Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

"Πολυπολιτισμικός" εφιάλτης δίχως τέλος…

Παρά την πάγια τακτική των συστημικών (πολιτικώς «ορθών») μ.μ.ε., ήτοι, κατ’ ουσίαν, του συνόλου των ισχυρών μ.μ.ε., να αποσιωπούν ή να υποβαθμίζουν την παρουσίαση συμβάντων που κηλιδώνουν την τεχνητώς ειδυλλιακή εικόνα της «πολυπολιτισμικής» φενάκης, δεν έχουν τελειωμό τα καθημερινά παραδείγματα εκδηλώσεως υπανθρωπίνης φύσεως εκ μέρους αφρικανών και ασιατών λαθροεποίκων, των οποίων η μαζική εισβολή και εγκατάσταση στην Ευρώπη, τείνει να μετατρέψει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες σε εφιαλτικές ζούγκλες. Είναι όμως τέτοια η φρικαλεότης των τρομερών περιστατικών, της σωρείας για να ακριβολογούμε των ειδεχθών εγκλημάτων, ώστε σε αρκετές περιπτώσεις είναι αδύνατον να αποσιωπηθούν. Αναφέρουμε μερικά πολύ πρόσφατα περιστατικά τέτοιου τύπου για τα οποία υπήρξαν αναφορές στα μ.μ.ε.:

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που έγινε γνωστό αφορά τον κτηνώδη βιασμό 16χρονης Γερμανίδος από δύο Αφγανούς «πρόσφυγες», 27 και 17 ετών, που συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κοντά σε καταυλισμό στην πόλη Höhenkirchen-Siegertsbrunn της Άνω Βαυαρίας. Τα τριτοκοσμικά τέρατα παρέσυραν και βίασαν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο ενώ ήταν η επέμβαση ενός περαστικού που εμπόδισε τον βιασμό του κοριτσιού και από τον τρίτο Αφγανό της συμμορίας, 18 ετών. Το περιστατικό αυτό συνέβη λίγες ημέρες αφ’ ότου έγινε γνωστό ότι στο Ροζενχάιμ (επίσης της Βαυαρίας) ένας Νιγηριανός που απέτυχε να του χορηγηθεί άσυλο, επετέθη σε γυναίκα που έκανε τζόκινγκ και προσπάθησε να την βιάσει. Φανταστείτε πόσα παρόμοια περιστατικά δεν γίνονται γνωστά…

Παρόμοιο περιστατικό σοκαριστικού ομαδικού βιασμού με θύμα μία 26χρονη Πολωνή τουρίστρια το οποίο συνέβη στην παραλία του Ρίμινι της Ιταλίας στα τέλη Αυγούστου, εξιχνιάστηκε προσφάτως. Απεδείχθη ότι δράστες ήταν τέσσερις …Κογκολέζοι. Οι τέσσερις δράστες είχαν αρχικώς επιτεθεί στον φίλο της γυναίκας και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας. Εν συνεχεία βίασαν επανειλημμένα την δύστυχη κοπέλα παρατώντας την αιμόφυρτη στην παραλία. Το ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγεται ένας εικοσάχρονος, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για …ανθρωπιστικούς λόγους (!!!) επειδή απερρίφθη η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει καθώς και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, ένας 16χρονος και δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών! (δείτε βίντεο ---> εδώ)

Την εικόνα του αυτοκτονικού παραλογισμού που κατατρύχει τις αποβλακωμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες συμπληρώνει ό,τι έγινε γνωστό σχετικώς με το υπόβαθρο των συλληφθέντων ως υπόπτων δραστών της λίαν προσφάτου τρομοκρατικής επιθέσεως Ισλαμιστών στο μετρό του Λονδίνου. (Έχουμε χάσει πια το μέτρημα σχετικά με τον αριθμό των επιθέσεων των τριτοκοσμικών βαρβάρων σε πόλεις όπως το …Londonistan).

Σύμφωνα λοιπόν με βρετανική εφημερίδα, οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τις έρευνες των αρχών για το τρομοκρατικό χτύπημα του οποίου την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, φέρεται να ανατράφηκαν από το ίδιο ζευγάρι εύπορων «ανθρωπιστών» μεταναστολάγνων Βρετανών, τους Πενέλοπε και Ρόναλντ Τζόουνς, οι οποίοι έχουν μάλιστα τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες τους σχετικά με την υιοθεσία τριτοκοσμικών παιδιών, το 2009!!!

Ο 18χρονος είναι ύποπτος για τη τοποθέτηση της βόμβας στον συρμό του λονδρέζικου μετρό ενώ ο 21χρονος (ονόματι Yahyah Farroukh) είναι Σύρος «πρόσφυγας» που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα. Συνελήφθη στο Χάουνσλοου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο Φαρούκ πιστεύεται ότι κατάγεται από την Αλ Χαράχ κοντά στη Δαμασκό και διέφυγε από την πατρίδα του στην Αίγυπτο. Στις 23 Νοεμβρίου 2013 ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook τη φωτογραφία μιας σαρακοφαγωμένης ψαρόβαρκας με τη λεζάντα: «το σκάφος με το οποίο πήγαμε από την Αίγυπτο στην Ιταλία». Μέσα σε λίγες μέρες έφθασε στο Κρόιντον της Βρετανίας, έδρα των υπηρεσιών μετανάστευσης της χώρας, οι οποίες ανέθεσαν την φιλοξενία του στην οικογένεια Τζόουνς και άρχισε να σπουδάζει στο West Thames College…

Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Μπορεί κανείς να διαπιστώσει σε ποια ελεεινή κατάσταση έχει περιέλθει μία άλλοτε πλέον ευημερούσα χώρα του νοτίου ημισφαιρίου, η Ν. Αφρική, όπου, αφ’ ότου οι λευκοί παρέδωσαν ηλιθιωδώς την εξουσία στους νέγρους (υπό την πίεση της διεθνούς κοινότητος των ψευτοανθρωπιστών), έχουν πλήρως επιβληθεί συνθήκες ζούγκλας. Πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς τα αλλεπάλληλα περιστατικά ανθρωποφαγίας που συμβαίνουν εκεί και τα οποία γίνονται γνωστά; Πρόκειται βεβαίως για την δεύτερη αναφορά κανιβαλισμού στη Νότια Αφρική τις τελευταίες εβδομάδες καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη έξι ανδρών με την κατηγορία ότι αρχικά βίασαν και στη συνέχεια έφαγαν μια γυναίκα!!! (βλέπε πρόσφατη σχετική ανάρτησή μας εδώ).

Ως προς το τελευταίο περιστατικό λοιπόν, ένας 23χρονος νέγρος ονόματι Aphiwe Mapekula φέρεται ότι έσφαξε την 35χρονη Thembisa Masumpa, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και κατόπιν ξεκίνησε να την τρώει! Αυτόπτης μάρτυς της φρικωδίας ήταν μάλιστα η ίδια η μητέρα του τέρατος και ήταν εκείνη που σοκαρισμένη ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι, όταν επενέβησαν, δέχτηκαν την μανιώδη επίθεση του κανιβάλου που κράδαινε μαχαίρι, οπότε, προκειμένου να τον εξουδετερώσουν χρειάστηκε να τον γαζώσουν με βροχή από σφαίρες….

Αυτό θα είναι ίσως το επόμενο στάδιο του ξεπεσμού της Ευρώπης που διολισθαίνει ταχέως σε κατάσταση γενικού εκβαρβαρισμού, εάν δεν αναχαιτιστεί ΑΜΕΣΩΣ και ΟΛΙΚΩΣ η μαζική εποικιστική εισβολή των παντοειδών τριτοκοσμικών, η οποία όχι μόνο δεν έχει διακοπεί, όπως ψευδέστατα επιχειρούν να μας πείσουν οι ερυθροί δήμιοι της πατρίδος μας (Μουζαλαχ και λοιποί…) αλλά μάλλον κλιμακώνεται αφού καθημερινές είναι οι αλλεπάλληλες καραβιές λαθροεποίκων που καταφθάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα οποία πλέον ασφυκτιούν πέραν παντός ορίου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου