Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Φονιάς κατά συρροή…


Δολοφόνησε έντεκα ανθρώπους. Δεν σήκωνε το 45άρι για να κτυπήσει μπεκάτσες. Ανθρώπους δολοφονούσε που ξεψυχούσαν μπροστά στα πόδια του, μέσα σε λίμνη αίματος. Αυτό το αίμα είναι “το κόκκινο νήμα που καλεί σε αγώνες για να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή». Είναι επικίνδυνος ως κατά συρροή δολοφόνος.

Καταδικάστηκε για τις 11 δολοφονίες, 11 φορές ισόβια και 25χρόνια κάθειρξη. Μετάνοιωσε που δολοφόνησε έντεκα ανθρώπους, αφήνοντας οικογένειες χωρίς προστάτες και παιδιά χωρίς πατέρα; Ούτε λέξη. Τόση απάθεια μόνον σ έναν κατά συρροή δολοφόνο ανιχνεύεται.

Επειδή δεν του ενέκρινε την άδεια ο εισαγγελέας στις αγροτικές φυλακές Βόλου -που παραθερίζει- θα κάνει απεργία πείνας. Συγκινηθήκαμε! Ο γιός Κουφοντίνας, που το μίσος του ξεχειλίζει, αποκαλεί “αιχμαλωσία” την φυλάκιση του Δ. Κουφοντίνα. Οι έντεκα νεκροί δεν παίρνουν άδειες…

Καταγγέλλει ο γιός Κουφοντίνας τη Νομοθεσία. Καλά κάνει. Κι εμείς εξανιστάμεθα. Γιατί σ᾽αυτή τη νομοθεσία δεν προβλέπεται η θανατική ποινή για τους κατά συρροή δολοφόνους. Ο Κουφοντίνας απαιτεί οι διατάξεις του Σωφρονιστικού κώδικα να μην ισχύουν γι αυτόν: Όμως, κρατούμενος που έχει καταδικαστεί πάνω από μια φορά σε ισόβια για ανθρωποκτονία δεν λαμβάνει άδειες. Το ίδιο ισχύει για αντίστοιχες αιτήσεις πολυισοβιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ του παρέχει άδειες, κατ εξαίρεση. Και κατ εξαίρεση τον έστειλε στις αγροτικές φυλακές.

Ο νόμος θέτει ουσιαστικές προϋποθεσεις για χορήγηση άδειας: Ο κρατούμενος να έχει μεταμεληθεί για τις πράξεις τους. Ο Κουφοντίνας δεν έχει! Δολοφόνησε έντεκα ανθρώπους που ήταν “εχθροί” και πιάστηκε “αιχμάλωτος” λέει ο γιος του. Δολοφονεί και τις λέξεις.

Στον αιχμάλωτο επιτρέπεται να κάνει τα πάντα για να ελευθερωθεί… Μήπως έρχεται η μέρα που δεν θα επιστρέψει στην “αιχμαλωσία”; Γιατί να μην περάσει στην παρανομία να ξαναπιάσει το κρυμμένο 45άρι, μεγαλώνοντας την κόκκινη γραμμή του αίματος;

Να μη ξεχνάμε: Τους θαυμαστές του Κουφοντίνα έχουμε για κυβέρνηση.

1 comments:

  1. ΕΓΩ ΣΥΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ
    ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή