Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ρε Κυριάκο...

...δε λες σε αυτό το περίεργο ανθρωπάκι που είναι συγγενής σου και φέρει μεγάλο και βαρύ όνομα, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αστός να γλείφει και να επαινεί ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τη στιγμή που ενώ η Δεξιά έχει σκύψει το κεφάλι (μερικοί θορυβώδεις δεν κάνουν τη διαφορά) εδώ και 40 χρόνια και ζητάει συγγνώμη σε όλους τους τόνους, οι κομμουνιστές, είτε στην Hard, είτε στην light μορφή τους (διάβαζε ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεός να την κάνει) συνεχώς ονειρεύονται «τρίτους γύρους» διότι «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν» και άλλα τέτοια; Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο σε λίγο ρομποτ θα αντικαταστήσουν τις baby sitters και θα υπάρχουν αυτοκίνητα και ταξί χωρίς οδηγούς;

Και ξέρεις κάτι; όσο θα έχεις τέτοιες διασπαστικές κινήσεις εξ οικείων και εκ των ένδον, πολλοί αστοί, ιδίως αυτοί που δεν περιμένουν να φύγουν οι Καρανίκες για να ζεστάνουν εκ νέου τις καρέκλες αλλά απλά θέλουν «τη χώρα τους πίσω», μπορεί και να μην πάνε καν στις κάλπες στις επόμενες εκλογές. Σου λέει εδώ έχει την πέμπτη φάλαγγα μέσα στο κόμμα του από το ίδιο του το αίμα, πως θα κυβερνήσει τη χώρα;

Για όνομα του Θεού εδώ δε μιλάμε για πολυφωνία, εδώ μιλάμε για ενσυνείδητη παρέκκλιση από τις βασικές αρχές της παράταξης σου. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι όχι μόνον δε ζήτησαν ΠΟΤΕ συγγνώμη για τα δικά τους εγκλήματα, όχι μόνον δεν έκαναν ΠΟΤΕ την αυτοκριτική τους αλλά ακόμα και τώρα θέτουν το κομματικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας σου.

Από την μια έχουμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο με ΜΗΔΕΝ μόρφωση, ΜΗΔΕΝ παιδεία, ΜΗΔΕΝ εθνική ευαισθησία, ΜΗΔΕΝ ηθικές αναστολές στην τελική (δεν δίστασε να χρεώσει τη χώρα του με το 1/4 του χρέους από καταβολής Ελληνικού κράτους και να επιβάλλει, πολύ βολικά γι’ αυτόν και την κομμουνιστική του ιδεολογία, capital controls) και Κύριος οίδε με τι φανερούς (έχουμε γράψει) αλλά κυρίως ΑΦΑΝΕΙΣ προστάτες από πίσω του.

Έναν πολύ επικίνδυνο και επίμονο άνθρωπο που από τη μια προσπαθεί μέσω της πόλωσης να διασφαλίσει ένα 20%, από την άλλη όμως επιδιώκει την κόπωση των αντιπάλων («πάρτε το απόφαση: Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019», που με την ένταση της μη-κανονικότητας εκ μέρους του, μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει που λέει ο λόγος). Και όπως αποδείχτηκε, δυστυχώς για την αστική τάξη, στη χειρότερη στιγμή αποδείχτηκε ένας ικανότατος παίκτης στρατιώτης του ΚΑΚΟΥ της χώρας.

Και όλα αυτά σε μια ανθρωπότητα με ολίγιστη ηγεσία η οποία μοιράζεται ανάμεσα σε άφρονες ποδηγέτες ή εμπειρότατους τακτικιστές με ένστικτο σκακιστή αλλά καρδιά νυφίτσας.

Αλλά όχι! Αυτό που νοιάζει ορισμένα στελέχη είναι να εκθειάσουν και να επαινέσουν(!!!) θανόντες αντιπάλους και όχι να αντιπολιτευτούν τη λαίλαπα.

Για όνομα του Θεού, Κυριάκο βάλε μια τάξη εκεί πέρα. Έχουμε τους δημοσιογράφους της συμφοράς που άλλος κυβερνάει και από άλλον ζητάνε ευθύνες για ΟΤΑΝ θα κυβερνήσει, ας μην έχουμε και την πέμπτη φάλαγγα της βλακείας εντός των τειχών στις τάξεις της αντιπολίτευσης την ώρα της τελικής μάχης.

Συνέλθετε.

ΥΓ: Το ότι ένας εκδοροσφαγέας ανθρώπων πέθανε στα διπλάσια χρόνια από ένα επιχειρηματία ο οποίος σαν ανταμοιβή για τη σωτηρία 11.000 θέσεων εργασίας υπό αντιξοότατες συνθήκες, έλαβε ένα πρόωρο θάνατο από μια μορφή γρίπης το αφήνω ασχολίαστο. Φαίνεται πως ακόμα και ο «Θεός της Ελλάδος» μας βαρέθηκε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου