Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο φονιάς και οι κολαούζοι του σύριζα...



Ποιος το περίμενε ότι μετά από 11 δολοφονίες, μετά από την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη το 2002, μετά από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που πληροφορήθηκε το πανελλήνιο για το πως σχεδίαζαν και εκτελούσαν τους στόχους τους οι τρομοκράτες, φθάσαμε στο 2021 κάποιοι να επιχειρούν την ηρωοποίηση του «φαρμακοχέρη» με τη… διακριτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Πράγμα που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, όπως λέει η παροιμία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι κολαούζοι επιβεβαιώνουν ότι στην Ελλάδα ο λαϊκισμός και η αριστερίστικη θεώρηση των πραγμάτων έχει υπερβεί τα όρια της «παρενόχλησης». 

Με την ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσεται και ενισχύεται μια αρρωστημένη αντίληψη που «κακοποιεί» έννοιες και γεγονότα. Για να φθάσουμε σε λίγο να συνηθίσουμε, όπως συνέβη με το «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», να υιοθετήσουμε ως κοινωνία το σύνθημα: «νόμος είναι το δίκιο του τρομοκράτη».

Σημεία των καιρών, των κακών μας των καιρών που έχουν σφραγίδα και υπογραφή των άκρων, που στην αριστερή τους έκφανση εκφράζει και εκπροσωπεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ελλείψει απουσίας στο δεξί άκρο οι εκπρόσωποι αυτών των αρρωστημένων και «Καμμένων» αντιλήψεων μπολιάζουν με τις «ιδέες» του όλα τα κόμματα χωρίς εξαίρεση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου