Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Και ψεύτης & απατεώνας & αμνήμων ... + όλα τ' άλλα !!

Την αδυναμία του να ασκήσει στοιχειώδη αντιπολίτευση η οποία μάλιστα βασίζεται σε επαναλαμβανόμενα ψεύδη επιβεβαίωσε και χθες ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. Την ώρα που κατηγορούσε με πομπώδη λόγια και καταγγελτικό ύφος την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει προληπτικά και προσωρινά την εθνική οδό λόγω του χιονιά, λησμόνησε ότι και ο ίδιος είχε καταφύγει σε μια τέτοια απόφαση στις 8/1/2019, χωρίς τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας που επικράτησε τις προηγούμενες μέρες.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού αποκαλύπτει το έγγραφο με το οποίο δόθηκε η σχετική εντολή, αναφέρει: “Από τον ποταμό ψεμάτων του κ. Τσίπρα στη χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του σταχυολογούμε το πιο κραυγαλέο. «Τι ευφυής σύλληψη ήταν αυτή, πώς δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια να το κάνουμε κι εμείς; Όλες οι κυβερνήσεις μία έγνοια είχαν όλα τα χρόνια που ερχόταν ο χιονιάς, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην κλείσουν οι βασικοί οδικοί άξονες, να κοπεί στη μέση η χώρα. Και ήρθε ο Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική Οδό» είπε με το γνωστό καταγγελτικό ύφος.

Του επισυνάπτουμε λοιπόν την απόφαση της 8-1-2019 για προληπτικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, επί δικής του πρωθυπουργίας. Πιθανόν τότε να μην το είχε αντιληφθεί, όπως και πολλά άλλα. Δύο χρόνια μετά προφανώς κάποιος από τους συνεργάτες του θα του το είπε. Αλλά εκείνος επιμένει να το λέει ψευδόμενος διαρκώς και να αυτοεξευτελίζεται”.

Εδώ το σχετικό αντίγραφο που αποκαλύπτει και με τη… βούλα τα ψεύδη του Τσίπρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου