Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Διεστραμμένοι κίναιδοι: Ξεφτίλισαν τα Ιερά και τα Όσια… με την κάλυψη της αισχρής Κυβέρνησης των αναρχοάπλυτων!

Μόνο αποστροφή και αηδία θα μπορούσαν να προκαλέσουν εικόνες σαν και αυτές που είδαμε χθες στο Σύνταγμα, το οποίο έκλεισε για χάρη των Ομοφυλόφιλων την Κυριακή το απόγευμα!

Ξεκαθαρίζουμε εξαρχής ότι σεβόμαστε όλες τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, αλλά μέχρι το σημείο που αυτές θίγουν ή προσβάλλουν τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, την αξιοπρέπεια, την αισθητική, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά γίναμε διεθνώς ρεζίλι, με τις εικόνες που σας μεταφέρει το 24ωρο… Και οι οποίες για μια ελάχιστη μειοψηφία, αντιπροσωπεύουν την πρόοδο και την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους!

Εικόνες με τη βεβηλωμένη πολύχρωμη ελληνική σημαία, για την οποία χιλιάδες Ελλήνων έχουν δώσει και τη ζωή τους. Κανένας Εισαγγελέας δεν έκρινε σκόπιμο να παρέμβει!


“Παλικάρια” να – συγγνώμη για την έκφραση – “χαμουρεύονται” δημοσίως, χορεύοντας αισθησιακά, μπροστά από το Ναό της Δημοκρατίας, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας. Κανένας Εισαγγελέας δεν έκρινε ότι υπάρχει προσβολή δημοσίας αιδούς.


Ο Υπουργός οικονομικών μαζί με Βουλευτές και Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Τσακαλώτος, Καρανίκας, Ζαχαριάδης κλπ), παρόντες, να νομιμοποιούν και να επισφραγίζουν με την παρουσία τους, τον απόλυτο ξεπεσμό της Ελλάδας εν έτει 2017.


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τσιμουδιά, υπό τον φόβο μην τους κολλήσουν οι “Φασίστες της Μειοψηφίας” ταμπέλες τύπου “ομοφοβικός”, ρατσιστής κλπ κλπ.

Χθες, ενώ έπρεπε η χώρα να έχει κηρυχθεί σε Εθνικό Πένθος, αφού η πολιτεία και η επί δεκαετίες ανοχή της, φέρει ακέραια την ευθύνη για τον χαμό του μικρού Μάριου από το Μενίδι, ούτε ένας πολιτικός δεν παρέστη στην κηδεία του μικρού.

Αντιθέτως οι του ΣΥΡΙΖΑ, μη νιώθοντας βέβαια κανένα βάρος για αυτή την απώλεια, το διασκέδασαν με τους ομοφυλόφιλους, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους κάθε πράξη καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος και των Αρχών της Δημοκρατίας.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΚΥΡΙΕΣ” & “ΚΥΡΙΟΙ”.

Και ας μας κολλήσετε όποια “ταμπέλα” θέλετε!

Στο τέλος θα επικρατήσει η Δημοκρατία των πολλών έναντι του Φασισμού των ολίγων.

Δεχόμαστε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή διαφορετικότητα, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της.

Άλλο η ανοχή και η αποδοχή της ιδιαιτερότητας και άλλο το να επιθυμεί κάποιος αυτή να αποτελέσει πρότυπο για τη νέα γενιά!

Καλούμε όλα τα κόμματα της Ελληνικής Δημοκρατίας να τοποθετηθούν επισήμως για τις εικόνες που όλη η Ελλάδα είδε χθες, κυρίως μέσω του Διαδικτύου.

Ο λαός χρειάζεται ξεκάθαρες κουβέντες και όχι άλλα “ναι μεν αλλά…”.


Υ.Γ: Και να θυμόμαστε πότε πότε ότι σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Όπως επίσης ότι ο σεβασμός κερδίζεται, δεν τον απαιτούμε!

2 comments: