλει της Ελλάδος από τους αλλοφύλους της Ανατολής!

Εν τω μεταξύ, αν και πρόκειται για εξελίξεις οι οποίες όχι μόνο δεν αναδεικνύονται σχεδόν καθόλου από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά μάλλον αποσιωπώνται, οι αφίξεις λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά δεν έχουν πάψει. Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες, ειδικώς στην Χίο, σημειώνονταν αφίξεις της τάξεως των 150 ατόμων ημερησίως! 

Κατά τα λοιπά, η κατευθυνομένη μαζική προπαγάνδα, σε διεθνές επίπεδο, εμφανώς διενεργεί, με τρόπο ενορχηστρωμένο, τον συστηματικό χλευασμό, την απαξίωση και την στοχευμένη δαιμονοποίηση του νέου αμερικανού προέδρου D. Trump, για έναν κυρίως λόγο: ένεκα του απεριφράστου αντιισλαμισμού που εκφράζει και της αποφασιστικής του στάσεως για τήρηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων περί της υλοποιήσεως αυστηράς αντιμεταναστευτικής πολιτικής και πολιτικής ελέγχου και προστασίας των συνόρων. Προσφάτως προσεπάθησαν να τον χλευάσουν λόγω μίας αποστροφής του, κατά την διάρκεια ομιλίας του, όπου, μιλώντας για τους κινδύνους της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, είχε, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «κοιτάξτε τι έγινε χθες στην Σουηδία».

Θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για μεγάλη γκάφα του Trump διότι υποτίθεται ότι δεν είχε συμβεί κάποια τρομοκρατική ενέργεια στην Σουηδία… Μόνο που είχε συμβεί κάτι ακόμα χειρότερο, το οποίο τα διεθνή μ.μ.ε. είχαν φροντίσει να το θάψουν εντελώς: Ορδές μουσουλμάνων μεταναστών προεκάλεσαν εκτεταμένες ταραχές, με βανδαλισμούς και δηώσεις, στην Στοκχόλμη, καταστροφές τέτοιας εντάσεως και εκτάσεως ώστε η αστυνομία να αναγκαστεί να κάνει χρήση πυρών! Αλήθεια, το άκουσε κανείς αυτό σε κάποιο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στην Ελλάδα; Η απάντηση και τα συμπεράσματα δικά σας…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου