Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η ξεφτιλισμένη αριστερά της διαχρονικής παραμύθας

Πέρασα ξανά από τα τούνελ των Τεμπών. Φοβερό έργο!

Μπράβο στους Πρωθυπουργούς Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμα και Σαμαρά για την δρομολόγηση και κρατική επίβλεψη, αυτού του σπουδαίου έργου εν τω μέσω αυτής της τεράστιας οικονομικής κρίσης. 

Συγχαρητήρια και τιμή στους εργάτες και μηχανικούς της εταιρίας που παρέδωσαν τέτοιο σπουδαίο επίτευγμα που δίνει στα παιδιά μας και σε εμάς την πολυτέλεια του αυτονόητου να περνάμε με ασφάλεια τα πολύ επικίνδυνα Στενά των Τεμπών. Τιμούμε την μνήμη του Ιταλού μηχανικού που σκοτώθηκε για να έχει η Ελλάδα μας αυτό το σπουδαίο έργο.

Επί της αρχής όμως, όσοι ρόμπες της -τοτε- αντιπολίτευσης δεν πλήρωναν-δεν πλήρωναν, έκλειναν δρόμους, δεν ψήφιζαν τις αναθέσεις έργων, κατηγορούσαν τις ανάδοχες εταιρίες για λοβιτούρες και καβαλούσαν τα διόδια την ιδία περίοδο, αξίζουν μόνο την χλεύη μας και την αποδοκιμασία μας.

Ναι, για τον Τσίπρα λέω. Τον πολιτικάντη που, χωρίς ίχνος ντροπής, καθόταν με το ψαλίδι στο χέρι σαν τον χουντικός βλαχοδήμαρχος και εγκαινίαζε χαμογελώντας (σαν βλάκας) έργα που έκαναν όλοι αυτοί που προανέφερα, με διαφορετικό ποσοστό συμμετοχής ο καθένας.

Η Αριστερά της διαχρονικής παραμύθας. Ουαί!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου