Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Προς ...Μάκη, επιστολής το ...ανάγνωσμα.!!!


Αγαπητέ μου Μάκη,
αν δεν σου ...σάλεψε για τα καλά, οφείλεις να μας το αποδείξεις και με τη ...βούλα.
(Δεν είσαι βέβαια και υποχρεωμένος).
Διαφορετικά, εάν και και εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου ...νορμάλ, θα πρέπει να σου πω ότι τα περί ... Βούτση δακρύβρεχτα γραφόμενά σου, χαρακτηρίζονται επιεικώς ως ... γελοιότητες πολυτελείας.
Εκαλιώτικες και φτωχές ...αγορεύσεις ενός ποικιλόμορφου κουλτουριάρη - "εισαγγελέα" αφενός, πλην ...τίμιου και ...αντικειμενικού δημοσιογράφου αφετέρου.
Αγαπητέ μου Μάκη, αυτό το ..."βαρύγδουπο" και υπερασπιστικό σενάριο - λογίδριο υπέρ της αλητείας, πότε το ανακάλυψες;
Ή έκρυβες ανέκαθεν μέσα σου έναν ...Τσε Γκεβάρα και τον εμφάνισες ξαφνικά για να το παίξεις ...ρομπέν και προστάτης των αδικημένων;
Για τον ...αδικημένο Γιώργο Βούτση - Βογιατζή σου μιλάω κ. ...Εισαγγελέα, που φρόντισες μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση, να εκπέμψεις μέσω της gr σελίδας σου την δική σου ..."ετυμηγορία".
Χαρακτήρισες την υπόθεση του ..."νεαρού" ως ξεχωριστή και ιδιάζουσα, γιατί ο πατέρας του είναι ..."διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ".
Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το γενεολογικό δέντρο του ..."νεαρού" φίλε Μάκη.
Ούτε και με ενδιαφέρφει αν στα εφηβικά του χρόνια επέλεξε τον δρόμο του "αντάρτικου πόλης", - όπως λες - βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων αθώων πολιτών.
Αυτή ήταν προσωπική του επιλογή, κατά τα πρότυπα κάποιων άλλων προφανώς, μηδέ και του οικογενειακού του περιβάλλοντος εξαιρουμένου.
Ίσως.!!!
Σχολιάζεις , χαρακτηρίζεις "ανώριμη", και ...κρίνεις αυστηρά την απόφαση του δικαστηρίου, ότι δεν του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του.
Κύριε ..."Εθνοδικαστά"... Έλεος.!!!
Το δικαστήριο αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, μόνο στην περίπτωση που αυτός ήταν όντως "έντιμος".
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό;
Ποιός ήταν ο βίος και η ...πολιτεία του "νεαρού" πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί για ληστεία τραπέζης;
Δηλαδή για ...κακουργήματα κατά συρροήν Μάκη μου!!!
Δέχομαι ότι μπορεί να έχεις νομική άγνοια και μπορεί κάποια πράγματα να σου ...ξεφεύγουν. (Σκόπιμα πάντα, γιατί οι αλλεπάλληλες επισκέψεις σου στην ...Ευελπίδων θα πρέπει να σε έκαναν δικονομικό ...φωστήρα).
Δεν δέχομαι όμως το συλλογισμό σου, αλλά ούτε και το σκεπτικό σου, για το ότι οι δικαστές "...όφειλαν - κατά τη γνώμη σου - να εξαντλήσουν την επιείκειά τους στην περίπτωση του Βούτση και να τον αφήσουν ελεύθερο..."
Κι' όλα αυτά, "...επειδή ζήτησε συγνώμη από τους υπαλλήλους της τράπεζας..."
Τι λες ρε Μάκη, ανατρίχιασα.!!!
Και συνεχίζεις...
"...Ο Γιώργος Βούτσης δεν είναι το κακομαθημένο τσογλάνι που λειτούργησε εκ του ασφαλούς, αλλά ούτε και ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών γόνων, γι' αυτό και η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί, αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα. ..."
Άστο καλύτερα το μάθημα Μάκη μου. Το πήραμε ήδη από σένα.
Μάκη μου...
Ξέρεις ότι από τους νορμάλ Έλληνες, δεν ...κινδυνεύεις.
Κινδυνεύεις μόνο από ...ανθέλληνες και από αυτά που εσύ για λόγους δήθεν ...φιλικής προσέγγισης αποκαλείς ...τσογλάνια.!
Γι' αυτό Μάκη μου και τα ...γλείφεις.!
Γιατί τρέμεις για την ...Εκαλιώτικη βίλα σου και τα πανάκριβα αυτοκίνητά σου, "φτωχέ" μου δημοσιογράφε.!!!
Μάκη μου.!!!
gianniotis

14 comments:

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΤΟ 90% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ (ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΣ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ,ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΠΡΟΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ,ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ (ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ),
    Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ(ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ),ΘΕΛΑΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ;
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ,ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ)ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ);
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Η ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ,ΠΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ,ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΦΙΟΥ;
    ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Γιαννιώτη! Σε παραδέχομαι, αλλά λυπάμαι που αρκετοί έλληνες, εκεί στην πατρίδα μας, παρασύρονται από τις αμπελοφιλοσοφίες του αγράμματου "δημοσιογράφου" και ούτε λίγο ούτε πολύ τον έκαναν και μεγάλο ήρωα,εξαιτίας ,κυρίως, της πρόσβασής του στο "γυαλί" της ελληνικής ελεύθερης τηλεόρασης. Μας και σας τα έπρηξε εκ του ασφαλούς ο γίγαντας και ο αρχιεπίσκοπος της δημοσιογραφικής διαπλοκής.
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Γιαννιώτη μου!
    Και λίγα έψαλλες στο θρασύδειλο της Εκάλης που το παίζει Μέγας Κριτής των πάντων!
    Το ανησυχητικό για τον τόπο μας είναι ότι έχει χιλιάδες οπαδούς που πίνουν νερό στ' όνομά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΝΑ ΣΥΧΩΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ"....
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ!!!!
    ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ
    Ο ΦΑΙΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ -ΜΑΚΗΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ!!
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η "ΣΧΟΛΗ" ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.... ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.... ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΣΣ: "ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Γιαννιώτη,νιώθω το Μάκη σαν να έφαγε κλοτσιά στα αρ...με αυτό το δημοσίευμα.Χίλια μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pesta file... Sa na eimaste hibatzides sti zougla toy mas feretai o kyrios aftos!

    An einai ontws "epanastatis" o mikros, na arnithei na ton swsei to systima poy (leei oti) maxetai!!

    OYST! Lamogia! Exete mia kamera kai mia syxnotita kai nomizete oti eiste vasiliades!! OYST!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    -ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.
    -ΤΑ ΜΜΕ ΠΛΕΚΟΥΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΗΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    -ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΠΕΡΔΟΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗΣ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ.
    -ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    -ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ( ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΜΕ...). ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΣΤΑΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ .ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ( Π.Χ ΑΣΥΛΟ ...) ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΔΑΡΗΣ ΥΠΕΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΙΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΟΝΤΕΣ ΑΚΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΒΩΛΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ:

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ , ‘Η ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,Ή ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ), ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ;
    ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ (ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ -Α ΡΕ ΚΟΣΜΕΤΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ-) ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΤΣΙΠ(Ρ)Α ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ).
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΑ SPRAY ΤΟΥΣ , ΝΑ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ,ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΑΛΑΒΑΝΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΩ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΑΞΑΦΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ),ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ , ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ , ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ , ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΙΑ 40ΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ , COCA ,ΜΕΘΥΣΙΑ ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ , ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΕΝΟ ,ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ LUNA PARK ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ;ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
    IIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΧΕΤΙΚΑ...
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ

    http://freskoprama.blogspot.com/2009/04/blog-post_4580.html

    http://freskoprama.blogspot.com/2009/04/blog-post_7047.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mr. Carbage can (ενταύθα Ekali)

    What has happened in the changing greek corrupted society of people like this funny guy who managed to survive on TV screens bringing up the traditional all bad manners of our greek compatriots?
    Βοθρολύματα or in other words santarchidiamas.com!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον μπαμπά και τη μαμά που δεν καταδίκασαν ρητά την πράξη του παιδιού τους, τί έχουμε να πούμε;
    Για τον μπαμπά που δεν καταδίκασε τα σπασίματα και τους εμπρησμούς που έγιναν στο όνομα του παιδιού του τί έχουμε να πούμε;
    Η γνώμη μου είναι ότι ο πραγματικός αρχι-αλήτης είναι ο πατήρ Βούτσης, το γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι πράξεις του γιου είναι απλώς προϊόν της ιδεολογίας του μπαμπά.

    ΥΓ Αληθεύει ότι ο υιός Βούτσης είχε περάσει και από τις τάξεις των χουλιγκάνων του ΠΑΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 'Few people are capable of expressing opinions which differ from the prejudices of their social environment.Most people are even incapable of forming such opinions'
    Albert Ainstain

    Οι προκαταλυψεις του σημερα εχουν δυστυχως φορεις αυτους που μεχρι πριν 20 χρονια θεωρουνταν το αυριο και το μελλον μας.Στην πραγματικοτητα επικρατει παντου μια ηγεμονικη αριστεριστικη αποψη για τα πραγματα η οποια εχει κατακλισει τα παντα και εχει συνδυασει με ενα μαγικο τροπο την αδρανεια ας πουμε του δημοσιου και των υπαλληλων του με μια δηθεν επαναστατικη σταση (απεναντι σε ποιον;στο συστημα;μα αφου οι προνομιουχες θεσεις σημερα ειναι:προεδρος σε ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ πανεπιστημιακος καθηγητης και ιδιως μικρης βαθμιδος και παει λεγοντας).
    Ο πραγματικα μεγαλος επαναστατης ΛΕΝΙΝ επαναστατησε απεναντι σε ενα πραγματικα απανθρωπο καθεστως με πραγματικη επανασταση με πραγματικους επαναστατες και πραγματικους υπεραμυνομενους του καθεστωτος.Εδω ποιος ειναι ο αμυνομενος ,ποιος ο επιτιθεμενος ,ποιος ο καταπιεσμενος ,ποιος κερδιζει και ποιος χανει;Εχει στηθει ενα σκηνικο που βολευει αυτους που αποκαλουνται επαναστατες.Μα αν ειναι ετσι και ο επαναστατης κυκλοφορει ελευθερος εκβιαζει απειλει καταστρεφει επιβαλει την αποψη του (πανεπιστημια αρθρο 16) και στο τελος τους απαγγελονται και διθυραμβοι (ΜΜΕ) τοτε μηπως να φτιαχναμε ενα κρατος επαναστατη να χωριστουμε σε ομαδες να πεταμε πετρουλες το πρωι που θα συναντιωμαστε ξεκινωντας για τις δουλειες μας ,να υπαρχουν τα συνεργεια που θα φτιαχνουν κατασκευες για να πηγαινουμε να σπαμε και να καιμε , να εχουμε εκπαιδευμενους παλιατσους ντυμενους ΜΑΤ και να τους πυρπολουμε καθε Σαββατο στην βραδυνη μας εξοδο ,να μπορεσει ετσι να κορεστει αυτη μας η παιδικη επιθυμια για φωτια βια και καταστροφη.Οχι δεν θα γινει ποτε αυτο.Και ξερεις φιλε μου γιατι δεν θα γινει;Γιατι τοτε ο πραγματικος κυριαρχος του παιχνιδιου (ξερετε ο γερος που αγαπαει τα παιδακια με τον φιλο του) τι θα εκανε;ποιο επαγγελμα θα εξασκουσε; σε τι ας πουμε θα μπορουσε να ειναι αποδοτικος;Μηπως ασχοληθηκε με την πολιτικη απο ανια; Τελικα δεν υπαρχει πιο επικινδυνος φορεας πολιτικων ιδεολογιων απο αυτον που δεν εχει δουλεψει ποτε του σε καποιοα φαμπρικα αλλα μιλα εξ'ονοματος των εργατων, δεν εχει παει σε νυχτερινο σχολειο αλλα μιλαει εξ'ονοματος των καταπιεσμενων μαθητων, δεν εχει αγαπησει τελικα αυτο το κοριτσι που θελει να να κανει δικο του για να το προσφερει ανημπορο να αντιδρασει στους φιλους του και που το λενε Ελλαδα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορώ που ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που είναι τρελλός...επίσημα και με την βούλα!

    Δεν δίνω καμμία σημασία στα λεγόμενα του απίθανου, που κάποιες περιστάσεις μάλλον, τον έφεραν να είναι δημοσιοκάφρος. Δεν έχουν καμμία βαρύτητα ή σοβαρότητα τα λόγια του και όταν μιλάει είναι σαν να ακούω ένα κώλο να κλάνει.

    ΘΥΜΙΖΩ...(ανάμεσα σε άλλα πολλά!)
    13-8-1985
    ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...

    Άντε γειά ρε κακομοίρη Μάκη και τις νευρώσεις σου εκεί που σε παίρνει, όχι σε εμάς γιατί προς το παρόν είμαστε καλά (και έχουμε υπηρετήσει που εσύ κότεψες)
    Και κόφτο το υφάκι του δήθεν άξιου και άσπιλου ρε γιωτά! ζάμπλουτε αγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή