Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Μαύρη αντιπολίτευση σε λευκό φόντο...

Τ
ο καλύτερο χρώμα στον κόσμο είναι το χρώμα που σου πάει, πίστευε η Κοκό Σανέλ αν και δεν είχε στο νου της το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εμπνευσθεί. Γιατί, όπως και σε όλες τις συλλογές της, έτσι και στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ το μαύρο είναι αυτό που κυριαρχεί.

Και όσοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια που κυβερνούσε με το «αναγκαίο καλό» των ΑΝΕΛ θα έβαζε διαφορετικό χρώμα στην αντιπολιτευτική του παλέτα ήρθε το χιόνι να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. Μαύρη αντιπολίτευση σε λευκό φόντο.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, μια μαυρίλα που αμαυρώνει τη λογική και σε κάθε ευκαιρία μουτζουρώνει την πραγματικότητα. Μ’ ένα πινέλο κάθε φορά μπογιατίζει με μαύρο ό,τι δεν του πάει. Από τον κορωνοϊό μέχρι τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που γι’ αυτόν έχουν πολιτική ταυτότητα.

Εσχάτως έβαλε μαύρο και στη διαχείριση των καιρικών φαινομένων, γιατί η κυβέρνηση δεν… αναχαίτισε τη «Μήδεια»! Όπως ο Αλέξης Τσίπρας… σταμάτησε τη Μάνδρα και το Μάτι. Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει μάτι.

Για το ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχουν παραιτηθεί ο Κικίλιας για την πανδημία, ο Αυγενάκης για τα σκάνδαλα στον Αθλητισμό, ο Γεωργιάδης για το click away, ο Πέτσας γιατί μείναμε σπίτι, ο Θεοχάρης γιατί βγήκαμε απ’ το σπίτι, η Μενδώνη γιατί εκτός από υπουργός Πολιτισμού δεν έγινε εισαγγελέας, αλλά και ο Χρυσοχοΐδης γιατί έκλεισε την Εθνική Αθηνών- Λαμίας.

Αντιπολίτευση… Θηβών και Λεβαδείας γωνία. Άραγε σήμερα που την Εθνική και τους δρόμους της Αττικής δεν τους έκλεισε ο Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση, από ποιον θα ζητήσει παραίτηση ο Αλέξης Τσίπρας; Από τη Χριστίνα Σούζη μήπως;

Για τον Ιονέσκο το χάϊδεμα του κύκλου τον κάνει φαύλο. Για τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα η φαυλότητα του κύκλου δεν χρειάζεται χάϊδεμα. Αρκεί το θράσος της μύγας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου